FLICKORNA PUGH

Cykla o promenad i vårvädret

Publicerad 2014-02-23 20:59:17 i Allmänt

Ja det gäller att ta vara på värmen när det är så här skönt, 16 grader o sol. Vi har cyklat o gått längs med potomac river, känns som vår ju. Trots att all snö inte hunnit smälta sedan sista snöstormen tidigare i veckan. 


International night på skolan

Publicerad 2014-02-21 17:58:39 i Allmänt

Igår kväll var det dags för den årliga Internstional Night på olivias skola. Det är verkligen många olika länder som representeras på den skolan, över 40 olika som valde att delta men det finns säkerligen fler som inte deltar. Jag är verkligen glad för att mina barn får en växa upp och gå på en skola och bo i ett område där de har kompisar av alla möjliga nationaliteter och "färger". Om alla hade en sån uppväxt skulle det inte finnas rasism! Det är verkligen kul att se hur stolta barnen är över sina bord de har ställt upp tillsammans med sina föräldrar! Vi (tillsammans med en annan svensk familj) delade med oss av köttbullar, kanelbullar, lingon, ballerina kex och "swedish fish godis". Det gick åt massor och allt var slut inom en timma. 




Njuta

Publicerad 2014-02-16 05:15:40 i Allmänt

Helgerna går alltid för fort och ibland känns det som man inte riktigt hinner med att njuta av att vara ledig förren det är över och man ska börja planera inför nästa vecka. Men idag har jag njutit av att vara med min familj. Inte hela tiden kanske, haha, men ändå. Började dagen med att gosa med de två minsta i stephanies säng. Fast hon inte var hemma. Lonny skickade jag iväg tidigt för att åka o hämta en träningscykel som jag köpt på annons. Sen lite städning innan vi åkte till biblioteket. Sen hämta Stephanie och sen åkte vi hela familjen och letade efter en ny säng till Stephanie. Sen blev detlunch på olive garden. Hem ett tag och sen hem till Lotta för att äta årets första semla, mmm. Visst har det varit vissa stunder när man fått ta några djupa andetag o räkna till tio (äta på resturang med en tvååring är inte särskilt avslappnande) men över det stora hela har vi haft en bra dag. Det är faktiskt inte ofta vi spenderar hela dagen tillsammans hela familjen. På helgerna vill jag gärna komma ut ur huset, eftersom jag jobbar hemifrån och blir lite tokig av det ibland. Lonny är helt tvärtom och tycker det är ganska skönt att bara vara hemma. Sen har vi ju en tonåring som helst hänger med kompisar eller leker med sin telefon. Jag brukar också försöka att få till lite egentid med döttrarna på helgen, ialla fall de två äldsta. Och ibland går jag o Lonny ut på dejt medan Stephanie är barnvakt. Så att umgås alla 5 nästan hela dagen är ovanligt men väldigt trevligt!!

❤️🔠9⃣

Publicerad 2014-02-14 21:25:31 i Allmänt





Glad alla hjärtans dag på er! Jag fick en ny kaffebryggare som jag önskar mig. Barnen nöjda med godis och $

Hej

Publicerad 2014-02-12 00:08:25 i Allmänt

Vi har haft fullt upp med att deklarera, mycket att tänka på när man är egen företagare. Sedan har Stephanies bror, tjej o mamma varit här ett par dagar o den andra brorsan kom äntligen hem från Japan där han varit i drygt 2 år. Han är i marinkåren. Det var kul att se honom igen, han och Stephanie är ruskigt lika till sättet. Personligheten är ungefär som om man hade klonat James när man gjorde Stephanie. Nu ikväll ska vi på konsert, Stephanies skolkör. Och imorgon ska vi få en massa snö igen. Ok då men sen får det faktiskt räcka för den här vintern. Deal?
Jösses vilket hår...
suddiga kort, jag vet. Darrig på handen antar jag. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela