FLICKORNA PUGH

Så himla skönt!

Publicerad 2013-08-31 21:16:04 i Alice

Har skickat iväg resten av familjen så jag är ensam hemma. Behövde lite egentid, nejdå (fast jo det gjorde jag nog efter den här veckan!) Meningen att jag ska måla och tvätta heltäckningsmattorna men i all ärlighet så är klockan 15 och jag har varit ute och ätit frukost med Stephanie, sovit middag och kollat på tv och ätit rå kakdeg. Så jäkla skönt! Men nu ska jag ta tag i mitt liv o göra lite på den där "att-göra-listan".
Fast, bara så ni vet, så var jag super mom igår efter världens längsta o jobbigaste arbetsdag och tog mina barn till en vattenlekplats! 😄

Du ska väl inte ha på dig den där pyjamasen?!

Publicerad 2013-08-30 18:30:14 i Alice

Schysst dotter jag har. Jag tyckte jag var ganska fin som släppt ut håret från min vanliga tofs, tagit på mig klänning och till o med mascara(!)
En ganska enkel men fin svart klänning med lite detaljer vid halsen och ärmarna. "Du ska väl inte ha på dig den där pyjamasen?" säger Stephanie innan vi går ut genom dörren för att åka till hennes nya skola på informationsmöte. Självförtroendet sjönk ganska rejält då, tack för den liksom!

Aj

Publicerad 2013-08-28 13:23:06 i Alice

Nu när Olivia kan cykla utan stödhjul vill jag ju att hon ska få träna på det också. Där vi bor är det inte jättelätt, typ cykla fram o tillbaka pågångvägen utanför. Härom kvällen lånade jag Lonnys cykel(jävel) och jäklar vilken vurpa jag gjorde. Olivia var framför mig, tvärstannade och jag slängde mig på bromsen som visar sig vara endast framhjuls broms. Flög över styret! Har ont överallt!

Oj

Publicerad 2013-08-24 20:09:07 i Alice

Alice har inte nån brådska att lära sig prata precis men ett nytt ord (utöver Mamma och No!) och det är:"Oj!" Haha, det är ju alltid nåt eller hur... Olivia började ju också prata sent men nu är ju ungen aldrig tyst så det kommer väl det med😀.
Idag spelar Lonny golf, Stephanie är iväg på en äventyrsresa med scouterna och jag o de minsta har varit ute och cyklat/gått. Vi mötte upp Valerie och hennes mamma och gick till deras pool. Nu är vi hemma igen och jag ligger på min nya soffa under takfläkten och svalkar mig. Olivia leker med grannbarnen o Alice går o dammar lite med baby wipes. Duktig unge! Haha!!

Är inte sommarlovet slut snart??

Publicerad 2013-08-22 01:47:23 i Allmänt

Alltså nu börjar vi nog allihop längta tills skolan börjar den 3 September. Stephanie är sjukt uttråkad och Olivia är på krigsstigen, det ska bråkas om precis allt. Ge mig styrka! 
Alla dagbarnen utan grannarna har börjat, så det är ganska fullt upp. Men nästa vecka börjar de också o det kommer bli en väldigt tuff vecka. Typ min värsta på hela året. 
 
jag går o längtar tills imorn när vår nya soffa kommer. Gjorde mig av med våra för ett par dagar sen o gu vad jobbigt det är att inte ha en soffa!! Men det får mig ju också att inse hur mycket man sitter på soffan och det är lite skrämmande, vadå soffpotatis?!
såhär ser den ut, min nya sköna soffa i microfiber material, ska bara vara o torka av. Hoppas det stämmer!
 

Hojdbanan

Publicerad 2013-08-19 12:00:00 i Allmänt

 
 
 
Vi hade ju bestamt att vi (jag, Steph och Lonny) skulle ga hojdbanan I Nils Holgerssons lilla varld. Men alltsa det var ju sa hogt att jag inte ens vagade kola pa nar de gick banan. Usch alltsa. Jag och Olivia tog den lite lagre (typ 20 cm fran marken, jamfort med den andra 30 meter upp I luften).
 

Moose

Publicerad 2013-08-18 12:00:00 i Allmänt

 
 
 
Klart vi var tvungna att aka o halsa pa algarna ute I Virum nar vi var I Sverige. Olivia och pappa Pugh var liite fega och vagade inte mata dem...
 

Mohippan

Publicerad 2013-08-16 12:00:00 i Allmänt

Emelies mohippa blev jattekul, trots att vadret inte var det basta. Kidnappade henne pa morgonen, akte och red pa Shire hastar, Emelie fick aran att rida den storsta hasten I hela Sverige! Fy sjutton alltsa sa stora de var, korten gor dem inte rattvisa... sedan lunch picnic hemma hos Cissi, efetr det blev det hudvard/make over och sist hem till Anna dar vi grillade och festade till langt in pa natten. Har inte sa manga kort men har ar nagra:
 
   
 
 
 
 
 
 
 

Alice dop

Publicerad 2013-08-15 12:00:00 i Alice

Vi passade pa att dopa Alice nar vi var I Sverige. Ett litet dop I Forsamlingshemmet blev det.
 
 

emelies brollop

Publicerad 2013-08-14 23:58:13 i Allmänt

Syrrans och Emils brollop blev helt fantastiskt, kunde inte blivit battre. En fantastisk dag!
  
   
 
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alice

Publicerad 2013-08-14 15:45:41 i Alice

Kläder från mormor

https://cdn1.cdnme.se/1217882/6-3/pic_520b89cf9606ee4b21e48a9a.jpg" class="image">

Tillbaka i USA

Publicerad 2013-08-09 17:52:12 i Allmänt

Thor!
Nu har vi varit hemma ett par dagar efter en fantastisk vistelse i Sverige (om än något för kort). Man tycker ju tre veckor låter länge men åh så fort det har gått! Ska lägga upp lite kort sen men har över 800 o välja på så nu orkar jag inte. Vi har haft en lugn vecka o jag har bara ett dagbarn denna veckan så det var skönt med lite mjukstart. Vi har bockat av tandläkarbesök, nytt staket på baksidan, skaffat en kanin som heter Thor. Hade lovat tjejerna att vi skulle göra det när vi kom hem men trodde att de glömt det. Det hade de inte! I helgen ska vi till Hampton. Lonnys kusin fyller 50 och vi ska på poolparty. Ska bli kul. Jag funderade lite på att stanna hemma så jag kunde hinna med att olja det nya staketet och fixa lite innan höstterminen börjar, typ organisera om alla leksaker mm. Men det får bli en annan gång, jag vill inte missa partyt. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela