FLICKORNA PUGH

update

Publicerad 2012-04-30 14:03:58 i Allmänt

Ja nu har vi Linda, Markus och Agaton pa besok. Det var sa kul att se dem och hur mycket storre Agaton har blivit - och va han pratar nu! Sa gullig!! Vi har hunnit med en hel del shopping, lek och en massa prat sa klart. Tyvarr ar Agaton sjuk, har fatt nan slags maginfluensa och varit sjuk i lite drygt 2 dygn med feber ocksa. Igar akte vi och kopte vatske ersattning efetrsom han inte verkar fa behalla nanting han ater el dricker, stackars liten. Hoppas verkligen vi andra slipper detta, mest orolig for Alice i sa fall eftersom hon ar sa liten. Lonny och Olivia flydde till Hampton, nej da inte flydde, men de ar i Hampton och kollar till farmor och farfar. De kommer tillbaka nu pa formiddagen.
Nu hoppas jag att Agaton vaknar snart och ar frisk och kry idag sa vi kan leka ordentligt! Ett besok till lekparken star pa hans onskelista, han ville sa garna ga igar men var lite for dalig da. Idag blir nog battre!

Mer besok fran Sverige pa G

Publicerad 2012-04-24 17:26:25 i Allmänt

Har inte gjort sa mycket sen Mamma, Emelie och Leo akte hem, mest vilat och tagit det valdigt lugnt. Trodde jag holl pa att bli sjuk for jag var saaa trott men det blev inget varre an sa. Nu har jag precis baddat om i gastrummet infor nasta gang besokare som kommer ikvall; Linda, Markus och Agaton. Olivia tycker att Agaton ska sova i hennes rum, sa hon blev lite besviken nar jag sa att han antagligen inte vill det eftersom han inte kanner oss sa val och inte pratar engelska - Olivia pratar ju inte sa mycket svenska;-)
 
Nehe nu maste jag snart aka och hamta Olivia o Jillian i skolan, ska bara vacka Alice o Lauren forst..

Buhu

Publicerad 2012-04-19 23:56:33 i Allmänt

Det ar verkligen inte kul att slappa av nagon pa flygplatsen, sarskilt inte nar man inte riktigt ar saker pa nar man far se dem nasta gang. Tack gode gud for dator, internet, Skype, telefon och sms! Vi har ialla fall haft 10 helt underbara dagar med mamma, Emelie och min supergoa systerson Leo. Ska forsoka se det positiva istallet for att grina for att de akt hem.

Vi har pratat, atit massa gott, lekt, shoppat, druckit vin, myst mm i 10 harliga dagar och det kan jag leva lange pa!
Nu: Trost-ater lite Marabou lakrits och kexchoklad och tittar pa alla fina kort vi tagit. Hoppas flygresan gar bra med Leo for nu ar de uppe i luften.

Stephanies cheerleading uppvisning

Publicerad 2012-04-19 23:50:52 i Allmänt









Igar hade de lite uppvisning for oss foraldrar pa Stephanies Cheerleading. Kul att mamma och Emelie var har ocksa sa de fick se det! Det var forsta gangen jag sag Stephanie pa cheerleading ocksa for det ar alltid Lonny som hamtar. Jattekul, och Stephanie var sa duktig.

Varmebolja

Publicerad 2012-04-17 13:56:27 i Allmänt

Alltsa, 34 grader varmt och var AC har gatt sonder, fy 17 va jobbigt. Vi fick ga och duscha i kallvatten och dricka pina colada slushies for att forsoka kyla ner oss lite. Killen som kom ut och kollade pa ACn sa att de kan inte fixa den forren pa onsdag och det kommer kosta ca 15 000kr. Inte sa kul nar den kostade 60000 kr och "bara" ar 3 1/2 ar gammal men det gar inte leva har utan AC sa det ar bara att bita ihop trots att det svider i snaltarmen.
De har bilderna ar fran harom kvallen nar et bara var 25 grader och riktigt skont ute. Vi satt ute och tog ett glas vin och pratade hela kvallen.






Johannans babyshower

Publicerad 2012-04-17 13:20:32 i Allmänt

I lordags hade vi babyshower for Johanna. Vi var hemma hos mig, 24 pers sa det var ganska trangt men kul blev det. Mamma, Emelie och Stephanie hjalpte till o fixa innan.

Johanna haller Alice vid valkomstbordet dar man fick ta en namnlapp och en rosa alkoholfri drink :-)


Ett av borden, allt i rosa forstas eftersom hon ska fa en flicka (som ska heta Vivianne)


Cupcakes, cakepops, chokladbollar, brownies, choclatechip cookies och fruktsallad till dessert.


Mera mat. Vi hade kottbullesmorgasar med rodbetssallad, minikorvar med brod, pastasallad, gronsaker med dipp, chips och dip, salsa. Johannas favoriter=)




Presentoppning. Jag overdriver inte nar jag sager att hon fick sa mycket klader att man kan tro att hon ska ha 10 bebisar.
Vi lekte nagra lekar: baby word search, gissa magens omkrets och babymat gissningsleken. Mer hann vi inte for vi var sa manga. Mycket trevligt och Johanna fick mana fina presenter!

Leo 4 manader

Publicerad 2012-04-17 12:54:44 i Allmänt




Det ska borjas i tid! Leo valjer redan ut sina egna klader som ni ser! Den har fina pyamasen fick han dock inte eftersom det stod Daddy's girl pa den...


Hela 4 manader blir mosters lilla prins idag - stora killen ju!!

Mat

Publicerad 2012-04-17 12:46:33 i Allmänt

Mycket mat blir de ju den har veckan nar vi har besok....


Nar Lonny fyllde ar blev det lite god mat och tarta forstas.


Jag lagar mat


Leo ater mat! Fick smaka lite... men Emelie sa att pappa Emil maste ju fa vara med sa mer blev det inte. Gottigottgott tyckte Leo=)


Sitter ute pa baksidan och ater glass


Picnic lunch i parken


Vi bjod mamma pa tidig fodelsedagsmiddag pa Chilis. Hon fyller ju inte forren den 25e April men da ar de ju inte har sa vi firade lite tidigt. Mysigt! Jag, Steph, mamma, Emelie och Leo bara - vi promenerade till Chilis och satt pa uteserveringen, bestallde alldeles for mycket mat, nagra drinkar och slapade oss hem igen - proppmatta.

 

Fullt upp for Stephanie

Publicerad 2012-04-17 12:20:05 i Allmänt


Stephanie hon ar duktig hon! Matar Alice och gungar Leo samtidigt


Stephanie underhaller pa hog niva - spelar fiol for moster Emelie och kusin Leo


kollar till de sma


skar upp gronsaker till tacos


Hjalper till att gora cakepops till Johannas babyshower

 
Innan och efter frisorbesok. Hon klippte av ca 5cm och det blev nagra ljusa slingor ocksa

Stephanie har varit lite besviken att hon maste ga i skolan medan mormor, Emelie och Leo ar har sa vi har forsokta passa pa att gora lite roliga grejer med henne pa kvallarna och i helgen. Mormor tog med henne till frissan, igar var Emelie och Steph pa bio och idag ska vi hamta henne tidigar i skolan sa vi ska hinna shoppa lite pa Potomac Mills - ett jattestort kopcenter. Ja ibland far man gora sa;-)

tidig morgon

Publicerad 2012-04-17 12:02:40 i Allmänt

Hej hej har sitter vi klockan 5 pa morgonen hur pigga som helst (Alice) medan alla andra sover...

Hur gla som helst, vantar val pa att kusin Leo ska vakna!

Mosters lilla gullunge

Publicerad 2012-04-11 17:17:43 i Allmänt

Nu ar de antligen har Leo, Emelie och mamma. Jag fick ett stort leende fran Leo nar han sag mig pa flygplatsen sa jag var overlycklig=)
Jag hade med mig Alice men hon sov i barselen - vilket varmt mottagande...!
 
Stolta Stephanie haller lillkusinen

  
Kolla in den har leksaken. Leo tyckte detvar jattekul - aven om det inte framgar i detta fotot...

 
Olivia vill ju ocksa halla Leo


Kolla in det har lilla geniet som kan halla flaskan helt sjalv trots att han inte ens ar 4 manader!

Ska lagga upp kort pa Alice och Leo tillsammans men har inte lyckats ta nagra bra annu. Det kommer!
Vi har mest bara njutit av att vara tillsammans de har forsta dagarna, men lite Walmart har vi hunnit med och mamma o Emelie akte till Shoppers och laddade upp lite. Har ju dagbarnen till o med idag sa sedan ar vi lite friare, ska bli skont. Jag har lite sympati-jetlag for jag har ocksa lagt mig supertidigt nu de har tva kvallarna. Men Leo verkar ha anpassat sig valdigt bra till den Amerikanska tidsomstallningen, bara lite svart att sova middag forsta dagen. Vi har smallt i oss en massa svenskt godis ocksa saklart. Det ar sa harligt att ha dem har!

Friluftsdag

Publicerad 2012-04-06 01:15:54 i Allmänt

Jag forsoker att vara ute med barnen sa mycket som mojligt nu nar vadret ar sa harligt. Varen och hosten ar det ju helt underbart har! Idag hade vi lite av en friluftsdag - jag och barnen. Vi har last om grodor och grodyngel och faglar mm i nagra dagar. Nu skulle vi ut och se om vi hittade nagra grodyngel och fagelbebisar i naturen sa vi akte till Great Falls Park. Det ar en jattestor park och om man foljer en skogsstig langs med vattnet kommer man till en annan stor park som heter Riverbend Park. Men det ar 2.5 km sa det blev ju 5km fram o tillbaka. Alldeles for langt for Olivia om man fragar henne. Det tog hela dagen for vi stannade manga ganger och fikade, utforskade och tog kort. Jatteharligt och Stephanie hittade sina grodyngel sa hon tog hem 2 som hon ska ha i sitt nya "frog habitat". Olivia kunde inte fatta att vi inte bara kunde aka till djuraffaren och kopa dem... Inte en naturmanniska direkt! Men trots att hon klagade pa det mesta sa hade hon allt lite kul ocksa ;-)










Denna utsikten ar ju inte fy skam!







mer pasklovsbilder

Publicerad 2012-04-06 00:42:09 i Allmänt


vissa malar agg medan...


vissa andra bara ater agg =)


Vi hade gomt sma agg med godis som de sma fick leta efter pa baksidan




3 gulliga paskkarringar redo att fara till Blakulla

Underbara vårväder!

Publicerad 2012-04-04 04:29:15 i Allmänt

I eftermiddags at vi McDonalds middag pa en picnic filt pa gronomradet/lekplatsen hemma hos Johanna.
Underbart vader, sol o 23 grader varmt - med andra ord det absolut perfekta vadret! Tank sa harligt om vadret kunde halla sig sa har (istallet for att bli 100 grader varmt som det ar pa somrarna har), da skulle jag vara nojd!
Vi satt och njot och barnen lekte pa lekplatsen och cyklade runt lite. T o m Alice njot :-)



Titta, ett halvt leende!!!! Vi hann nastan fanga det pa kort ;-)


Hoggravida Johanna :-)


Sötaste systrarna i stan!


Stephanie hjalper syrran o cykla


Bara pappa fattas, han fick inte vara med ;-)

Pasklov

Publicerad 2012-04-03 16:28:43 i Allmänt

Nu har barnen pasklov, vi har planerat nagra aktiviteter varje dag - inga stora planer - men igar hade vi lite pysseldag (varfor tog jag inte kort pa det?) och ikvall ska vi aka skridskor. Stephanie ska ha en kompis med sig som ska sova over har sedan. Jag har dagbarnen mandag till onsdag, men lite kortare timmar eftersom deras mamma ar ledig den har veckan... Igar hamtade hon dem en hel timme tidigar en vanligt. Pa torsdag ska vi till en stor nature park, vi ska leta grodyngel och ha picnic mm. Pa fredag ska vi ga pa zooet.

I helgen som var, nar jag och Alice var hemma sjalva, storstadade jag Stephanies rum och donerade en massa klader for hon hade alldeles for mycket och allt vill jag inte spara till Olivia. Det blev 5 stora sopsackar med bade skrap och klader sa nu borde hon kunna halla ordning tycker jag men vi far val se. Har lite varstadnings-ryck sa vi far se vad jag ska tackla nu. Har ju redan rensat min och Olivias garderob. Skulle helst vilja ga igenom Lonnys garderob men han har forbjudit mig torts att han har med an dubbelt sa mycket klader som oss andra 4 tillsammans. Om jag lat Lonny och Stephanie hallas sa skulle vi snart vara  med pa tv-serien Hoarders eller som den heter i Sverige: Extrema Samlare.

Nagra kort fran igar nar Lauren och Alice "leker" (kolla in Alice roliga miner):
  
Glad Pask!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela