FLICKORNA PUGH

Tiden flyger

Publicerad 2014-06-30 13:49:49 i Alice

Skulle precis skriva att vi inte gjort så mycket i helgen men jag kom på att det inte är sant. Alice hade sin första gymnastik lektion. Trodde hon skulle stå fastklistrad vid mitt ben som vanligt, men där hade jag fel. Hon hade jättekul och det gjorde mig såå glad och lättad. Lektionen är 45 min o första halvtimman är fri lek där de får klättra, hoppa och undersöka hela banan själva (med föräldrar) och sista kvarten är samling då man sjunger och klappar och leker några lekar. Det är helt ok för barnen att springa iväg o leka om de inte klarar att sitta så länge men Alice tyckte det var kul! Jag med. 






Efter det tog jag med Olivia och två andra tjejer på bio, vi såg How to train your Dragon 2. Den var sådär, och sen fick de leka hemma hos oss några timmar. På kvällen var jag på vinprovning hemma hos Johanna. Fullt ös! 
Söndag morgon åkte vi hela familjen och tränade baseboll i batting cages, såna där burar där en maskin skjuter bollar på en o man ska försöka slå med ett jättetungt slagträ. Inte jättelätt. Bästa attityden hade helt klart Olivia som var överlycklig att hon träffade 1 utav 60 bollar, hahaha! 
Sen åt vi lunch ute, lekte i vattenspridaren. Stephanie och jag hade lite egentid, vi gjorde några ärenden och shoppade lite. O fikade på starbucks. Kvällen tillbringades vid poolen. 


Ganska händelserik helg inser jag nu trots att det känns som vi inte gjort så mycket. Jag börjar bli rejält trött på att klampa runt med min moonboot
Det är riktigt jobbigt så jag hoppas verkligen det hjälper trots att det inte känns som det gör nån nytta. Blä! 
Den här veckan jobbar vi bara fyra dagar eftersom fredag är 4de juli. Ska bli skönt. Då ska vi njuta av poolen, slappa och grilla. Sen blir det ju lite fyrverkerier på kvällen. 

Mina små kottar

Publicerad 2014-06-26 18:51:25 i Allmänt

Igår var sista dagen som alla dagbarnen kom innan sommarlovet startade idag (!).  Jag är redo!!!!! Inte för att jag är ledig på sommaren men jag har bara två dagbarn, de andra är hemma med sina föräldrar som är lärare. Några dagar kommer de säkert om jag känner föräldrarna rätt. 
Två av barnen hann gå hem innan jag lyckades ta kortet, med stephanies hjälp men ni ser ju ungefär hur crazy jag har det! :-)

Ännu en midsommarfest

Publicerad 2014-06-22 00:48:28 i Allmänt

Jag är alltid skit slut på fredagar och efter denna veckan var jag om möjligt ännu tröttare än vanligt, så jag var inte så sugen på att gå på fest som jag hade lovat. Men efter att ha jobbat 12 timmar på midsommarafton så tog Lonny tjejerna ut på middag och aktiviteter så jag fick lite egentid. Tänk att få duscha och klä på sig i fred kan vara så underbart!! Jag blev på jättebra humör och hann t o m dricka ett glas vin innan Johanna kom o hämtade mig. Tystnad och egentid var tydligen vad jag behövde för att bli människa igen. Festen var trevlig och maten jättegod. Det var hemma hos en arbetskamrat till Johanna så jag kände nästan ingen men det blev kul ändå. Det spelades svensk musik hela kvällen, femkamp och mycket snapsvisor. 








Allt på en gång

Publicerad 2014-06-16 15:45:45 i Allmänt

På somrarna är det så himla körigt, så mycket roligt som sker samtidigt att det är omöjligt att hinna med allt. Som den här helgen: fars dag, min o olivias födelsedag och midsommar firande. Kan bara inte förstå varför de envisas med att lägga midsommarfirandet på fars dag varje år. Varför inte midsommar helgen liksom? Men vi hann allt med alltihop och även att vara i Hampton där det blev både födelsedagskalas, stranden, bio och Fars Dag buffé. Jättehärlig helg, även om jag inte känner mig redo för en veckas jobb nu. Helt slut är jag! Ska det aldrig bli sommarlov?





Sten

Publicerad 2014-06-11 02:19:12 i Allmänt

Tycker det är så fint med kantsten så nu har jag tvingat gubben att åka o plocka och vi gjorde oss av med de gamla trasiga fula stenarna som fanns innan. 





Scouterna o nationaldagen

Publicerad 2014-06-08 20:02:10 i Allmänt

Helgen har varit lugn, gymet, tandläkaren o lite fix här hemma. I veckan var det avslutning på olivias girlscouts med värsta gottekalaset. Det var godis, tårta, kakor, donuts o brownies mm. Alla skulle ta med något o det verkar som alla tänkte: SOCKER! Haha, jag var glad att vi valde frukt så det fanns lite nyttigt oxå ;-) 

6 juni kunde vi ju inte låta passera utan att fira lite ialla fall. 

I eftermiddag kommer Lotta o barnen o ska hänga med till poolen. Sen ska bi grilla. 

Nationaldagsfirande

Publicerad 2014-06-02 03:12:45 i Allmänt



Idag firades Sveriges nationaldag hemma hos Ambassadören. Det var picnic, tårta och lite allsång. Jättetrevligt, det är faktiskt första året vi lyckats vara med. 


Härlig dag på stranden

Publicerad 2014-06-02 03:09:24 i Allmänt

Stephanies (biologiska) farmor är i Virginia och hälsar på, så vi åkte ner till Hampton för att hälsa på henne. Åkte tidigt på lördagsmorgonen och spenderade först dagen på stranden. Vädret var perfekt!! 

Sedan hem till svärföräldrarna, duscha, äta och umgås lite innan jag tog barnen och åkte hem till Janice (steph kusin). Farmorn har aldrig träffat Alice så hon var jätteglad att jag tog med alla barnen.  Jag stannade nån timma innan jag o de två minsta åkte tillbaka till Lonnys föräldrar igen. Steph stannade och sov över där, de hade haft kul och Aaron (steph bror) kom oxå dit. De hade gått på en grekisk festival och sen gjorde de lite pyssel hemma. 

Jag och Lonny gick ut på middag, vuxenmiddag med drinkar. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela