FLICKORNA PUGH

Lucky Day!

Publicerad 2011-01-30 03:54:37 i Allmänt

Trots att jag sov daligt o kande mig lite smatt halvsjuk nar jag vaknade(tror jag lider av somnbrist, tack vare Olivia som ALDRIG sover om natterna - hur lange ska dett halla pa?! Racker det inte nu, efter 3 1/2 ar?!), sa blev det en riktig toppendag!
Eller... nja, jag kan inte pasta att svenska skolan var en hojdare idag, ungarna var griniga och jag fick ryta i flera ganger.... men sa kan det ju bli ibland.
Efter skolan akte jag och Stephanie och handlade i en pysselaffar och kopte med oss lunch hem - Subway mackor. Efter att vi alla atit lunch akte jag och flickorna pa basket match med Johanna. Pa mitt gamla universitet, tjejmatch (Johannas kille ar deras tranare).
 
De vann! ...antagligen pga av mig for det var har min tur borjade:
jag hade fatt parkeringsboter nar vi kom ut fran matchen:-( I o forsig sa parkerade jag dar man inte ska parkera om man inte har parkeringstillstand men de brukar aldrig kolla...  Blev lite sur, men sa sag jag att det stod $0, de gav mig bara en varning! Me like!! Da var ju jag och Johanna bara tvungna att aka och shoppa lite for att fira att jag "sparat" pengar pa vad-som-kunde-varit-boter! Hem o lamna barnen forst sen akte vi till Ross.
Hittade massa saker som jag letat efter, tex en handvask organisator, skor, jeans och massa snygga toppar, en ny har-fon, ny lunchvaska till Olivia bland annat. Sa himla nojd, och allt var superbilligt. Kolla mina skor som kostade $8, alltsa knappt 60 kr!!!:

Efter det var jag ju bara tvungen att kopa lotter. Jag vinner antagligen storvinsten eftersom jag har sant flyt idag, hall tummarna!!

SEMLOR!!!

Publicerad 2011-01-29 00:18:09 i Allmänt

Ah vad det ar gott med semlor!!!!!!!

Nu kunde vi (jag) inte halla oss (mig) langre, sa ikvall blev det semlor efter middagen. Sa himla gott!

varldens storsta TV

Publicerad 2011-01-28 05:01:58 i Allmänt

Ja, vad sager man....


Lonny har tjatat om att vi behover kopa en ny TV, men jag har sagt ifran. Det ar ju helt idiotiskt nar vi redan har...5 fungerade TV apparater. Tror Lonny blev helt overlycklig nar Tvn ivart sovrum gick sonder, for han vet att jag tycker om att kolla pa TV i sangen. Vad ar det med MEN AND ELECTRONICS? Alltsa vi hade en 37 tums TV och han aker och koper en 60 tums. Ser ni hur stor den ar?! Var byra kommer ju kollapsa under detta monster! Nu borjar jag undra om var TV egentligen gick sonder eller om han hittade pa det for att fa kopa en ny....
Ja sager da det.... pojkar o deras leksaker! hahaha!

-13 grader, wow!

Publicerad 2011-01-27 05:12:29 i Allmänt

Nu har jag bott i Virginia i snart 11 ar, kan man ju saga, med undantag nar vi bodde i Sverige i 7 manader nar Stephanie var 4 ar. Det har ALDRIG varit sa har kallt pa dessa 11 ar!!  -13 grader var det harom morgonen. Jisses alltsa. Men sen blev det ju lite varmare fram pa dagen, ca -3 grader tror jag. Idag har det aven snoat, och det snoar fortfarande. Skolorna hade stangt idag, och ar stangda imorgon ocksa.
Det har snoat och askat(!) ikvall, vilken konstig kombination va. En jattestor gren fran grannens trad har brytits av och ramlat ner pa grannens bil. Inte mitt problem kanske men jag ar lite HUSVAKT at dem for de ar i Indien i 2 veckor. Shit, va gor ja nu liksom? Det ar sa mycket sno just nu att jag inte varit ute och sett om rutan ar krossad. Ska kolla nar det blir ljust imorgon. Kan inte fa tag i grannarna och grenen ar for stor att flytta - typ halva tradet.

Forresten sa mar flickorna battre nu, fortfarande lite feber men ganska lag. Stephanie har ju haft hog feber i fem dagar, Olivia i tre dagar. Trodde det var influensa, men det verkar ju vanda sa kanske inte. Idag har de till o med atit frivilligt:-) Ratt sa bra med 2 snowdays fran skolan, for da missar inte Stephanie sa mycket nu nar hon ar sjuk.

Ungarna la sig tidigt och Lonny o jag kollade pa Luftslottet som Sprangdes (med engelsk text). Jag har ju sett den innan, men den ar bra. Han ar antagligen ledig imorgon och jag hoppas ocksa vara det. Mysigt med "snowday" tycker jag, sarskilt om det blir en ledig "familjedag" utan jobb.

Forresten sa har de antligen hittat o arresterat den dar snubben som stal fran oss ("golvlaggaren"). Han har erkant vilket betydel att vi slipper ga till court och han bli aterbetalningsskyldig. :-)

sjuka igen:-(

Publicerad 2011-01-26 01:36:55 i Allmänt

Alltsa, nu vill jag flytta till varmare breddgrader. Hela vintern kanns som sjukdomar bara avloser varandra. Ar det inte nat, sa ar det nat annat. Stephanie har haft jattehog feber och Olivia mar ocksa daligt nu. Jag bara vantar pa att jag ska fa den har skiten nu. Sen borjar vi om fran borjan igen...
Jaja, det blir battre till sommaren...!
Da ska vi aka till Sverige, hurra hurra huraa!!
Idag bakade vi muffins:


Annars ser det mest ut sa har:
 
Sjukling 1                                            Sjukling 2

American History Museum

Publicerad 2011-01-24 01:25:26 i Allmänt

somna inte nu, det var faktiskt kul! Vi madde battre imorse sa vi akte in till DC for att ga pa museum. Stephanie valde den har gangen sa det blev Amerikan History museet. De har mycket roligt for barn dar. En avdelning heter Sparks Lab och dar far barnen gora experiment och bygga saker.

 

Lonny och Stephanie bygger en dorrklocka/doorbell. Vem har roligast?

De hade mycket intressanta uppfinningar och saker man kunde leka med. Min favorit avdelning hette First Ladies och dar fick man se klanningar som alla presidentfruar hade haft pa sig. Kul och manga jattefina, finast var Michelle Obamas vita klanning.
 
Efter museet akte vi till Denny's och at lunch. Olivia, lite smatt nojd efter att hon kakat pannkakor:



Stephanie var visst lite trott...

Det visade sig att Stephanie inte madde sa bra, nu har hon feber och mar kass. Blir inte skola for henne imorgon.

Dispicable Me

Publicerad 2011-01-24 01:12:41 i Allmänt

...heter filmen som jag, Stephanie och Olivia kollade pa igar kvall. Vi madde alla lite battre och kurade ihop oss pa var sang och at massa snacks medan vi kollade pa Dispicable Me. Ganska rolig faktiskt.


Lite jobbigt att sova i en sang full med popcorn och chips-smulor, sa idag far det bli att byta sangklader!

te party

Publicerad 2011-01-22 22:04:44 i Allmänt

Igar kvall hade vi tea party, jag o flickorna. Det var Olivias onskan, hon hade berattat for sina froknar i skolan att hennes nyarslofte var att ha ett tea party for mamma o Stephanie. Undrar varfor stackars pappa inte fick vara med? Vi drack hallon the och at sma gurksmorgasar. Olivia (och Stephanie) tyckte det var sa kul att halla i socker i teet att vi fick nastan "tugga" det. Sott var det verkligen!


Sedan tittade vi pa film - Mary Poppins. Det ar ju en gammal klassiker fran 1964 sa jag var inte saker pa att barnen skulle gilla den men jag tycker den ar bra. De tyckte oxa om den, Olivia ville se den igen nar den var slut men hon fick vanta till idag. Nu kollar hon pa den for andra gangen.

Jag forsoker fa barnen att kolla pa gamla klassiker ibland och inte bara pa allt nytt. Dels for att jag inte sjalv har sett alla Amerikanska klassiker och dels for att de ska fa uppleva det ocksa. Forra helgen kollade vi pa Sound of Music, den gillar de ocksa. Man far ju latarna pa hjarnan sen och gar och sjunger dem. Likadant med Mary Poppins. Olivia sitter och nynnar och Stephanie sjunger:-)

Stephanie har fatt feber sa hon mar inte sa jattebra, och jag kanner mig ocksa lite halvdalig. Vi var uppe tidigt for vi hade lararmote pa svenska skolan innan skolan. Nar vi kom hem for nan timma sedan borjade vi bada kanna oss krassliga sa idag vilar vi och tar det lugnt resten av dagen. Olivia har varit och lekt hos en klasskamrat nagra timmar sa hon ar nog lite trott nu. Tors man hoppas pa en tupplur? Annars far val pappa underhalla lillan. Hade tankt gora kycklingpaj ikvall, men vi far val se. Nu har vi ialla fall kakat lunch o jag ska forsoka sova lite. Sa skont det ar med helger, att man kan vila lite mitt pa dagen! en liten siesta...
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Imorgon har vi tankt ga pa museum, om alla mar bra da.

Helt slut

Publicerad 2011-01-21 16:27:20 i Allmänt

Igar hade vi en bra dag. Efter preschool foljde Lotta och Maria med hem till oss och lekte (och deras barn saklart). Vi fikade och pratade, barnen lekte och vande till. Nar de akte hem stadade vi upp och gick ut och gick en svang med alla dagbarnen. Efter det var jag helt slut, sa jag tankte ga och sova nan timma efter dagbarnen gick hem. Men istallet tvingade jag mig ivag till gymet och gick pa kickboxing. det ar verkligen skitkul men gu sa jobbigt. For att ge er en ide sa sager tranaren att: nu far ni vila lite genom att gora 50 jumping-jacks. Det ar val knappast att vila?? Det var harligt efterat, men idag kanner jag mig helt morbultad och svintrott. Vill bara sova. Tyvarr gar ju inte det sa bra med en massa dagbarn har, men just nu leker de sa bra:-) Ska snart fixa lunch till dem, sen ut i kylan lite. Det kanske piggar upp...
Inga planer infor helgen, men nat ska vi nog hitta pa.

fina tanaglar

Publicerad 2011-01-19 19:25:46 i Allmänt

Titta vilka fina snoflingor jag har fatt pa tarna, tack vare mitt dagbarn. Hon tjatar pa mig: snalla kan jag inte fa mala dina naglar?! -jobbigt man har det va?


For ovrigt sa ar det ratt varmt ute sa all is vi hade igar har smalt nu och barnen fick ga tillbaka till skolan idag efter att varit lediga i 4 dagar. Dagbarnen vilar nu, forutom Olivia som kollar pa Mamma Mu. Jag har varit duktig och lagt ut skankes-annonser pa natet. Nu ska vi bli av med lite skit! Vart kommer allt ifran liksom?

Chicken fingers?!

Publicerad 2011-01-19 01:53:39 i Allmänt

Vid lunchen idag:
Olivia: What is this?!!
Jag: It's chicken fingers
Olivia: Chicken fingers??
Jag: they're like chicken nuggets, but long ... like fingers (och sa holl jag upp en och visade mot mitt finger)
Olivia (till Valerie): I thought chickens had claws...

Gullunge! Min lilla "Jessica Simpson"

3 dagars helg

Publicerad 2011-01-18 13:47:39 i Allmänt

Den har helgen var 3 ..... eler kanske 4 dagar! Mandag var Martin Luther King day sa da jobbade vi inte - harligt med en extra dag. Idag ar det tisdag och vi har haft isregn hela natten. Alla skolor ar stangda och manga jobb. Jag sitter har tisdag morgon och vantar pa om det ska komma nagra dagbarn. Antar att de flesta stannar hemma. Kollade min bil och den ar "inlindad" i ett ca 2cm istacke!! Glad att jag inte ska nanstans idag. Lonny ar ledig:-) Vem vet jag kanske ocksa far 4 dagars helg!

Den har helgen:
Fredag kvall: var barnen pa gymnastik mini-lager (3 timmar), sa da gick jag och Lonny pa bio, vi sag "the Fighter". En sann historia om en boxare. Skitbra!! Fast sa var ju Mark Wahlberg med i filmen sa det ar klart att den var bra, hehe!
Lordag: Svenska skolan, shopping, barnvakt hos Nicholas
Sondag: Gym, stada/fixa lite, baka, tog det lugnt, Lonny o jag kollade pa dvd pa kvallen: "Knight and Day" med Cameron Diaz och Tom Cruise. - ganska underhallande, men valdigt overklig.
Mandag: Olivia gymnastik pa morgonen, jag och Stephanie simmade under tiden, mera shopping, oppet hus pa ett annat gymnastik center sa jag o tjejerna akte dit tillsammans med Valerie och hennes foraldrar. Barnen fick leka en timma - kul! Spelade Wii.

Bilder fran lordag kvall hos Nicholas:

 Jag och Nugget


Stephanie och Nicholas leker med Stephanies Tornado machine

Fredagar ar bra

Publicerad 2011-01-14 16:41:00 i Allmänt

Det kanns nastan magiskt med fredag, jag ar alltid pa battre humor da. Kanns lite lattare att ga upp pa morgonen. Vadret ar alltid lite finare ocksa tycker jag. Idag ar jag glad. Visserligen ska jag jobba imorgon ocksa bade pa svenska skolan och sitta barnvakt pa kvallen. Men det kanns inte jobbigt. Jag jobbar mest extra for det kanns inte direkt som jag "jobbar" pa svenska skolan, vi har ju KUL, och sitta barnvakt hos Nicholas ar ju inte sa jobbigt heller. Jag tar med mina barn och de leker tillsammans medan jag sitter och later pengarna rulla in HAHA!
Ibland blir jag trott pa mitt jobb som dagmamma, men det blir val alla pa sina jobb ibland? Jag har ialla fall aldrig haft ett jobb som ar kul hela tiden, det gar ju upp och ner...
Ibland far man sig en tankestallare, oftast nar nagon annan klagar over nat, t ex sitt jobb eller sina barn. Da tanker jag pa hur bra jag har det! Blir nastan full i skratt nar mina dagbarnsforaldrar klagar till mig over hur jobbigt de har det.

Foralder: "Jag hinner bara inte kla pa mitt barn eller ge honom/henne frukost pa mornarna".

Jag (tanker men sager saklart inte):
"Nehe, du klarar inte att gora det med ett barn, men jag som har 7 andra barn ska alltsa lyckas med det innan skolbussar kommer och barn ska lamnas mm -och det tycker du inte ar markligt eller pinsamt?"

Jag skulle alltsa skammas som foralder om jag kom springandes med min unge i pyamas och kissig bloja och kladerna under armen utan att ha matat mitt barn eller tagit pa dem ytterkladerna - varje morgon! Men de skams inte..... Tur att de har mej:-) Ibland har jag lust att saga: ETT TIPS: GA UPP 10 MINUTER TIDIGARE!! Men deras klagande far mig att inse hur bra jag har det, jag behover inte aka till jobbet, jobbet kommer till mig sa jag behover inte stressa over det och det ar valdigt skont! Sa bra jag har det!

Ah vilken dag:-)

Publicerad 2011-01-14 01:08:26 i Allmänt

Idag har jag varit pa Spa! Jag fick presentkort pa ansiktsbehandling och massage av ett dagbarns foraldrar i julklapp. Det var sa underbart. Nar jag lag med ansiktsmask sa lamnade hon rummet nagra minuter och da somnade jag. Sen vackte jag mig sjalv nar jag snarkade till, haha! Sa harligt!

Igar var jag duktig och gick pa Body Pump igen, fasiken va jobbigt. Idag har jag inte nadig traningsvark, men det ar ratt skont. Hade tankt ga pa Pilates idag, men jag orkar inte. Trott idag, sa det blir nog att va hemma ikvall.

Stephanie har borjat salja Girl Scout Cookies igen. Det ar sadar lagom kul. Stephanie ar sa tavlingsinriktad och vill absolut salja mest av alla i sin trupp. Det innebar att jag och Lonny maste salja till allt och alla for Stephanie kanner ju inte sa manga som vill kopa.. Jag orkar inte riktigt engagera mig sa det far Lonny ta hand om i ar. Hehe

Se det snoar

Publicerad 2011-01-12 18:00:39 i Allmänt

Inatt fick vi lite sno, ca 2 cm. Sa imorse oppnade skolorna 2 timmar senare an vanligt. Stephanie tyckte det var harligt med sovmorgon forstas. men sen gillade hon inte min ide sa mycket: att vi skulle stada innan hon gick till skolan. Vi hann stada hela hennes rum och organisera om alla leksaker pa dagis vaningen. Tror stephanie tyckte det var skont att fa ga till skolan sen...  Vi bjod hem Olivia och Valeries klasskamrat Bella och hennes mamma pa en play-date. Barnen hade jattekul tillsammans saklart. Och Jillian fick va med och hon var sa nojd. de andra dagbarnen kom inte idag pga av all sno (haha).

Titta vad sno pa min bil!

Nu ater barnen lunch och sen ska vi ga ut och leka lite.


Igar var jag hos tandlakaren och lagade ett hal, det gar ont i hela kaken idag och jag ar lite svullen. Det kan val inte vara normalt... far nog ringa och se vad de sager. Det blir nog att aka tillbaka. aja ajaaj
Var pa IKEA i sondags. Kopte en ny hylla som jag ska forsoka fa upp idag. kanske blir ett kort nar jag ar klar.

Jag alskar mina barn

Publicerad 2011-01-11 03:38:50 i Allmänt

For det forsta sa skriver jag i bloggen for att min familj och mina vanner som bor i Sverige ska kunna se lite hur vi har det har borta i Amerikat, hehe.
For det andra sa har jag "skyddad" blogg sa man inte ska kunna hitta den om man soker i t ex Google. Jag ar inte intresserad av att underhalla folk som inte kanner mig.
Fick en elak komentar av nagon som jag inte vet vem det ar att jag verkar inte tycka om barn. Whatever. Las inte min blogg vettja! Och jag alskar barn, sarskilt mina!

Idag har Olivia borjat pa gymnastik, det var jattekul tyckte hon. Man far inte ta kort da tyvarr, men kanske kanske att jag kan smyg-ta lite nasta gang, nar de inte ser. Tror bara att det handlar om att man inte far ta kort pa andras barn, sa jag far val va  forsiktig. Ska bara ta pa Olivia o Valerie.

Mala o feja

Publicerad 2011-01-11 03:26:15 i Allmänt

Jag och Stephanie har varit sa duktiga och malat om inne i skafferiet. Jag vet! Det ar  ju sant som ar sa himla kul for verkligen ALLA ser ju sant - not! Men jag vet ju liksom hur fint det ar nu och kanner mig extremt nojd. Tog kort innan och efter men "innan-korten" visar inte alls hur ackligt det var innan sa det syns ingen skillnad sa jag lagger inte upp de korten. Men det var det riktigt fult innan o nu ar det skinande rent.
Vi ska satta upp en ny dorr i helgen (om vi lyckas). Just nu har jag bara ett draperi som hanger for.


 

Smabarn ar lattare an stora barn!

Publicerad 2011-01-11 03:02:58 i Allmänt

Parents night out gick... bra. Kan bara (ater igen) konstatera att det ar lattare att ta hand om sma barn an stora! Alla "mina" dagbarn var hur sota o snalla som helst. De tyckte det var jattespannande att ha pyjamasparty har och foraldrarna sa att de grat i bilarna hem sedan - sa kul tyckte de att det var! Vi gjorde pizza, at gronsaker med dipp medan pizzorna var i ugnen. Sa mycket att de knappt orkade med pizzan sen, haha. Lite senare tryckte de iallafall i sig glass oxa. Nar de blev lite trotta baddade jag upp framfor TVn med kuddar o filtar. Men de tittade inte pa Tingeling, de hade for roligt anda.

De stora barnen (med undantag fran min perfekta 10 aring da ;-P) kan jag sammanfatta med stopp/oversvamning i toaletten, sletsliten skapslucka i koket och blod. Alltsa herregu - ge mig hellre 10 nyfodda att ta hand om en 2 modell aldre barn!

Men nu vet jag vilka som inte kommer bli inbjudna pa parent's night out i fortsattningen...

Stephanie o en kompis gor pizzor



Kakar glass


killarna fick oxa va med, i matchande pyjamas. Hur gulligt!

Hann inte ta fler kort, hade fullt upp med 10 barn...konstigt va?

Parent's night out

Publicerad 2011-01-08 22:45:37 i Allmänt

Sitter har o vantar en lordagkvall pa att alla mina dagbarn och 4 andra barn ska komma. Tankte vara snall och erbjuda alla "mina foraldrar" en kvall utan barn. Fan va ja ar snall! Det var min julklapp till dem och till Stephanies scoutledare, sa hennes 2 barn kommer ocksa. Och Lottas 2 barn. 10 barn totalt. Vi ska ha pizzaparty och leka lite, sen ta pa pyjamas och titta pa Tingeling. Dagbarnen far aldrig titta pa TV har sa de tycker det ska bli jattehaftigt!
Nu borjar jag undra vad jag tankte... ta nagra djupa andetag for snart borjar det...! Puh!

PS: Mina assistenter Stephanie och Olivia forbereder for vi ska gora egna pizzor, och jag surfar internet.

Body Pump och ledig tid

Publicerad 2011-01-05 01:32:30 i Allmänt

Igar fick jag for mig att ga pa Body Pump, ett riktigt tortyr pass pa gymet. Idag lider jag ska ni veta, aj aj aj aj! Jag har typ noll muskler sa jag kan verkligen behova "pumpa upp min body".

(snart ser jag ut sa har)
Har faktiskt varit pa gymet idag ocksa men da blev det bara 30 min promenad pa rullband. Det maste vara manga som har i nyarslofte att borja trana for jaklar vad folk det var pa gymet, har aldrig sett det sa fullt.

Jag tror att nat av det basta jag nagonsin gjort ar att skaffa en assistent! Hon kommer 2 dagar i veckan, nar Olivia och Valerie ar i skolan. Eftersom jag maste skjutsa dem, men inte kan dra med alla dagbarnen sa maste jag ju liksom gora sa. I borjan sved det lite i snaltarmen eftersom jag tekniskt sett bara behover henne ca en timma om dagen (halvtimma pa morgonen o en halvtimma pa eftermiddagen nar jag skjutsar/hamtar) men maste betala henne for 5 timmar per dag. Det ar ju saklart omojligt att hitta nan som vill jobba 30 minuterspass, haha. Istallet tar jag nu tillvara pa nar hon ar har. Jag aker till gymet, handlar, gor arenden, gar till tandlakaren mm. Sant som jag liksom aldrig kunnat gora under dagtid innan. Det ar helt underbart, jag kanner mig litte som en Amerikansk Hemmafru. Sa lyxigt jag har det. Och Danielle min assistent tycker att hon har varldens basta jobb, for hon gor typ ingenting. Idag hade hon bara ett dagbarn och hon sov nastan hela tiden nar jag var borta.

Gott Nytt Ar

Publicerad 2011-01-02 23:01:18 i Allmänt

Vi ar hemma igen, fran Hampton. Jag borde vara utvilad men kanner mig helt slut, hoppas inte jag haller pa att bli sjuk nu..

Vi akte ner till Hampton dar Lonnys foraldrar bor pa torsdag kvallen. En hel del trafik sa det tog ca 4 timmar, och det var typ laggdags nar vi kom fram. Barnen var dock i gasen efter att ha sovit i bilen sa de fick vara uppe ett tag till med farmor o farfar nar jag o Lonny gick o lade oss.

Pa fredagen akte jag och Stephanie skridskor, halsade pa hennes broder och shoppade lite. Sen tillbaka och lamnade av Stephanie hos farmor o farfar igen. Jag och Lonny skulle aka och checka in pa hotellet. Tjejerna var inte sa glada att de inte fick folja med. Egentligen skulle de foljt med ett par timmar och vi skulle bada i hotell poolen tillsammans, men eftersom bada barnen har oroninflamation sa lade vi ner den iden. Stephanie fick valja ut snacks o godis till kvallen hos farmor o farfar sa da gick det lite battre.

Vi checkade in, tog det lugn och drack lite vin innan middagen. Vi skippade bion, och tog det lugnt istallet.
Nagra bilder fran hotellet:
 





Vi hade det jattemysigt! Efter mysig mexikansk middag drog vi oss tillbaka till hotellrummet. nagra kompisar kom over och vi skalade in 2011 tillsammans. Sedan slocknade vi. Pa nyarsdagen vaknade vi, tranade lite, simmade i poolen, duschade, packade ihop vara grejer, at underbart god frukost och sedan akte vi till hans foraldrar (och vara barn).

Pa lordagen halsade vi pa stephanies farmor och sedan traffade vi stephanies broder igen i en lekpark och lekte lite. Sedan var det slaktmiddag hemma hos Lonnys foraldrar. Pa kvallen gick vi pa bio och sag The Tourist med Johnny Depp och Angelina Jolie. Rekomenderar den!


Nyarsdagen (lite sega):





Barna var da inte alls sega...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela