FLICKORNA PUGH

Extrem hetta

Publicerad 2012-06-29 17:57:40 i Allmänt

Innan ni klagar pa att det inte ar tillrackligt varmt i Sverige ska ni bara veta att det ar plagsamt varmt har,
med ett heat index av 46 grader beraknat for idag och over helgen. De varnar for att ga ut om det inte ar nodvandigt! Sa jakla varmt!! Jag tar inte ut Alice saklart men det blir ganska jobbigt eftersom Olivia vill ga till poolen men jag kan inte ta med henne. Blir nog en lang dag idag....
Just nu ar Steph och Olivia ute och tar hand om en fagelunge som de hittade igar kvall. Tva fagelungar hade ramlat ur sitt bo i vart trad pa framsidan. Den ena dog, men den andra lever an sa lange, de matar den med hundmat fran burk for det laste Stephanie pa internet att man kunde gora. Fagelmamman verkar inte sa bekymrad och vi kunde inte na boet for det ar for hogt upp. Far val se hur det gar..

Liljeblads pa besok

Publicerad 2012-06-28 20:40:27 i Allmänt

Trots att de dumma tullgubbarna inte slappte in min kusin Anna i landet sa lyckades vi anda ha det trevligt nar hennes foraldrar kom pa besok - alltsa min moster o morbror Annika och Bosse.


Bara maste dela med mig det har kortet fran midsommar, gulligt va!

2 Midsommarprinsessor Alice och Vivianne


Jag, Annika, Bosse och Stephanie framfor Lincoln Memorial


Olivia & Steph haller upp Washington Monument


Systratrion


Stephanie pa Air and Space museet


Annika, Stephanie och Abraham Lincoln


Vi poserar framfor Martin Luther King's Memorial Statyn


Annika, Olivia och Bosse vid Vita Huset


Lonny och Olivia

Alice 5 manader

Publicerad 2012-06-26 20:58:52 i Allmänt

Idag ar Alice 5 manader.
Hon vaxer sa det knakar men ingen check-up den har manaden sa vi far val se hur mycket hon har vuxit nasta manad. Har forsokt ge henne grot, banan och potatis men det har inte gatt sa bra. Gillart inte.. Igar var forsta gangen som hon faktiskt at och fick i sig nagot. Banan var det! Hoppas det fortsatter nu for det marks att hon behover ata mer o mer. Jag ammar fortfarande men ger ocksa ersattning. Hon sover inte lika bra om natterna, men jag ska inte klaga. Hon ater bara o somnar om direkt sen. Valdigt sallskaplig och vill garna att man ska halla henne, "pratar" en hel del.

Hon har rullat over nagra ganger men inte med flit och hon forsoker inte. Ganska nojd med att ligga och sparka med fotterna. Borjat intressera sig lite mer for baby gymet och ligger ocksa garna pa magen bara man inte lamnar hennes sida. Man ska helst ligga brevid och leka. Just nu ligger hon pa en filt och skaller pa mig, eller hojtar och skrattar - hon tycker om att gora sig hord helt enkelt. En akta Pugh!

Lite bilder for att inte deppa ihop helt

Publicerad 2012-06-18 14:52:41 i Allmänt

Jag kanner bara for att dra tacket over huvet och sova bort den har jakla dagen. Det kanns som om sa mycket trakigt har hant sista veckan att jag bara vill ha en dag att grata och vara i fred. Men det gar ju naturligtvis inte. Kanner mig sa ledsen for andras skull som forlorar sin pappa, nan annan som gar och vantar pa att deras nyfodda bebis ska do, nan annan som far cancer, en annan van vars man bara stack. Nar syrran ringde och vackte mig i morse for att beratta att var kusin Anna som skulle komma och halsa pa oss har i USA inte kom in i landet holl jag pa att bryta ihop. Tycker sa synd om henne - och lite om mig sjalv for jag sag verkligen fram emot att hon skulle komma! Har inte berattat for barnen att Anna inte kommer annu for de kommer grata och just nu orkar jag inte. Far bli ikvall nar Lonny kommer hem fran jobbet.

For att forsoka vanda och tanka pa nat positivt kommer har lite bilder fran helgen, for vi hade faktiskt en jatteharlig helg i Hampton med studenter, stranden och kalas.


kusinerna Gregory (som tog studenten) och Julia


finkladda tjejer


Olivia och jag pa var fodelsedag 2012




Stephanie och hennes bror Aaron precis innan hans student



  




Min fotoskygga man slapp inte undan kameran nar det var Fars Dag har igar.

Olivias skolavslutning

Publicerad 2012-06-11 19:58:27 i Allmänt

Olivia har slutat preschool, och det firades med pompa och stat!
Sang, diplomutdelning och sedan saft och tarta.
I host borjar hon Kindergarten pa samma skola som Stephanie gar pa.





olivia far diplom och berattar att hon ska bli en prinsessa nar hon blir stor



 

   

Pool party

Publicerad 2012-06-10 20:23:21 i Allmänt


Stephanie hade avslutning pa scouterna och det firade de med pool party och prisutdelning.



2 finingar i soffan

Olivias kalas

Publicerad 2012-06-10 20:07:29 i Allmänt

Idag hade Olivia kalas. 7 kompisar var bjudna och alla kom, de lekte, gjorde armband, lekte "satta kronan pa prinsessan", at pizza, tarta och oppnade presenter.


oj vad jag slet for att baka den har tartan som skulle vara "sa latt". Men den blev valdigt god!

   



En mycket nojd (snart) 5-arig tjej!

fotografen

Publicerad 2012-06-07 18:29:34 i Allmänt

Tog sa fina kort pa Alice hos fotografen. Nu har jag bara tagit kort pa korten sa kvaliten ser lite dalig ut men ni ser ju hur sot hon ar! :-)  Har tankt att forstora ett kort pa varje barn till var framtida fotovagg vid trappan. Men det blir svart att valja!






Det var Johanna som inspirerade mig att ga till fotografen - nar jag sag hennes kort pa Viv, de var fantastiskt fina! Och sen hade jag en kupong sa det var nastan gratis, bara $18 for hela paketet.

Glad 6 Juni!!

Publicerad 2012-06-06 16:44:31 i Allmänt

Jag var ju bara tvungen att baka nat nar det ar Sveriges Nationaldag och allt.




Vi firar aven Lauren (dagbarn) som fyller 1 ar pa lordag. Gladfis!

Sondagen var mycket battre

Publicerad 2012-06-04 16:52:53 i Allmänt

Efter den jobbiga lordagen sa tog jag en valbehovlig sovmorgon pa sondagen. Gick inte upp forren kvart i tio, fast jag hade ju vaknat och matat Alice nagra ganger innan forstas. Jag hade i fredags paborjat operation mala insidan av alla koksskap, men det blev ju inget gjort i lordags... Lonny malade halften av skapen medan jag sov sa nu ska jag bara gora klart resten. Far bli pa torsdag.
Sondag var det ja, just det: slappade, at frukost, soankade lite nar jag tankte pa allt som behovde goras, struntade i det och tog med ungarna till poolen istallet. Stephanie mar nu jattebra - skont men lite konstigt!
Till o med Alice fick doppa fotterna i poolen. Hon verkade inte sarskilt intresserad men protesterade ialla fall inte. Det var bara 26 grader varmt sa det var faktiskt ganska behagligt.
 

 Efter poolen akte vi till Springfield Days (typ Vimmerby Dagarna) med lite festligheter for barnen. Passade pa eftersom det inte var sa sjukt varmt for en gangs skull. Kul!
 



Inte varldens basta lordag

Publicerad 2012-06-03 18:28:08 i Allmänt

Igar var verkligen ingen hojdare. Borjade lite pa fredagkvallen med att Stephanie klagade pa ont i magen, sedan blev det varre och varre. Det kan vara svart att veta nar man ska ta det pa allvar nar det kommer till Stephanie for hon kan vara lite smatt dramatisk. Men hon kunde inte sova mycket under natten. Eftersom smartan satt pa hogersidan var jag lite orolig for blindtarmen sa jag ringde och de ville att vi skulle komma in. Blev sedan vidareskickade till barnakuten. Tillbringade 8 langa timmar dar och efter blodprov, ultraljud mm fick vi aka hem. Stephanie madde battre och de kunde inte se blindtarmen sa de tyckte inte det var sa troligt att det var det. Men vi ska aka tillbaka for aterkontroll imorgon (eller om hon blir samre, sa hon ar fortfarande inskriven o far inte ta av armbandet). Hon har nagon slags inflamation i magen men den ser ofarlig ut sa de ska bara kolla upp att den forsvinner av sig sjalv. Stephanie var jatteledsen for hon missade en resa med girlscouts. Forra resan hade hon maginfluensa. Jakla otur.

Nar vi var pa akuten upptackte jag till min fasa att Stephanie hade loss i haret. Panik! Sa nar vi kom hem efter ca 10 timmar pa lakarbesok, foljt av Akuten var det bara att satta igang nasta projekt avlusning pa oss 3 med langt har. Och sangklader, kuddar, handdukar, filtar mm. Tog bara 7 timmar. Jag holl pa att svimma av trotthet nar jag antligen la mig. Visste inte att Steph hade lagt upp bilder pa FB och alla var oroade (sorry!) och textade mig hela natten. Jag ar helt slut nu men saklart glad att det inte var nagot allvarligare.


Idag blir det nog inte mycket gjort har.
Vi drar till poolen ett tag nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela