FLICKORNA PUGH

Alice kalas

Publicerad 2015-01-25 20:15:36 i Alice

Alice fyller 3 imorgon och igår hade vi kalas för henne. Trodde hon var mogen för det o skulle ha jättekul. Nja, så blev det inte riktigt. Vi hade hyrt gymnastikrummet som Alice gillar o bjudit in hennes kompisar. Mycket enkelt, bara fri lek o sen pizza och tårta. Alice hade kul i tio minuter innan kompisarna kom, sen var hon bara tjurig  eller tjöt resten av tiden. Kul unge. Trots att hon pratat om sin födelsedag och sitt party i flera veckor så blev det... Ja va säger man? Alla andra barn hade iallafall jättekul. Alice hade beställt att vi skulle ha pizza och chokladtårta med Nicke Nyfiken på, sen vägrade hon äta överhuvudtaget. I efterhand kan man ju bekräfta att det var ganska bortkastat men tur att de andra hade kul. Alice var inte mogen flr det, blev för mycket helt enkelt. Olivia var likadan när hon fyllde tre så jag borde väl inte vara chockad. Presenter är inte heller nåt hon gillar, de ska absolut inte öppnas...! Skitförbannad blev hon, så det var tur att vi gjorde det hemma och inte på kalaset. Idag har hon lekt med alla fina presenter hon fick men igår ville hon inte se dem ens. Det blir nog inte kalas på ett par år för den här lilla damen! Jag tycker det är kul att fixa kalas men känner att jag inte har så mycket ork längre. Det blev köptårta, något jag aaaaldrig brukar göra, haha! Jag blev också väldigt chockad över hur vissa vuxna kan bete sig, vi blev nästan utslängda från lokalen vi hyrt pga att en vuxen förälder vägrade lyssna på personalen och följa reglerna (som iofs var lite löjliga) att vi vuxna inte fick klättra eller sitta på klossarna och leksakerna. Jag är arg nu när jag tänkt på det, igår var jag bara chockad över hur personalen skällde ut mig. Men tänk er att man är bjuden på någons barnkalas (eller ens barn är bjudna) och så kommer man dit och vägrar följa reglerna trots att personalen säger till gång på gång. Till slut blir födelsedagsbarnets förälder utskälld och de hotar att slänga ut hela sällskapet. En normal människa skulle skämmas då! Inte fortsätta!  Hjälp alltså. Idag behöver jag vila..









Alice första biobesök

Publicerad 2015-01-19 14:47:29 i Allmänt

Nåt av det bästa jag vet är att gå på bio. Jag älskar att kolla på film, men det är absolut bäst på bio. Kommer ihåg vad jag längtade tills Stephanie och Olivia skulle bli stora nog att gå på bio första gången. Igår var det Alice tur. Bi gick och såg Paddington men Alice sov typ hela filmen och vaknade sista två minuterna. Hon blev ledsen att den var över:(. Haha, stackars liten!


Olivia och jag tyckte filmen var jättebra. 
Sen fick de leka lite på lekplatsen i köpcentret. 


Nu räcker det

Publicerad 2015-01-16 16:53:04 i Allmänt

nu räcker det med snödagar och sjukdomar, ok! Inte för att vi haft mycket snö egentligen men sedan skolan började har skolan stängt tre dagar och börjat sent två dagar. Jag klarar inte detta! Mina barn- inga problem men ja...ni fattar. Känner mig totalt utarbetad och orkeslös. Jag vet att jag jobbar alldeles för mycket men det är ju för att vi ska ha lite startkapital när vi kommer till Sverige. Trodde ju att jag skulle vila upp mig på jullovet men då var jag sjuk istället. Sedan jag tog influensasprutan i november har jag ätit penicillin TRE gånger, hunnit med spysjuka och allt annat i förkylningsväg som finns. Är det verkligen en tillfällighet att jag blir sjuk hela vintern när jag tar influensasprutan, man undrar ju.....? När jag inte tar den är jag frisk hela vintern! 
Jag orkar inte må så här kasst längre. Vill vara frisk och pigg. Och alla barnen har varit sjuka, det bara går runt runt. Det får räcka nu!
Ni hör ju hur rolig jag är.. Jag vet! 
 
Hoppas på lite kvalitetstid med MIN familj denna helg, och gärna lite sol och plusgrader:)
 

Jul och nyår

Publicerad 2015-01-01 22:34:16 i Allmänt

jul spenderade vi hemma i år. Själv hade jag maginfluensa:( Efter det halsfluss med feber o lite annat skit. Nu börjar jag nästan känna mig som folk, men tycker att det kan räcka nu liksom. När jag äntligen tagit ledigt på jullovet så har jag varit sjuk, kul.. Tur vi hann fira lite dagen innan med Johanna och Vivi. Ja ja, nya tag och nytt år. Ett spännande år för oss!
 
Nyårsafton var lugn, jag mådde sådär och Lonny jobbade. När han kom hem vid 15:30 tog jag tag i mitt liv och duschade och klädde på mig, sen gick vi ut och åt på en italiensk resturang hela familjen. Jättetrevligt! Sen lämnade vi av Steph hos en kompis och resten av familjen tog det allmänt lugnt hemma. Firade tolvslaget lite tidigare med barnen.
 
idag är det första dagen på 2015, jag körde iväg Lonny och barnen ett par timmar så jag kunde göra lektionsplaneringar inför vårterminen. Så skönt att ha fått lite gjort! I helgen ska vi till Hampton. Gott nytt år på er!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela