FLICKORNA PUGH

Halloween

Publicerad 2009-10-30 15:13:57 i Allmänt

 

Mina smattingar utkladda till Halloween, som egentligen ar imorgon, men vi smygfirar lite redan idag:-)

Tack

Publicerad 2009-10-27 14:36:31 i Allmänt

Tack sa mycket for alla gratulationer, kort och presenter Stephanie har fatt!  Ni ar sa gulliga!

mycke nu...

Publicerad 2009-10-27 14:27:30 i Allmänt

jag har verkligen fullt upp med skolan, dagbarnen o svenska skolan. Ny lacka i koket har vi ocksa, jag ska inte peka finger men om man inte vet hur man ska laga nat, sa ar det nog bast att betala nagon som kan..... undrar bara nar vissa personer ska inse det! Nu i helgen ska jag och flickorna aka ner till Hampton pa Halloween barn kalas for Olivias syssling som fyller 2 ar. Lonny ska till North Carolina over helgen med kompisar.
Jag funderar pa att saga upp mig pa svenska skolan, det ar ju kul men jag orkar inte med allt langre, skulle vara skont att ha mindre att gora men det blir ju sa nar man tar pa sig for mycket... kan val knappast skylla pa nan annan an mig sjalv ;-)

Jag langtar jatte mycket till jul nar vi ska aka till Sverige, ska bli sa kul! Det ar faktiskt inte sa jattelangt kvar, det ar ju nastan November nu.

Just idag ar det jakla skitvader med regn o rusk men det har varit helt underbart hostvader ocksa, sa harligt. Hoppas det inte regnar i helgen nar vi ska ga "trick or treating" bara.
    Harliga host kort eller hur!

Trotta dagbarn

Publicerad 2009-10-20 16:54:18 i Allmänt

Vi hade nyss lite sagostund, for alla barnen var sa gnalliga och de brukar gilla nar vi sitter tillsammans pa golvet och laser. Vi lade lite kuddar pa golvet och de borjade med att sitta pa dem, sen ligga pa dem.... Olivia klattrade pa mig men helt plotsligt lag hon stilla, hon hade somnat och de andra 3 sag ut som de skulle somna ocksa, sa jag laste lite till. Inom nagra minuter hade alla fyra somnat pa golvet, jag maste ha varldrens mest sovande rost eller sa var alla urtrotta. De vaknade inte ens nar jag flyttade pa dem, sa nu sover de fast vi inte ens har varit ute och lekt eller atit lunch annu. Jaja, det far val bli sa idag da, konstigt bara att alla hade sovit daligt inatt och ar jattetrotta idag. Olivia var uppe med tuppen (Lonny) kl 5 i morse sa jag farstar att hon er trott, det ar jag med.
De var sa sota, borde tagit kort pa dem!  Men vi tog lite kort igar:
   
   

Stephanies kalas

Publicerad 2009-10-19 13:58:18 i Allmänt


        

I helgen hade vi kalas for Stephanie som fyller 9 nasta sondag. Det var fullt os med 14 tjejer pa barnkalaset och ytterligare kompisar pa det andra kalaset for vara kompisar med familjer senare pa kvallen! Vi pysslade- dekorerade fotoramar, hade frage tavling om Stephanie, dans och mycket tjo och tjim! Sen var det pizza, cupcakes (muffins med glasyr), chokladbollar o godis. Pa kvallens kalas at vi lasagne (som jag helt misslyckades med), sallad, brod och lite smaplock, samt tarta.
Har ar nagra av fragorna i fragetavlingen:
-Hur manga syskon har Stephanie?  (3)
-Hur manga tander har hon tappat? (2)
-I vilket land var hon fodd? (Sverige)
-Hur manga dagar i veckan gar hon i skolan? (6) (svenska skolan pa lordagar)
-Vilken sport spelar hon? (basket)
-Vilket ar var hon fodd? (2000)
-Vilken skostorlek har hon? (storlek 2 i amerikanska matt)
-Vilken ar hennes favorit farg? (lila)
-vem ar hennes favvo artist? (Selena Gomez)

fyndat lite pa natet..

Publicerad 2009-10-15 16:06:46 i Allmänt

Nu har jag skickat eftre lite grejer pa natet, lite klader till Stephanie (fyller ju ar snart), barnvagns-organizer till mobil nycklar mm, tva akpasar till min jatte-barnvagn och det har jag lange letat efter men vill inte garna betala 1000 kr styck.... hittade ett marke for ca 400 kr styck-betydligt battre! Kopte bara 2 (till bebisarna) men om de ar sa stora som det ser ut sa kanske jag koper 2 till (at Olivia och Valerie), star att den passar barn upp till 3 ar. Eftersom foraldrar i detta landet tycker det ar oviktigt att kla sina barn varmt pa vintern sa kanner jag att jag far val gora nagot sjalv sa inte de sma fryser nar vi gar ut.   Jag har slutat forvanas och gett upp pa att tjata pa foraldrarna-de vet att vi gar ut varje dag....  Men det ar svart att forsta hur en vuxen manniska tanker nar de klar sin 6 manaders bebis i en kortarmad body och ingen jacka/strumpor eller ens en filt mitt i vintern nar de sjalva tar pa sig en dunjacka (det har faktiskt hant!) "han ar varmblodig" var svaret nar jag ifragasatte pappan, grr.
Regnklader koper man inte heller, men i ar ska Valerie fa en regnkappa o regnstovlar i julklapp av mig och jag ska saga att de ska vara har och inte skickas hem, sa har jag lost annu ett varldsproblem ;-) Har ju regnskydd till vagnen nu ocksa sa nu finns det inget som stoppar oss!
JJ Cole Urban Toddler Bundle Me
PS: filmen "Couples Retreat" var jatterolig, den rekomenderar jag!

Nu pa lordag ska vi ha kalas for Stephanie, forst barnkalas och sedan lite mer "familje" kalas for vara vanner med barn pa kvallen. Ska bli kul!

12 grader, burrr!!

Publicerad 2009-10-12 21:47:02 i Allmänt


Fy 17 vad kallt det ar idag, bara 12 grader! Fick sla pa varmen idag, brukar aldrig behova gora det innan November... men det var svinkallt nar vi vaknade imorse.

Idag ar det Columbus Day sa de flesta ar lediga och jag har bara ett dagbarn idag. Han och Olivia sover, Stephanie leker med en kompis o Lonny kollar pa Sport TV....

Ikvall ska vi ga o kolla pa bio: Couple's Retreat med Malin Akerman. Ser jatterolig ut, trots att Aftonbladet som vet allt om USA.... sager att den fatt urdalig kritik. Hoppas de har fel:-)
Kolla trailern:


http://www.youtube.com/watch?v=vbfhb-43UNQ

Sa radd man blir

Publicerad 2009-10-08 14:17:24 i Allmänt

Igar ramlade Olivia ner for trappan, och da menar jag verkligen ramlade, hon slog kullerbyttor hela vagen ner. San "tur" var sa tog jag emot henne presis innan hon flog in i grinden som ar valdigt hard och stabil och inte skulle rubbat sig over huvud taget. Det var sa laskigt! Jag gick forst nerfor trappan och Olivia o valerie efter, sen horde jag bara dunder och brak och vande mig om. Dar kom hon farandes, sa jag sag aldrig hur det hande, hon ar ju sa van att ga i trappor att man inte tror sant kan handa. Jag ar glad att jag inte hade en av bebisarna i famnen for da vet jag inte hur det skulle gatt. Stackars Olivia var ju lite radd, men inte alls lika radd som jag! Jag forsokte sa gott jag kunde att inte bryta ihop, men det var inte latt. Man kan ju inte lata bli att tanka pa vad som kunde ha hant, usch! Det enda som syns ar ett litet skrapsar i pannan, men vi har ju heltackningsmatta nerfor trappan, sa det ar jag ju glad for, lite mjukare liksom. Jag kunde knappt sova inatt, bara tankte pa vilken tur hon hade trots allt, min lilla skruttunge!

hackat dvdn

Publicerad 2009-10-07 02:27:00 i Allmänt

Ar sa nojd att jag lyckats "koda om" var DVD spelare sa vi kan kolla pa svenska DVD filmer. Vi hade en regionsfri dvd spelare men den ar helt hopplos, bara hoppar o fryser bilden. Den var sa dyr sa jag har inte kopt en ny, vi har ju flera amerikanska vanliga dvd spelare som kostat typ 200-300 kr, och jag googlade och sokte koder, hittade direkt och det var urlatt!! (tryckte bara: meny, 1, 9, 0) Sa nojd!! Vi kollar pa Bamse nu, yes! Att jag inte kollat upp det tidigare...

Har aven kopt en ny kamera, det ar val den 5te kameran pa ett ar om jag raknat ratt. Spenderade lite mer denna gangen sa nu hoppas jag verkligen den blir bra.

Helgen var bra med underbart vader, promenad, simning, date pa fin restaurang, pedikyr, shopping och lite helgmys. Det ar sa harligt pa hosten, det ar min nya favorit arstid. Lagom varmt ute och alla mysiga fina farger och alla pumpor. Har dekorerat lite utanfor dorren med blommor och pumpor som barnen och jag valt ut, fast Olivia gillar inte min pumpa. Hon forsoker alltid plocka upp den och slanga ivag den. I don't like it! sager hon, for jag valde en lite "missformad" pumpa som jag tyckte var rolig.
Kollade nyss pa Svenska Hollywoodfruar, sista avsnittet. Valdigt roande trots att jag inte gillar reality TV sarskilt mycket, hoppas pa fler avsnitt framover!

    

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela