FLICKORNA PUGH

Trött?

Publicerad 2015-02-27 16:05:00 i Allmänt

på alla hjärtans dag fick jag ju ett presentkort på ett massagepaket på ett spa, och igår var det dags. Jag hade bokat in det en torsdag kväll eftersom det är min jobbigaste dag. Så jag hade den belöningen att se fram emot liksom. Skönt att kunna slappna av lite då ju, och det gjorde jag verkligen! Det började med manikyr och då fick jag en slags varm ärtkudde över axlarna, jättehärligt och skönt. Sen var det dags för massagen, i ett mörkt rum med (låtsas) levande ljus och lite svag musik, sån där typisk spamusik som man liksom blir lite trött av..
fick ta av mig allt utan trosorna och krypa ner under ett varmt härligt täcke. Lite svag doft av massagoljorna. Jag var lite nervös för det känns märkligt att nån främling ska stå där o knåda på min nakna blekfeta kropp, haha. Men sen kom hon in och började med att svepa in fötterna i nån varm vax och plastpåse, sen strumpa på det. Sen massage och varma stenar. DET VAR SÅÅÅ HÄRLIGT!!! Något pinsamt att jag somnade 4 GÅNGER(!) och vaknade av att jag snarkade så där högt att man väcker sig själv -tänk grisläte ungefär! Hahhahaha så pinsamt! Det var totalt jäkla omöjligt att hålla sig vaken, undra om hon hade sprejat lakanen med sömngas?! Men så skönt och avslappnande alltså, jag var helt groggy efteråt, kunde knappt ställa mig upp. hon fick hämta ett glas vatten åt mig Så jag skulle kvickna till. Men det var som sagt fantastiskt och det kommer jag göra om! Hon tyckte också jag behövde göra det fler gånger för jag var tydligen trött, spänd och sliten. ;)

Bokat resa mm

Publicerad 2015-02-16 01:49:30 i Allmänt

Jag har inte skrivit på ett tag, har varit fullt upp o jag har inte orkat.  
Jag har bokat resan nu!!! Vi kommer den 17 juni! Längtar!

Har en bra helg trots värsta stormen här. Min man har skämt bort mig ordentligt med rosor, choklad och presentkort på spa. Vi skulle gått ut och ätit också men jag ville hellre vara hemma så vi kollade på film, åt snacks och drack lite drinkar. Den perfekta dejten om jag får bestämma. :) vi gick ut och åt idag istället hela familjen. Vad det är skönt att vara ledig!! Vi får en extradag eftersom det är helgdag imorn måndag. Presidents Day. Vi ska göra en liten utflykt till ett Akvarium och kolla på delfiner. 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela