FLICKORNA PUGH

Florida

Publicerad 2014-11-17 19:50:52 i Allmänt

Har haft världens härligaste helg i Florida, Fort Lauderdale för att vara exakt. Svenska skolan skickade mig och två andra lärare på konferens som handlade om allt från tvåspråkighet, finansiella bidrag vi kan söka, nya läromedel och mycket mer. Det var kul att träffa andra lärare från svenska skolor från hela USA. Hotellet var helt fantastiskt och maten också. Vädret helt perfekt, typ 28 grader o strålande sol. 
Ville knappt åka hem men saknade ju min lilla familj lite förstås. 
Hotellets veranda där man kunde ät eller bara sitta och njuta. 


Taget från vår balkong


Baksidan av hotellet

Vår svit


Konferensrummet


Jag o mina härliga kollegor

Önskar jag hade tagit kort på maten, så otroligt lyxigt och fint uppdukat varje måltid. På lördagskvällen var det 4 rätters vid poolen, vilken resa alltså! Nu känner jag mig pigg och inspirerad!

Snart kommer kylan så bäst o njuta

Publicerad 2014-11-12 17:53:52 i Allmänt

Vädergubbarna säger att idag är sista varma sköna höstdagen innan det blir kallt. Men det är väl ok såhär mitten av november behöver man ju inte ha 20 grader. Men såklart ska vi njuta riktigt idag! Bara 14 grader när vi var ute i morse men det var skönt. 






Hösten är allt bra fin! Man blir så glad av sol, blå himmel och alla härliga höstfärger. Kan jag behöva, har varit sjuk men nu äter jag penicillin så jag börjar bli bättre. Blev dålig efter att jag tog influensasprutan o sen ledde det till Bronkit som vanligt. Men nu måste jag bli bra. Ska ju åka till Florida i helgen och helgen därpå åker jag till Sverige. Jag vill må bra nu!!!!! 

Så härligt med lite egentid

Publicerad 2014-11-08 21:26:00 i Allmänt

Denna veckan har varit tuff, tog influensasprutan i måndags och blev verkligen jättesjuk på onsdagen. Visst jag kanske har en tendens att överdriva men ett tag trodde jag på riktigt att jag höll på att dö. Ont överallt, svimfärdig, feber och svårt att andas. Fy vad läskigt det var. Mår bättre nu men inte helt bra.  Nu idag har jag jobbat på svenska skolan, sedan åkte jag till en tysk gourmet affär och köpte "4 long wieners" - som Stephanie tyckte var mäkta pinsamt när de i charken fnissade lite. Haha! Men det är jättegott och smakar som riktig kokt korv i Sverige säger alla så det ska vi testa!  Och nu det bästa av allt: EGENTID! Lonny tog med tjejerna på en fotbollsmatch så jag har flera timmar att vila nu, helt själv. Å vad jag njuter. Sen ikväll ska vi på svensk tjejkväll och äta smörgåstårta. Vi är fem svenska mammor och alla har döttrar, konstigt egentligen att ingen av oss har pojkar. Filmkväll för barnen och massa prat för oss mammor:) ska bli kul. Stackars männen får inte vara med denna gången. Tror de överlever ändå..

Mom's night out

Publicerad 2014-11-07 15:02:35 i Allmänt

I tisdags efter en mycket hektisk jobbdag drog jag in till stan (DC). Efter att kört fel och fått ett psykiskt utbrott hittade jag iallafall dit jag skulle. Träffade Johanna, som presenterade mig för sin nya polare -Jason (Timbuktu!) innan vi gick vidare till en vinbar. Åt och drack gott innan vi gick till House of Sweden där Timbuktu hade en spelning! Jättekul men å vad trött jag  var på onsdagen. Märks att man inte är van att vara ute till halv elva på vardagarna, haha!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela