FLICKORNA PUGH

Ha ha Olivia nu kommer du inte in i kylen!

Publicerad 2009-06-27 18:43:14 i Allmänt

Nu har jag varit och kopt diverse las och annat smatt och gott sa att inte Olivia kan oppna kylskapet. Det roligaste hon vet ar namligen att oppna kylskapet, lamna dorren oppen och ta ut allt som finns, oppna och halla ut det hon kan hitta. Droppen var nar jag kom ner efter att ha duschat och hon hade hallt ut ca tre liter mjolk, lagt ut alla skinkbitar over koksgolvet, oppnat alla yogurtarna och suttit gnagt pa ostarna. Jag kanske ska lagga till att bade Stephanie och pappa var hemma sa jag lamnade henne inte helt sjalv! Men nu jaklar!! Haha!

Besok pa Zoo

Publicerad 2009-06-27 18:01:59 i Allmänt

Jag var lite ovantat ledig i fredags, den 26 Juni, sa da passade vi pa att besoka Zooet inne i DC. Lonny var ocksa ledig sa vi kunde aka hela familjen. Alla mina dagbarn var pa semester, sa det var ju skont att kunna gora en sadan utflykt en veckodag! Tyvarr glomde vi kameran, men det ar ju sant som hander. Det var otroligt varmt, sa vi akte tidigt och var bara dar i nagra timmar, men vi ar medlemmar nu sa vi kommer sakert att aka snart igen. Det ar gratis att ga pa zooet men parkering blir ganska dyrt, sa jag kopte ett medlemskort for $45, da far man parkera gratis:-)
Olivia tyckte bast om skoldpaddorna och prariehundarna. Hon gillade lamadjuren ocksa fast hon kallade dem for "sheep". Stephanie gillade fjarils huset och ormarna (!) bast.

   

Playdate

Publicerad 2009-06-25 18:47:46 i Allmänt

Igar lekte vi med Johanna och Braxton, antagligen for sista gangen eftersom Johanna ska sluta jobba dar snart, snyft. Vi hade som vanligt jattekul, flickorna var sa glada att se Braxton igen! Vi lekte inomhus, och hade sedan lite picnic lunch ute pa en filt - myspys!





Fun in the sun!

Amerikansk Fars Dag

Publicerad 2009-06-25 18:39:15 i Allmänt

Den 21 Juni var det Fars Dag har i USA. Vi tog det ratt sa lugnt, sov lange - lag och drog osss till klockan 10 ungefar. Sedan akte vi tillsammans och kollade pa nar Stephanie hade simlektion. Efter det gick vi ut och at Brunch pa en restaurang (Houlahans). Det var jattegott och mysigt, och aven Olivia uppforde sig...nastan i alla fall. Jag och flickorna hade bakat muffins, se bilden!




jag ser att datumet ar fel installt pa min kamera... maste andra det..

Midsommar

Publicerad 2009-06-25 18:28:20 i Allmänt

Pa midsommarafton var vi hemma hos oss, Johanna och Shawn kom over och vi grillade och spelade spel. Vi hade ingen midsommarstang, men valdigt trevligt anda:-)




     

Olivias (och min) Fodelsedag

Publicerad 2009-06-19 05:36:39 i Allmänt

Kan inte fatta att Olivia har fyllt 2 ar nu, min lilla bebis... hur gick det sa snabbt!?! Men i mandags fyllde hon ialla fall, och jag blev ju ocksa ett ar aldre.....hm :-)
Vi firade i helgen nere i Hampton hemma hos farmor och farfar. Steven och Belle var ocksa har ifran Seattle sa hela familjen pa pappa Lonnys sida var samlad. Olivias kusin Julia tog studenten i fredags sa det blev mycket firande. Vi passade pa att aka till stranden, spela minigolf, akte till Chuck E Cheese (som Olivia alskar!!) Hon var inte lika fortjust i stranden, det var ganska blasigt och hon gillade inte nar vagorna kom in och vattnet steg pa strandkanten...
Vi skulle bara ha ett "litet" kalas med tarta och glass innan vi begav oss hemat, men det blev en stor grillfest som varade i 6 timmar. Valdigt trevligt, men oj vad sent vi kom hem, det tog ca 4 timmar att kora hem pga all trafik sa det var lite jobbigt. Olivia fick lite presenter forstas, mest klader, men aven nagra bocker och en mini-karaoke spelare - undrar hur lange den kommer halla? Olivia fick ett par nya "Jordan" gympa.... det ar ju valdigt viktigt att ha svindyra skor nar man ar 2 ar! Och just det: hon fick en nalle som spelar Happy Birthday om och om igen, valdigt hogt, bade Olivia och Valerie ar som besatta av den..... konstigt nog sa fattas det nog batterier i den idag... vet inte alls hur det kan ha gatt till *blink*. Mamma behovde en break, haha! Jag fick pengar och presentkort till kopcentret, och en FIN handvaska av Johanna och Emelie - som jag sjalv hade valt ut utan att fatta att den var till mig, haha!
      
  

Valkommen till min nya blogg!

Publicerad 2009-06-19 05:02:29 i Allmänt

Jag brukar alltid kolla in Lindas blogg, sa jag tankte att jag skulle borja blogga lite om mina barn ocksa. Jag gjorde ju det nar Stephanie var mindre, men da kostade det ju pengar att ha en blogg eller hemsida. Nu nar det ar gratis ska jag ge det att forsok, det ar ju kul for mormor och morfar att lasa o kolla pa kort pa de gulliga barnbarnen:-)
Idag var det sista dagen for Stephanie i skolan, andra klass. Hon tyckte det var bade kul och lite trakigt, hon far ju inte samma froken nasta ar, och en del kompisar ska flytta.. Men hon hade fin klanning pa sig idag och hade kopt blommor till froken- Miss. Gump. Slutade tidigt gjorde de ocksa, hon kom hem redan kl 12, istallet for kl 16:00 som hon brukar. jag hade ju dagbarnen sa vi kunde inte gora sa mycket forren de hade akt hem, men DA firade vi med att aka ut o gora manikyr och pedikyr, jag och Stephanie. Hon valde lila nagellack med lite "design" pa nagra av naglarna, sjalv valde jag rosa:-) Vi hade jattetrevligt och det var riktigt tjejigt lyxigt! Sedan at vi McDonalds glass tillsammans med Olivia och Lonny. Harligt och gott. Jag ar sa stolt over min lilla Stephanie, hon hade hogsta betyg i nastan alla amnen pa sitt report card! Igar var vi pa en bok klubb som kommer halla pa over sommaren for barn i Stephanies alder, sa hon fick den forsta boken: A Thief at the National Zoo, sa den ska hon lasa nu pa tva veckor innan de traffas igen for att diskutera den. Kul, Stephanie gillar bocker

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela