FLICKORNA PUGH

Det var halsfluss:-(

Publicerad 2010-04-30 17:54:08 i Allmänt

Stackars Stephanie, det var halsfluss, men nu har hon fatt pencellin o medecin och lite glass sa nu mar hon redan lite battre. Hon ligger o kollar pa film nu. Olivia sover middag och jag tror jag ska gora det ocksa.

Idag ska Lonnys kusin flytta ut! Sa jag och Lonny passade pa att ga ut pa date igar eftersom det var sista kvallen vi hade inneboende barnvakt. Var pa Appelbees och sedan stannade vi och kopte med oss donuts till barnen pa vagen hem.

Nu ska jag vila lite, vilken lyxig dag trots allt.

Glad Valborg pa er!

Andrade planer

Publicerad 2010-04-30 13:21:07 i Allmänt

Stackars Stephanie, hon har antagligen halsfluss, Vi ska till lakaren om 45 minuter. Hon hade ju en valdigt spannande helg planerad med camping med scouterna som hon sett fram emot saaa lange. Hon borjade packa for en vecka sedan och de skulle aka ikvall men nu far hon nog va hemma. Hon ar jatteledsen!

Jag har inga dagbarn idag sa jag och Olivia skulle passa pa att ga pa Zoo idag, bara hon o jag. Det ar sa sallan det ar bara jag och Olivia, men vi far val va hemma med stackars sjuka Stephanie istallet. Och jag hade verkligen sett fram emot (Lonnys kompis barns) ett ars kalas imorgon (har inte sett dem pa ett halvar) men jag far val skicka Olivia o Lonny sa far jag komma hem efter svenska skolan o va med lilla pluttan... Det blir ju inte alltid som planerat!

Sista redovisningen avklarad:-)

Publicerad 2010-04-27 15:58:05 i Allmänt

Annu ett steg narmare: igar kvall hade jag min sista redovisning. Kanns jakligt skont att ha det gjort, inte svart men det kanns helt enkelt INTE naturligt att latsas att 35 vuxna manniskor ar 3ariga barn. Jag holl i "undervisning" av former (geometry) for 3 aringar, fast det egentligen var vuxna forskole larare. Kanns saaaaa otroligt fanigt att prata som om de vore barn nar man vet att de sitter dar for att analysera allt man gor och sager..... men nu ar det gjort!

Bara 2 tentor och nagra papper att skriva kvar nu, yeeeehaaaaa!

Ocksa, i slutet av nasta vecka ska de borja bygga var nya uteplats pa baksidan, ska bli sa kul att fa det gjort. Man blir typ deprimerad av att vara dar ute nu, ser sa sjabbigt ut. Men vi har lyckats bli ab med skjulet, hittade en kille pa "blocket" som sa att han kunde gora vad som helst for pengar, sa jag skrev o fragade om han kunde ta ner ett platskjul och kora skiten till tippen. Han var har inom en timme med en kompis och en stor slagga. De hade tagit ner skjulet pa 30 minuter. Nu ska vi ha bort all cement, bygga ny uteplats och lagga nytt gras. Sen far det val bli lite nya mobler ocksa....   OK, vi kanske mojligtvis har varldens minsta baksida, men lite mysigt kan det ju vara eller hur!

Svenska skolan

Publicerad 2010-04-24 22:47:37 i Allmänt

Klassfoto av min klass, Stephanie var tyvarr borta nar vi tog klassfoto men...


Nu ska jag snart ivag o sitta barnvakt at en liten pojke... onskar att jag inte hade lovet det men men..
Stephanie ar ivag o bowlar med nagra kompisar o Olivia  o pappa far val hitta pa nat bara dom 2:-)

Nya kort och senaste nytt

Publicerad 2010-04-22 17:10:43 i Allmänt

ALLA MINA DAGBARN!

Alex var inte sa glad... kolla nyaste tillskottet, Dylan som bara ar 3 manader. Sota dom ar!





Senaste nytt: jag har ett nytt dagbarn som ni ser pa bilden langst upp, han ar bara 3 manader.
Jag och Olivia var pa Konsert (sagostund pa scen) i helgen, bland annat Dora the Explorer. Jattekul!
Stephanie och jag tillbringade sondagen med att shoppa och sen akte vi och klippte oss, vi ar sa snygga nu! Haha, bara topparna men det var valbehovligt!
Olivias har klippte jag sjalv, for det ar ju sa krulligt sa det syns inte om man gor ett misstag. Tyvarr tror nu Olivia att det ar helt OK att klippa folks har, bland annat Valeries! Inte bra!
Den dar Olivia skulle behova en snickarbo ibland. Haromdagen ville hon hjalpa till och torka golvet och nar jag inte lat henne doppa moppen blev hon arg. Jag satte hinken pa diskbanken vilket naturligtvis ledde till att hon tog till andra resurser: toaletten! Jag markte det inte forrens hon dragit runt moppen som hon doppat i toaletten x antal ganger runt hela huset.... Harligt det ar med lite hjalp ibland!

Igar hade jag min redovisning av min thesis (specialarbete). Jag har jobbat pa  det i 6 manader sa igar var det dags, redovisning infor klassen, larare och andra gaster fran olika skolor (rektorer och larare + nagra social arbetare). Jag var jattenervos innan men det gick jattebra och 2 av lararna som var dar erbjod mig till o med jobb pa deras skolor. Tanker inte ta det men kul anda. Kanns saaaa underbart skont att ha det gjort!!! Nu har jag bara 2 tentor kvar och nagra uppsatser och en liten redovisning men det kanns som ingenting efter det har.
Me=Very Happy!

Kan det vara sant?!

Publicerad 2010-04-17 00:05:27 i Allmänt

Var snyltgast sa till mig att han ska flytta ut den 1sta Maj!!!! Wow, jag vagar knappt tro att det ar sant....! Man har ju hort det forut liksom! Han skulle bo har i 2 veckor och det har nu gatt 15 MANADER! Pratar alltsa om Lonnys kusin som totalt saknar vett och etikett och har bott hos oss hyresfritt, utan att erbjuda sig att betala ett ore. Det vore ju en sak om han var arbetslos men han jobbar heltid... vilket folk det finns. Jag sa till honom forra veckan att han maste vara ute om 2 manader, for vi vill satta igang och renovera i kallaren nu (det ar dar han bor nu).
Kan det verkligen vara sant att han lyssnade? I sa fall blir jag overlycklig:-)

Vill ju hinna fa lite ordning innan alla vara gaster kommer i Augusti-September. Langtar!!

Idag har jag och Olivia (och Alex) varit pa zoo och hamnade pa en mammatraff for svenska mammor i DC, jattekul! Imorgon ar det friluftsdag med svenska skolan, om det inte regnar for da ska vi ha lektion som vanligt. Det ska tyvarr regna men hoppas de har fel. Vill vara ute!!!
Pa sondag ska jag och Olivia ga pa konsert-sagostund med Dora the Explorer!   For ovrigt kommer min helg att besta av plugg, plugg och plugg! Mycket nu i slutet! Men jag ser ljuset i slutet nu:-)

Lonnys fodelsedag

Publicerad 2010-04-11 17:02:11 i Allmänt

Idag fyller Lonny 35 och han blev riktigt forvanad nar jag overaskade honom med storebrorsan fran Seattle!!
I fredags hamtade jag honom pa flygplatsen och nar Lonny kom hem fran jobbet overaskade vi honom. Senare pa kvallen hade vi grillfest med en massa kompisar och grabbarna gick ut. Lordag var det Hampton och kalas igen.
 

Jag, Stephanie och Olivia tog ocksa med Stephanies farmor ut pa lunch for att fira hennes fodelsedag tidigare i veckan. Jag hade bjudit med Stephanies broder och de skulle komma men dok inte upp. Senare skickade Aaron ett sms och bad mig att inte vara arg, de ville bara inte traffa sin grandma.
Nu ger jag upp med att forsoka fa folk att vara sams!!!!!!! Trakigt for nu tanker jag inte bjuda Stephanies broder till vart brollop, och det gjorde jag klart for dem innan. Det var liksom ett test om de kan halla sams sa jag kan bjuda dem men icke. Mest synd om Stephanie for hon ville garna att de skulle komma... men hon vill hellre ha sin grandma dar sa nu far det bli sa! Blir sa trott pa att vara den som kommer overens med alla men anda den som hamnar i mitten av all skit! Aldrig mer! Hur eller hur hade vi en trevlig lunch och sedan akte vi till en park och barnen lekte, underbart vader och Stephanies farmor var overlycklig. Hon ar ju sa ensam....


Nu ska vi ut och njuta av det harliga varvadret!

Glad Pask!

Publicerad 2010-04-03 06:05:13 i Allmänt



Kolla vilka gulliga korgar jag hittat till tjejerna! Jag har gatt o vantat pa att de ska somna sa jag fick plocka ihop dem, sa himla kul:-) Har lite allt mojligt smatt o gott i. Massa svenskt godis som mamma o pappa (mormor o morfar) skickat, varsin klanning, ett Wii spel till Stephanie o en tidning. Olivia ska fa en massa trosor eftersom hon behover det..... blir ju en del "olyckor" fortfarande. Shampo o tandkram o annat som de behover o gillar. De ska fa korgarna imorgon bitti for sedan ska vi ivag till en Easter Egg Hunt, ska ta kort o lagga in pa det ocksa, men det ar en massa barn med korgar som springer o jagar paskagg. Kommer nog bli kul! Lonnys foraldrar ska med, om de hinner hit i tid.... beroende pa trafiken, men det tror jag nog de gor.

Och nagra kort nar vi malar paskagg:

 
Nagon ar trott pa detta kortet, kan ni gissa vem?

Spring time:-)

Publicerad 2010-04-01 22:06:42 i Allmänt

Jag ar saaa trott, man blir ju det av varsolen, men gu va harligt det ar!!!! Vi har varit ute till o fran hela dagen och lekt, vi ar alla lite rodmosiga om kinderna:-)
Har haft arbetare har som lagger en ny trappa (cement) pa framsidan, sa vi kan bara ga ut genom kallaren, vilket barnen tycker ar jattekul, hahaha!
Forutom nar Valerie vurpade o skrapade up hakan, handerna och knana pa vag till lekparken sa har det varit en ljuvlig dag. Tankte egentligen ga pa bio ikvall men det kanns nastan brottsligt nar vadret ar sa underbart, sa vi sparar nog bion till en annan dag, jag o Stephie.
Imorgon ska jag och barnen ga pa Zooet, men vi ska aka tidigt for det ska vara fasligt varmt (27 grader) sa det ar nog skonast pa morgonen.

Idag ar det ju skartorsdag, men vi firar inte det har. Fast jag la in ett kort pa mina 2 pask karringar fran forra aret da vi kladde ut dem:-)
Vi ska som sagt fira med Lonnys foraldrar, de kommer hit lordag o stannar till sondag. Ska bli kul, tankte dra med dem till Cherry Blossom pa Sondag morgon. For er som inte vet vad det ar sa ar det alla hundratals korsbars traden som blommar inne i Washington DC, runt ikring monumenten, det ar otroligt vackert!

  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela