FLICKORNA PUGH

Veckan

Publicerad 2013-06-28 20:07:00 i Allmänt

 
 
 
 
 Inte världens bästa vecka ekonomiskt, under sommarmånaderna minskar min lön med 70%. Det är ju inte så jättekul, men jag har ju mycket mer tid för mina egna barn och det är ju guld värt. Jag och Olivia var på bio, Alice har städat lite... Och i morse var det lemonade försäljning här utanför. I helgen ska Lonny åka ner med barnen till Hampton. Jag skulle vara hemma och måla var det tänkt, men nu har vi upptäckt mögel i källaren, det här blir inte billigt:-(  och nån målning blir inte av, för de måste riva väggarna o gu vet vad. Hjälp så jobbigt. Ja kanske följer med till Hampton nu iallafall. 
 
 

Midsommardagen

Publicerad 2013-06-23 03:07:27 i Allmänt

Började dagen med tandläkarbesök för Stephanie som fick dra ut en tand. Hon har fortfarande kvar 13 barntänder och nu börjar de nya tänderna komma på insidan av dem så de drog ut en för att ge plats till den nya tanden. Stephanie var så nervös stackarn och så skulle jag som själv har värsta tandläkarskräcken sitta bredvid o hålla handen. Hjälp! Steph undrade varför mina händer var så svettiga, haha. Men det gick bra så klart. Sen var steph på kalas och lonny o Olivia var på ett game play place. Jag och Alice sov middag och det var så skönt. Efter middagen var vi på Sweet Frog, världens godaste frysta yoghurt ställe, mmmm! Vi firade att barnen har sommarlov, har liksom inte hunnit gå dit förren nu.

Midsommarafton

Publicerad 2013-06-23 02:51:00 i Allmänt

Hoppas ni hade en bra midsommar! Vår midsommarafton var ok. Vi skulle gå till en minivattenpark eller splashpark, men efter 30 min köande kom vi inte in pga att man inte fick ha flipflops på sig och det hade vi:-( bara att åka hem igen. Stephanie gick på bio med kompisar. Jag och de två minsta döttrarna gick på farmers market för att köpa lite frukt o grönsaker. Barnen hade så kul att vi stannade nån timma, det var riktigt varmt! Jag började må dåligt o letade efter nåt att dricka, de säljer verkligen allt möjligt att äta där men ingen säljer vatten eller nåt att dricka. Konstigt! Gick in i en affär för att kyla ner oss lite, jag drack vatten men blev bara sämre. Ringde Lonny i panik för jag inte vågade köra hem, började tappa synen. Fy vad läskigt det var, efter en kall dusch och mycket vätska mådde jag bättre men det tog flera timmar innan jag kunde se (normalt) igen. Ska vara mycket noga med att dricka mer i fortsättningen. Usch!

Alice älskar bigarråer!!

Skypa med Leo

Publicerad 2013-06-22 03:45:00 i Allmänt

 
Undra vem som har roligast, jag eller Leo.... Hahaha. Så jäkla söt han är! Gu vad jag längtar till o få träffa min lille systerson snart igen. Ja, de andra två på bilden också för den delen! 

Fars dag och midsommar

Publicerad 2013-06-17 13:18:57 i Allmänt

Igår var det fars dag och vi fixade frukost och present till lonny på morgonen. Sedan hade Olivia sin sista fotbollsträning och Johanna o Vivi kom till oss för lite midsommarkrans tillverkning innan vi åkte o firade. Fråga mig inte varför de alltid har det på fars dag, en vecka innan midsommar för det har jag aldrig förstått. Superkul hade vi ialla fall!

Vår födelsedag

Publicerad 2013-06-17 13:10:18 i Allmänt

Jag och Olivia hade en bra födelsedag, vi sov längre än vi brukar, god frukost och presenter på morgonen, Skype med mamma, pappa och Leo efter det. Sedan gick vi till poolen några timmar innan vi åt subway till lunch för det hade Olivia beställt. Lite tårta, sedan dusch och fix innan kalaset. På kvällen när de två minsta lagt sig var Stephanie barnvakt medan jag och Lonny gick ut till Chilis och åt o drack lite innan jag somnade runt kl 23, börjar man bli gammal då eller??

Konsert, gymnastik show mm

Publicerad 2013-06-13 15:45:22 i Allmänt

   
Igår kväll hade Stephanie konsert på skolan, samtidigt som Olivia hade sin stora gymnastik show så det var bara att dela upp familjen. Pappa fick följa med Olivia medan jag och Alice kollade på konserten. Nu är det inte många dagar kvar till sommarlovet. Ja, jag längtar! Och ja, jag vet att jag kommer längta till att skolan ska börja igen långt innan sommaren är slut. Mest längtar jag såklart till vår Sverige resa med släktträff, bröllop och mycket annat kul! Saknar!! Längtar!!

Lite uppdatering

Publicerad 2013-06-10 17:03:32 i Allmänt

 
Olivia hade avslutningsfest på scouterna, och sen var vi på poolparty för ett av dagbarnen som fyllde 2 år. Riktig trevlig dag. Söndagen var det tennis, fotboll, pool och sen "väsk-party", hann med att prata lite med mamma på telefon också. 

Oj då det blev visst soligt

Publicerad 2013-06-08 19:25:42 i Allmänt

Ja här har det regnat i snart två dygn  så jag tog för givet att alla poolpartyn vi skulle på idag skulle bli inställda. Jag såg fram emot att ligga här och kolla på prinsessbröllop hela dagen men då skingrar sig molnen och nu är det klarblå himmel och sol for hela slanten. Bara att leta fram rakhyveln och hoppa i stringbikinin då! Hjälp! 
Nu har jag en lugn halvtimma innan vi ska väcka mini och bege oss till första kalaset. Gött.
Å så fin Madde var i sin klänning!

11 dagar till sommarlovet

Publicerad 2013-06-07 13:50:15 i Allmänt

  
 
Har inget intressant att skriva, trött och längtar till sommarlovet. Ska bli så skönt att slippa alla läxor, aktiviteter på skolan och allt annat som förväntas av oss föräldrar på skolan. Bara denna och nästa vecka förväntas vi komma till skolan  6 gr på field day, konsert, cirkus, läsning och andra ceremonier. Inte helt lätt när man arbetar. Skulle ju vara jättekul att vara med på allt naturligtvis men nu känner man ju bara dåligt samvete hela tiden för att man måste jobba. Skulle vara skönt med några dagar när inget är planerat - lite "semester" från alla måsten och bara "vara" men då skulle man nog bli tokig för hur gör man då? Kommer knappt ihåg hur det känns...
så skönt att det är fredag iallafall, känns som jag krälar mig över mållinjen den här veckan. Ska nog gå och hälla upp lite red bull så jag orkar med den här dagen, och blir lite piggare och gladare! Wiiiii! you can do it!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela