FLICKORNA PUGH

Alice lilla hus

Publicerad 2014-01-31 20:04:37 i Allmänt

Glömde ju lägga upp ett kort på Alice lilla hus som hon fick i födelsedagspresent. 


Hahaha, här trivs hon o hennes kompisar :-)

Alice kalas

Publicerad 2014-01-24 19:28:00 i Allmänt

 
Igår hade vi lite kalas för Alice med hennes kompisar, dagbarnen. Det var gott med tårta tyckte Alice och balongerna var nog roligast av allt! 



Det blev långhelg

Publicerad 2014-01-22 03:05:15 i Allmänt

Nu snöar det så skolorna var stängda idag o även imorn. Känns så skönt! Vi har haft det så mysigt, jag o Alice stannade inne men Olivia var ute o lekte i snön. Alice är ganska förkyld o lite gnällig. Steph o jag har bakat o lagat god mat. Gjorde hemgjorda gyros idag, blev helt ok. Bakade äppelpaj till efterrätt o lite kakor till Alice födelsedag i helgen. 


Lördag

Publicerad 2014-01-22 02:57:27 i Allmänt

Lördagen såg ut ungefär så här:
sovmorgon, olivia fixade omelett till frukost med nästan ingen hjälp, simhallen, köpte subway till lunch. Hem o slappa och ha det skönt resten av kvällen, kolla på film o åt en massa snacks. Alice åt så mycket guacamole att vi inte fick nåt. 
 




Ajajaj

Publicerad 2014-01-18 02:47:36 i Allmänt

 
Jag har heel spur och plantar fascitus. Har ganska länge haft riktigt ont i min fot, lite ont så länge jag kan minnas men nu på sistone (sen maj förra året) har det blivit mer o mer olidligt. Idag var jag hos en fotläkare o fick en cortisonsppruta in i hälen. Ont som tusan först, för de ger sprutan i den inflammerade leden. AJ! Men sen var jag smärtfri i ca 2 timmar, det var så underbart att jag började gråta av lycka. Men nu har jag rejält ont igen. Det är helt normalt, de första 48 timmarna efter sprutan har man ofta sjukt ont. Ispåse och värktabletter är vad som gäller nu. Fick även ilägg till skorna och har varit o köpt nya springskor. Dyra och bra, även om det inte blir nåt springande för mig. Doctors order! Nu SKA det bli bra, så det så!
 
 

Nu jäklar

Publicerad 2014-01-14 15:56:27 i Allmänt

Nytt år, nya tag! 
Dags att byta ut detta:

Mot detta:


Alice och Thor verkar gilla grönsaker i alla fall


Året börjar ganska bra

Publicerad 2014-01-10 20:13:33 i Allmänt

I morse har jag varit på intervju och tagit ett prov i amerikansk historia/politik och språk på immigrationen. Mitt greencard går ut i sommar så det var dags. Jag har pluggat så mycket att jag skulle kunna bli politiker eller kanske historielärare rentav. Jag var jättenervös trots att jag var väldigt väl förberedd. Provet var löjligt lätt och intervjuen med. Hade nog inte behövt vara så nervös, haha! Och Ja, jag klarade det såklart med alla rätt:-) 
För övrigt känner jag mig glad och utvilad efter det långa jullovet då jag sluppit jobba 11 timmar om dagen. Motiverad att börja med träning igen är jag också så nu har jag börjat tycka det är kul att gå på gymet igen.
Sakta men säkert tycker jag vi börjar få lite ordning här hemma också. Lite kaos får man ju räkna med när man har tre barn (och en man, haha) och 8 dagbarn men jag har röjt och sorterat en hel del här över jullovet. Visst är jag inte den enda som blir sjukt glad över när man öppnar ett skåp och det är ordning o reda? Min mörka hemlighet är annars att när jag städar då trycker jag bara in all skit i skåp och lådor. Då "ser det ju rent ut", åtminstone på ytan.  

Kallt

Publicerad 2014-01-07 14:13:56 i Allmänt

Idag är det -14 grader, så naturligtvis är skolorna stängda. Man kan ju inte gå ut om det är lite kallt eller hur.... Så löjligt!
Men skönt för barnen att börja skolan igår och få ledigt redan dagen efter. Jag fick sova lite längre men min telefon gick varm så till slut gav jag upp och hoppade ur sängen strax innan kl 7. Mina barn tar till vara på det här och sover alla tre. Skönt för dem..


Sista helgen på jullovet

Publicerad 2014-01-05 03:29:46 i Allmänt

Spenderar Lonny o minstingarna hos farmor och farfar. Vi har haft en härlig vecka, nästan ledig bara ett eller två dagbarn. Jag och Olivia har haft lite egentid, pysslat lite här hemma, fått lite snö och nu en helg ensam hemma med Stephanie. Vi har tränat, handlat, kollat på film och ätit lunch ute. Ikväll sover steph hos en kompis o jag o Thor sorterar leksaker och kollar på tv. Imorn ska jag ha sovmorgon, sen träna innan resten av familjen kommer hem till ett skinande rent hus, en glad och utvilad mamma/fru, och nylagad mat på spisen. Eller nåt sånt...
Tvingade steph att sova hos mig eftersom hon fick välja film o valde en skräckfilm!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela