FLICKORNA PUGH

varldens langsta vecka?

Publicerad 2010-08-20 13:53:49 i Allmänt

Herregu vad tiden gar sakta just nu! Jag langtar sa himla mycket tills vi far besok fran Sverige, och det kanns som tiden gar extra sakta nu. Den har veckan har varit saaaaaa seg, skont att det antligen ar fredag! Har varit helt yrig och trott att det ar torsdag nar det ar bara onsdag mm hela veckan. I onsdags stressade jag for att hinna till gymet klockan halv sju pa kvallen for kickboxing, sen nar jag antligen kom fram var det step-up. Da fragade jag personalen varfor de bytt klass nar de forklarade att det ar faktiskt onsdag - inte torsdag. Tycker step-up ar sa trist:-( Blev styrketraning istallet. Sa igar forsokte jag igen, var i god tid men da kom ledaren 15 minuter for sent, grr. Jag var iof ratt glad for det, nar det val satte igang, for jag hade nog inte klarat 15 minuter till av den tortyren. Vilket mordar-pass! Jag har sa ont idag, ajajaj!

Arbetsveckan har ocksa varit seg, vet inte varfor.... det ar nog bara for att jag ar sa otalig och vantar pa att det ska vara semester:-) Dagarna ar sa langa att jag knappt kan komma pa aktiviteter att underhalla barnen. Trots att min assistent har borjat, det verkar fungera bra. Igar lamnade jag henne med barnen en timma medan jag akte till banken och apoteket. Det ar sa konstigt for jag vet att om jag hade haft Olivia med mig sa hade det varit lang ko pa bade banken och apoteket. Men nu nar jag var barnfri sa var jag den enda kunden pa bada stallena, jag fick riktigt anstranga mig for att dra ut pa tiden och satt i bilen och lyssnade pa radion ett tag innan jag kom hem igen. Ville ju lamna henne atminstane en timma. Sen hade jag Stephanie och Lexi som kunde rapportera hur det hade gatt. Bra saklart:-)

Nu ar det bara en vacka kvar!!! Och antligen fredag, skont med helg!

vada lika?

Publicerad 2010-08-10 17:16:04 i Allmänt

 

  

Den har flickan pa stranden var sa sjukt lik Olivia! Forsokte hitta nagra kort pa Olivia nar hon har haret likadant men visst ar det likt?!

irriterad over smasaker?

Publicerad 2010-08-10 17:02:29 i Allmänt

Alltsa, ibland blir jag sa irriterad. Igar oversvammade toaletten. Valerie forsokte spola ner typ en hel rulle toapapper sa det blev stopp. Sen satt sjalva kranen sa hart jag inte lyckades skruva av den, tog evigheter innan jag fick stopp pa vattnet - fick skruva av vattnet till hela huset, sa sedan hade vi inget vatten pa hela dagen. Lonny fixade det nar han kom hem- tack o lov! Men det var ju inte forsta vatten lackan och antagligen inte sista som lackte anda ner till kallaren....

Innan detta skedde hade vi haft en diskmaskins reparator har for diskmaskinen lackte (massa) vatten over hela koksgolvet. Diskmaskinen hade ett ars garanti och detta skedde naturligtvis EN dag efter att garantin hade gatt ut! Jag hade provat med att ta ut allt fran diskmaskinen och kora den igen men det lackte fortfarande....
Nar reparatoren kom ut sa lackte den naturligtvis inte. Sa dar slangde man ju ytterligare 1000 kr i sjon, fan sa ja*#a irriterande!! Det maste vila en forbannelse over det har huset, ALLT gar ju sonder o lacker. Det positiva ar val att det kan inte vara mycket kvar som vi inte redan lagat.

Nu ska jag forsoka sudda ut min sura min och se vad denna underbara dag har att erbjuda.... forutom helt olidlig hetta som gor att man inte kan vistas utomhus... good times:-) Ska forsoka tanka pa att det kunde ju faktiskt vara varre, sa man ska val inte lata sana dar "smasaker" forstora humoret. "tank positivt Jenny!"

Mina tjejer ar tillbaka:-)

Publicerad 2010-08-09 03:18:38 i Allmänt

Ok, jag ska erkanna att vi haft en valdigt harlig vecka nu nar barnen var hos farmor och farfar. Vi har varit ute pa middag, bade sjalva bara vi 2 och aven pa dubbel dejt med andra par, vi har gatt pa bio, spelat minigolf. Valdigt mysigt! Men det var ocksa valdigt skont att fa hem de sma grynen igen, ah vad jag saknade dem.... de sista dagarna;-) Det ar verkligen bra att fa sakna varandra lite nan gang ibland!

Stephanies kusin Maria och hennes pojkvan har varit och halsat pa. De ar 16 ar och ville se Washington DC sa de kom hit nagra dagar. Korde bil fran Hampton och sedan tog de metron (taget) harifran. Kul med lite besok. Snart blir det mer besok - bara 3 veckor till vi far fint Sverige besok!!!

Igar(lordag) var jag pa hjart och lungraddnings kurs hela dagen, sa Lonny akte ner till Hampton for att hamta Stephie och Olivia. De skulle egentligen komma hem idag (Sondag) sa jag skulle sova hemma sjalv en natt - nagot som jag inte gillar sarskilt mycket! Men de overraskade mig och kom hem igar kvall kl 20:00. Jag undrade irriterat vem det var som ringde pa dorren en lordag kvall precis nar jag lagt mig pa soffan for att kolla pa TV, tankte att det antagligen var granntanten som alltid kommer o ska klaga pa nat eller be mig gora nat at henne, men det var Stephanie, och bakom henne stod Olivia. Gissa om jag blev overlycklig?!
De hade haft jattekul med kusiner o farforaldrar men de var nog ocksa liiite glada att se mig o pappa:-)

Idag har vi varit och handlat lite skolklader till barnen. Denna helgen hade de rea pa jeans pa Old Navy sa da brukar jag alltid ladda upp. Alla barnjeans kostar 10 dollar alltsa ungefar 75 kr! Sedan fick man ocksa handla barn klader och school supplies utan skatt denna helgen. Skatten ar 6.5% sa lite tjanar man ju pa det ocksa - vada snal smalanning?!
Sedan gick vi till poolen, sedan grilla vi lite, lekte lite och nu har jag skickat upp barnen for att ta pa sig pyjamas, snart borjar Dropdead Diva pa TV sa det maste jag ju se. Haaaarlig dag!
 

Barnfri vecka

Publicerad 2010-08-04 22:59:11 i Allmänt

....om man inte raknar med dagbarnen da. Stephanie och Olivia ar hos farmor och farfar i en hel vecka, de akte i lordags och kommer hem nu i helgen. Vi forsoker ta vara pa att vi kan ga ut, varit ute och atit flera ganger, spelat golf och ikvall blir det bio. Ser mycket fram emot fredag kvall da vi ska ga pa dubbel dejt med Johanna och Shawn. Vi ska ga pa Seqoia, ett jattemysigt stalle i DC.  Maste erkanna att jag ar helt slut (inte van att ga ut sa har mycket sa jag ser fram emot att bara vara hemma imorgon kvall) och saknar barnen ratt mycket nu.

Har fatt ett virus pa datan sa jag ska lamna in den ikvall o se om de kan fixa den, hinner bara skriva typ ett ord innan det poppar upp massa skit om att jag maste ladda ner o betala nat... grr.

Precis en manad till brollopet idag:-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela