FLICKORNA PUGH

Svensk mors dag

Publicerad 2013-05-26 21:30:00 i Allmänt

Idag är det mors dag i Sverige, jag har pratat med min lilla mamma på telefon. Bättre än inget men önskar jag kunde kramat om henne istället. 
I morse spelade vi tennis och sedan var Olivia och Lonny på bio. Jag och Alice gick en promenad och köpte lite frukt och grönsaker till middagen. Vi ska grilla och jag har bakat en tårta. Ska kanske gå till poolen o sola lite.
 
 
 

Poolpremiär och svinkallt

Publicerad 2013-05-25 20:09:23 i Allmänt

Första lördagen jag inte behöver gå upp tidigt och jobba på skolan. Skönt att få sova så Lange man vill, tänkte jag. Ha! tänkte Alice som vaknade innan kl 7, vilket ALDRIG händer annars. Men men, fixade frukost och sedan lämnade jag familjen och åkte helt själv(!) på pedikyr och walmart. Sedan hem och idag öppnar poolen så vi gick dit på poolpartyt. 16 grader kallt var det (I luften, fick nästan knäcka hål på isen för att bada). det har aldrig varit så kallt när de öppnat poolen förut, brRrrrrr! Olivia hoppade i men kom ut ur poolen lika snabbt! Jag, Lonny och Alice nöjde oss med att titta på och äta.

party party

Publicerad 2013-05-22 16:44:00 i Allmänt

Igar firade vi Vivianne som fyller 1 ar imorgon (men da ar hon inte har).
  Lite skeptisk till pannkakstarta till frukost
        hon sparade sig till cupcakes kalaset lite senare tror jag 
 
       party time!
 
 
 
Vinkar hej da till Vivi nar hon akte hem
 

Jag har en ajfån!

Publicerad 2013-05-22 15:19:00 i

Skaffat ny telefon, tack vare Alice som slängde in min gamla telefon i duschen ... När jag duschade. Jag som aldrig skulle skaffa en iPhone har nu alltså gjort just detta. See- miracles do happen! Nu ska vi se om jag kan blogga också.

Kings Dominion

Publicerad 2013-05-20 13:50:55 i Allmänt

Hela sondagen var vi pa nojesfalt, Kings Dominion som ligger ungefar en timma soderut. Det skulle regna och aska hela dagen sa jag forsokte overtala tjejerna att det inte var en sa bra ide. Men jag hade ju lovat och de ville aka ialla fall. Tur att vi gjorde det, uppehall och ingen ko till nanting. Inte for varmt heller, 26 grader. Perfekt! Stephanie gick omkring med sina coola kompisar medan jag och Olivia hade en mamma-dotter-dag. Olivia och jag har lite mer samma smak nar det kommer till karuseller sa det passade bra. Stephanie ska ju bara aka de varsta medan jag far hjartklappning bara jag ser parisehjulet. Olivia var overlycklig att hon fick ata glass 2 gr, en gang innan lunch till o med! Hon tyckte att de dar "gungorna" som gar runt runt var roligast och maste ha akt dem hundraelva ganger tror jag. Kul hade vi och trotta var vi sen
 
 
 
 
 
 
  

Hortensia

Publicerad 2013-05-20 12:56:02 i Allmänt

Fick två såna här buskar på mors dag. Jag tycker de är så fina och hade önskat mig det, nu hoppas jag bara jag kan hålla dem i liv. Har inte vågat gräva ner dem än, de är kvar i krukorna. Hittills har allt jag planterat i trädgården dött, utom rosorna då men de kom bara tillbaka till liv när jag slutade ta hand om dem... Hmm
Kunde inte komma på vad de hette på svenska när jag pratade med mamma så nu har jag kollat upp det.

minigolf, baseball, skolavslutning o kalas

Publicerad 2013-05-19 02:15:53 i Allmänt

 fredag kvall spenderades med minigolf, batting cages och lekplats innan vi at Burger King till middag.
 
 
forsokte ta ett fint kort pa tjejerna i gungan pa skolavslutningen..   det var ialla fall jattemysigt och man far lite gashud nar barnen sjunger sommarsangerna, snyft. Jag fick en jattefin korg av min klass med lite svenska godsaker bl a kritor (o da menar jag godis). Sa lycklig!
 
 
Sedan var det ettars kalas for Vivi. Superroligt och massa gottigotti :-)
 
 
4 svenska babes... och deras barn. Hahah!
 
 

lugn vecka men spackad helg

Publicerad 2013-05-17 21:22:00 i Allmänt

Inte mycket nytt har inte.. men igar var vi pa biblioteket. Brukar passa pa nar jag inte har sa manga dagbarn. Sa skont att komma ur huset lite ibland. Mer an bara till lekparken alltsa. Lanade massor av bocker och vissa av oss roade sig med att ga o slita ut bocker ur hyllorna mm
 
                
Helgen ar som vanligt fylld av aktiviteter varenda minut (suck!) men kul blir de; picnic, skolavslutning, kalas, sleepover hemma hos oss och nojespark. Hall tummarna att det inte blir regn. Vila? vad ar det? Neeej, har kor vi fullt os medvetslos!

Mors Dag i USA

Publicerad 2013-05-13 00:07:00 i Allmänt

 Idag ar det mors dag har, jag fick lite sovmorgon, sedan tvingade jag med familjen till stranden innan vi akte ut och at brunch med Lonnys familj. Alice tyckte det var lite trottsamt som ni ser.  Sedan akte vi hem och dar utanfor dorren satt en bukett blommor fran ett av dagbarnen. Gulligt va! Sedan vi kom hem har jag ocksa blivit bjuden pa tea party av Olivia, det ni!
Igar nar vi forst kom till Hampton akte jag och Stephanie ut och shoppade. Hampton Town Center ar ett ganska nytt shopping center och jag har aldrig gatt omkring dar forut sa vi visste inte riktigt vad de hade for affarer men vi var riktigt nojda. Mycke shopping blev de...
Har tog vi en liten paus och at cupcake pa en uteservering

5K

Publicerad 2013-05-12 23:41:17 i Allmänt

Igar ver det ett 5K (5 km) lopp pa barnens skola. Vi stallde sa klart upp for att dra ihop lite pengar till skolan..
Olivia kom till o med pa andra plats i sin aldersgrupp! Stephanie for ivag som om hon hade eld i rumpan och lamnade mig redan nar startskottet gick. Hann dock ifatt henne (ni har val hort talas om haren och skoldpaddan) och sprang om henne 2 ganger. Hon kom ifatt och sprang 2 min snabbare an mig..
 
 

Dagmamma, larare och mamma

Publicerad 2013-05-10 18:51:00 i Allmänt

Den har veckan ar det mycket. Hela veckan ar det Teacher Appreciation Week, idag ar det Dagmammornas Dag och pa sondag ar det Mors Dag har i USA. Pa barnens skola har de en speciell lunch for lararna idag och jag och barnen bakade och gjorde pastasallad som vi lamnade av pa skolan i morse. Vi gick till skolan istallet for att barnen tog bussen. Vi bor ju sa nara att det egentligen ar sjukt att barnen tar bussen. Men det ar den stora 4-filiga vagen de maste over som forstor och de far inte ga sjalva. Jag kan ju inte ga varje dag sa de tar alltid bussen annars. Att det ar dagmammornas dag idag visst jag faktiskt inte ens om. Vi brukar alltid fa en present pa posten fran kommunen men inte i ar tydligen. Sag det pa Facebook i morse, var annars Hahah!
Vi har pysslat lite infor mors dag med dagbarnen och igar gjorde chokladdoppade jordgubbar till mammorna. Alla kommer ju inte pa fredagar sa de skickade vi med hem igar.
 
pa lekplatsen igar, joda vi hade kul trots att de ser sura ut pa kortet ;-)
 
pyssel till mors dag
 
bakverk till lararnas Luau Lunch

Olivia och Alice i ugnen

Publicerad 2013-05-09 00:05:00 i Allmänt

 
Alice tycker det ar saa kul att krypa in i ugnen, och det gjorde Olivia med nar hon var ungefar lika gammal, hihi!
Och bada 2 har bara en strumpa pa sig pa vansterfoten, och barfota pa hogerfoten!!! Hahahah! Vilka knasbollar!

Underbara söndag

Publicerad 2013-05-06 03:40:07 i Allmänt

Äntligen är vi friska, hoppas det håller i sig! Vi har städat och spritat ner allt så nu kan det bara inte finnas en enda bakterie kvar i detta huset! I morse efter lite sovmorgon fixade Lonny god frukost och sedan åkte vi till Olivias fotboll. De släppte av mig nån km innan så gick jag en promenad i skogen och sedan upp till fotbollen. Efter det åkte vi hem o vilade lite, sedan skjutsade jag Stephanie till en park där scouterna skulle träffas, och efter det åkte jag och de två minsta tjejerna till en lekparken och träffade några kompisar till Olivia plus mammor, efter det blev det mexikansk middag på restaurang och nu är vi alla nyduschade, nattade och jag ska kolla på Revenge innan jag slocknar.

inte att rekomendera...

Publicerad 2013-05-05 03:41:00 i Allmänt

 
ata grillat det forsta man gor efter magsjuka alltsa - INTE en bra ide...! Kande mig helt bra och var hungrig sa jag at som vanligt. Daligt beslut! Men innan hade vi en trevlig dag. 19 grader varmt, soligt och klarbla himmel ar ju bara det perfekta vadret! Det kan jag tanka mig resten av sommaren , ok? Har fixat och skickat in korten till ALV och vara arskort.  Kom pa att Olivia hade exakt samma troja pa sig som for 2 ar sedan nar vi tog arskort sist, och exakt samma frisyr. Haha!
 
Men visst ser hon lite aldre ut, min lilla tjeja!

Hur olika jag och Stephanie ser det

Publicerad 2013-05-03 22:56:12 i Allmänt

När jag har maginfluensa är jag övertygad om att jag håller på att dö. Stephanie: åh vad skönt med en extra dag ledig från skolan! Ja... Det förstås man ser ju saker o ting lite olika ibland. Och så var det ju det här med städning.
Så här är det enligt Stephanie! Jag ser nåt som inte hon ser..

Det är väldigt synd om mig nu!

Publicerad 2013-05-02 23:46:04 i Allmänt

Jag har maginfluensa, och det finns inget som gör mig ynkligare 
jag tror att jag ska dö! Började inatt för både mig och Alice. Igår spydde ett av dagbarnen här och det har spridits som en eld. Sån tur är verkar det som barnen får det lindrigare. Och jag får det värst naturligtvis.. Men tur är väl det. Fick ringa efter Lonny på jobbet eftersom jag inte klarade att ta hand om Alice. Hon bara grät och jag var ju inte många cm fr toan. Lite oroväckande tycker jag det är att varje gång jag får maginfluensa så är det lite värre än gången innan. Usch!! Nu hoppas jag att detta är slutändan på denna mardröm för jag vill vara frisk nu! Hjälp ma!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela