FLICKORNA PUGH

Lördag

Publicerad 2014-03-29 18:49:13 i Allmänt

I morse var jag duktig o var på gymet redan kl 7, sedan skulle jag skaffa nytt körkort och passfoto. Vet inte hur jag tänkte där, ta foto precis efter att man tränat och är så där härligt rödmosig o svettig..?! Inte så smart men jag kan iallafall säga att jag fick mycket gjort innan klockan ens var 10. Steph var barnvakt. Yeay!
Egentligen skulle stephanies brorsa komma till oss den här helgen så jag ville få mina ärenden klara innan. Men... Nu kommer de visst nästa helg istället, båda bröderna. Ska bli kul! Hoppas på lite bättre väder då för denna helgen regnar det heeeeeela helgen. Blä! Men vi har det rätt lugnt o skönt så jag klagar inte. 
Olivia är min personliga tränare och hjälper mig med intervaller. Om man inte "ser ansträngd ut" så trampar man tydligen inte tillräckligt fort har jag fått lära mig...

Längtar tillbaka till helgen

Publicerad 2014-03-27 03:31:18 i Allmänt

Känns lite overkligt när man tittar ut på all snön och håller på att frysa arslet av sig att vi njöt på stranden för bara några dagar sen. *bitter!. Men i helgen hade vi det så underbart. Lite sol på kinderna och andas in härlig havsluft. Som jag har längtat. 








Stephanie och jag började dagen med en power walk till stranden. Tar iofs bara 15 minuter men jag kan fortfarande inte gå jättelångt utan att få ont i foten. Resten av familjen tog bilen i stället. Vi lekte på lekplatsen, promenerade, plockade snäckor och grävde i sanden. Så jäkla underbart. Nu har vi haft skitväder i två dagar men imorgon vänder det igen, hoppas snön smälter fort. Jag vill göra fint i trädgården, men den känslan kanske försvinner snart. Jag kommer på så många bra idéer men tröttnar ju oftast innan det blir klart. Hihi

Nu har jag dubbla medborgarskap

Publicerad 2014-03-24 20:53:50 i Allmänt

Den 20 mars 2014, nästan 18 år efter att jag först kom till USA blev jag amerikansk medborgare! Det trodde jag inte att jag skulle någonsin bli eftersom jag aldrig skulle ge upp mitt svenska medborgarskap. Men nu behöver man inte det längre. Gjorde det för att jag ska slippa förnya mitt greencard hela tiden (det kostar ca 8000 kr) och det blir lättare när man reser mm. Men viktigast av allt är att nu kan jag lösa in min vinst om jag skulle vinna på lotto, hahaha! Ja, o så kan jag ju rösta nu också. 
Efter den 4 timmar långa ceremonin kom Lonny o barnen o hämtade mig och sen gick vi ut o åt för att fira. Från början var Lonny och Alice med men då visste vi inte att det skulle hålla på så länge. Jag skickade hem dem så de kunde vara hemma och ta emot Olivia från bussen och så Alice kunde sova middag. Det hade inte varit så kul för dem att sitta i en rättssal så länge!


Stephanie hela veckan

Publicerad 2014-03-14 14:12:06 i Allmänt

Den här veckan är sjukt intensiv, speciellt för Stephanie. Hon åker ju till skolan kl 6:30 på morgonen och denna veckan kommer hon inte hem förren kl 20-21, och då ska det göras läxor och äta, duscha mm. Två st kör-konserter och tre stora teaterföreställningar med genrep innan och lite spanskaprov och matteläxa i storlek  XL på det... Igår kväll var hon så trött och mådde så dåligt att jag låter henne få sovmorgon idag och sen skjutsar jag henne till skolan vid 10 tiden. Hon måste gå då hur sjuk hon än är för de har nationella prov. I kör till o med och då får de åka till en konsert hall och bussen tar dem tillbaka ikväll kl 20.30 men man får hämta dem när de är klara kl 19 om man vill så det gör vi. Imorgon måste hon ju vara på teatern i nästan tio timmar. Stackarn dom inte mår bra nu också. Men det är ju inte konstigt att hon blir sjuk med tanke på hennes kostvanor. Hon äter ju i stort sett bara kolhydrater och ingenting med nån näring i överhuvudtaget. Att man fortfarande ska behöva tjata om mat när de är tonåringar är verkligen uttröttande. 
Hur som helst var vi på premiären igår och det var kul!





Hon var en av damerna på askungens bal. 

Jaha då var det vår igen, eller?

Publicerad 2014-03-10 02:01:22 i Allmänt

Denna helgen har som vanligt flugit förbi och jag är inte alls sugen på måndag imorgon. Lördagen var Lonny tvungen att åka till jobbet efter att de ringt ett par gånger under natten (jag blir tokig!). Han fick ta med sig Alice eftersom Stephanie hade musikalträning hela dagen och jag och Olivia hade andra saker uppbokade, först lästräning på biblioteket, sedan lite lunch, köra igenom biltvätten eftersom Olivia konstaterade att det verkligen behövdes. Sedan skulle det åkas skridskor med scouterna, så det gjorde vi förstås. Tillsammans med halva USAs befolkning tror jag, herregu va folk! Fattar inte varför när det äntligen var fint väder, nästan 20 grader varmt och strålande sol. Vem sjutton vill åka skridskor inomhus då? Inte jag ( men vi hade ju anmält oss), men tydligen vill väldigt många det! Livsfarligt! Efter min vurpa som inte var att leka med insåg jag att det nog var säkrats att jag klev av isen. Shit va jag slog mig, trodde att jag brutit både svanskotan o handleden men det hade jag ju inte. Idag är det lite bättre. Jag var på bodypump i morse, skypade med syrran och sen har vi njutit lite av det fina vädret. 
Vadå konstigt väder, -17 grader på onsdag och +20 på lördagen. All snö har inte hunnit smälta som ni ser. Idag var det bara 14 grader.


Undra vad denna vecka kommer bjuda på, snöstorm eller sommarvärme? VILL HA VÅR NU!

Klippt till oss

Publicerad 2014-03-02 21:54:15 i Allmänt

Nu har vi blivit ytterligare lite snyggare. Jag har tonat håret och Steph o Olivia har klippt sig. 




Vi har varit på biblioteket, handlat lite, tränat, pluggat och varit hemma hos Johanna på pizza o filmkväll. Kollade på Frozen. Nu har vi förberett oss för ännu en stor snöstorm som ska komma i natt. Säkert ingen skola imorn... Lonny ska nog åka till jobbet ikväll o sova där eftersom han måste vara där imorgon bitti. Det räcker med vinter nu! Vi fick ju lite smakprov på våren förra helgen o nu  vinter igen, blä :-( 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela