FLICKORNA PUGH

Inte mycket nytt

Publicerad 2015-03-22 22:24:07 i Allmänt


Vi har haft den årliga Internstional Night på Olivias skola, fråga mig inte vem flickan brevid Olivia är men hon hoppade in bakom bordet och ville absolut vara med på kort... 
Vädret växlar mellan snö ena dagen till 15 grader och underbart vårväder nästa dag, som vanligt alltså. Alice med dina kompisar.
Stephanie, att le på kort kommer inte på fråga men hon är fin ändå.  Hon planerar påsklovet då hon ska först åka till stranden med en kompis och sedan en dagsresa till New York. 

Jag planerar lite smått inför vår Sverigeflytt. Sökt dagisplats, fixat ALV kort, köpt cykel till Olivia. Letar lägenhet med ljus och lykta nu. 

Skidåkning

Publicerad 2015-03-09 19:39:57 i Allmänt

I lördags efter svenska skolan åkte vi till Maryland för att träffa Lonnys kompis med familj. Vi bodde på hotell och badade i poolen sen gick vi ut och åt på kvällen. Kul att träffas igen, blir inte så ofta för de bor i North Carolina. Jag och barnen hade inte ens träffat lilltjejen innan, hon är ett halvår nu. 

På söndagmorgon gick vi upp tidigt och pt frukost på hotellet innan vi åkte vidare till Pennsylvania för skidåkning. Första gången nånsin för Lonny, Steph och Olivia. Själv har jag inte åkt sen jag var 18 eller 19, sådär tjugo år sen! Vi tog nybörjarlektion allihop men Olivia fick vara i en barngrupp i minsta backen. Vi andra också i nybörjarbacken men i en vuxengrupp. Jag tror jag hade klarat mig utan lektionen men jag var rätt nervös. Gick bra, det kom liksom tillbaka. Stephanie var hur bra som helst, svårt att tro det var hennes första gång. Lonny var också duktig men tyckte det var svårt och inte så kul:(. Olivia kämpade på och var väldigt tuff, (inte livrädd som jag trodde) när Jon var klar med sin skidskola åkte hon och jag upp med den stora liften och åkte ner tillsammans men det var lite svårt tyckte jag. Även om jag kan åka så kan jag inte riktigt hjälpa någon annan så bra.. Hon skulle nog behöva fler lektioner men hon tyckte det var kul iallafall och det var ju huvudsaken. Sen tränade hon med pappa i lilla liften medan jag och Stephanie åkte själva. Alice fick vara på deras dagis och det gick bra trots att hon var ledsen när jag skulle gå. 







Jag tyckte det var jättekul och är så glad att barnen gillade det. Det är något jag velat göra med dem i flera år och nu blev det äntligen av! En perfekt dag med 10+ och strålande sol! Nu ska vi bara bevisa för Lonny att det är jättekul, han är inte helt såld..

Helgen

Publicerad 2015-03-02 12:53:39 i Allmänt

Svenska skolan och semledagen firades i lördags. På kvällen var jag och Lonny medbjudna på fest. Jättegod mat och gratis dricka på jättefint hotell. Ok då;). 



Det var jättetrevligt! 

På söndagen skulle vi egentligen iväg och åka skidor men en sjuk liten Alice satte stopp för det. Och lite tur var nog det för vi har haft värsta ishalkan här. Blev en lugn dag hemma istället. Inte helt fel. Idag är skolorna stängda igen pga is och halka. 8de dagen nu, suck. 
Öroninflammation igen:-( 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela