FLICKORNA PUGH

Älskar helger

Publicerad 2013-10-28 03:10:40 i Allmänt

Jag får inte nog av helgerna, varför är de så korta? Det är tur att det är så bra tv program på söndagskvällarna annars hade det varit jättetrist. Lite sovmorgon idag igen, sen har vi mest umgåtts o njutit av att vara lediga. Jag har hjälpt Stephanie plugga lite inför hennes prov imorgon, tränat lite läsning med Olivia. Vi gick ut o gick. Och när Alice sov middag så gjorde jag likadant. Nu har jag badat o lagt tjejerna, panikstädat för att kunna krypa upp i soffan o kolla på mina tv-program. Kanske lite vin, eller min nybakade äppelpaj... Hmm. 

Tonårsshopping

Publicerad 2013-10-28 02:56:33 i Allmänt

Lördag morgon vaknade Alice alltför tidigt men min kära make tog henne och lät mig sova vidare. Sån lyx! Sedan när jag vaknade åkte jag o Stephanie ut och åt frukost. Varm choklad och bagels framför öppen brasa på Panera. Sedan shoppade vi lite- födelsedagsshopping.

Lillsyrran vill också vara med

Publicerad 2013-10-22 13:51:12 i Allmänt

På måndagar har Olivia balett men det är alltid Lonny som får åka med henne eftersom jag fortfarande jobbar vid den tiden. När de kommer hem brukar hon visa mig lite av vad de gjort. Försökte filma henne men det var visst nån mer som ville vara med i videon, med en fiskpinne i högsta hugg

Härlig söndag

Publicerad 2013-10-22 13:26:56 i Allmänt

I söndags slappade vi på förmiddagen, bara var lediga och njöt. Så himla skönt! Sen tog vi tag i våra liv och städade o fixade lite innan vi träffade Lotta och Linnea och gick en långpromenad. Lite väl långt tyckte barnen men det var så härligt ute och de hade faktiskt kul också, lekte o sprang omkringo hittade lite småkryp... På kvällen blev det det vanliga: bada och tvätta olivias hår, vilket tar drygt en timma. Det håret alltså! Sen kom de isäng innan kl 21 vilket är extra viktigt på söndagar för då måste jag kolla på Revenge! 


Full rulle

Publicerad 2013-10-20 15:50:37 i Allmänt

Lördagen var det fullt upp, vi började med biblioteket där Olivia hade lästräning, sedan åkte vi på en höstmarknad (fall fair) och lekte där halva dagen. Det var jättemysigt och de hade lite djur som man fick klappa. På kvällen kom Lotta o barnen hem till oss på tacokväll

Effektiv helg

Publicerad 2013-10-14 17:06:04 i Allmänt

Hela lördagen och söndag morgon var jag o Stephanie ensamma hemma. Målning på schemat. Även om det känns som vi bara gjort väldigt lite utav allt som behöver göras så fick vi ändå en hel del gjort. Vi målade gästrummet 2 gr, hallen och trappan i källaren. Vi började med Stephanie och Olivias badrum men vi måste nog måla det minst en gång till. Vi spenderade väldigt lång tid på att gå i affären och välja färg, golv och tvättställ. Vi har lika svårt att ta beslut både jag och Stephanie. Vi hann också med att träna på gymet och skaffa id kort till Stephanie. Jag har sjuk träningsvärk efter all målning. Ska lägga upp kort när vi är klara, för ni är väl nyfikna!
Thor slappar lite, något vi inte gjorde den här helgen...

Svårt att minnas att 13 grader kan kännas såhär kallt

Publicerad 2013-10-10 18:56:38 i Allmänt

För fyra dagar sen svor jag över hur jäkla varmt det var, när det var 34 grader varmt vid kl 18! Nu har vi 13 grader och jag tror allvarligt att jag kommer frysa ihjäl i vinter. Jag som aldrig har strumpor på mig inomhus går omkring i sockar, stickad tröja och scarf. Inne med värmen på! Och det är ju 13 grader, typ svensk sommardag! Jag kanske håller på att bli sjuk? Hoppas inte!! Och det regnar, bläh


Helgen var som vanligt alldeles för kort

Publicerad 2013-10-07 15:56:28 i Allmänt

Skulle egentligen varit ensam hemma i helgen o målat men Lonny o barnen åkte inte iväg så det blev ändrade planer. Lördag lekte vi ju med Johanna och Vivi på morgonen sedan träffade vi Lotta och hennes barn och åt middag med dem. Söndag åt vi frukost på ihop och sedan åkte vi till National Harbor och gick omkring. Det är så fint där. Det var lite väl varmt med en sådär drygt 30 grader så vi var ju tvungna att äta lite glass också. Sen var jag och Olivia ute o shoppade o gjorde pedikyr. Stephanie har varit hos en kompis hela helgen. Ja det var väl allt, förutom lite vindrickande på lördagkvällen. Jag som bestämt att jag skulle träna fre, lör och sönd. Och måla överallt. Jo vars det blev ju inte riktigt så men hellre roliga minnen eller hur!

Svettigt värre

Publicerad 2013-10-05 19:16:06 i Allmänt

Jävligt varmt, 31 grader varmt så det är inte ens skönt ute men vi passade på tidigt innan det blev olidligt och åkte till en lekpark o lekte med Johanna o Vivi. 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela