FLICKORNA PUGH

Finns det nat battre?!

Publicerad 2012-02-29 17:27:54 i Allmänt



Nej det finns inget battre an att gosa med en gulle-plutte-skrutte bebis!
Man kan liksom inte sluta lukta pa henne och pussa pa henne. An sa lange verkar hon inte ha nat emot det men jag kan tanka mig att det blir jobbigt i langden for sa har haller vi pa alla 4...
ÄLSKADE UNGE!

laxor

Publicerad 2012-02-29 15:03:49 i Allmänt


Alice hjalper Steph med laxorna..

Inte sa mycket nytt har, det regnar idag och jag + Olivia ska ha bakdag. Maste baka till hennes skola imorgon for det ar parent social, ungefar "foraldra fika" efter att man slappt av barnen i skolan. De har det en gang i manaden och imorgon ar det Olivias klass som ska sta for fikat.


Hittills har vi bakat 3 olika sorters muffins (hallon/vit choklad, blabar och choklad) ... och choclate chip cookies i ugnen just nu.
Det ar mojligt att mina hallon/vit choklad muffins ar det godaste jag nagonsin atit! Det maste jag gora fler ganger

Alice 1 manad

Publicerad 2012-02-27 19:27:17 i Allmänt

Igar var det en hel manad sedan Alice foddes!
Idag har vi varit pa 1 manads kontroll. Hon har antligen gatt upp i vikt och gulsoten ar borta. Hon fick en vaccinspruta ocksa. :-(
Doktorn sa att jag inte behover vacka henne varannan timma for att mata henne langre, men helst var 3dje timma dagtid, och pa natterna behover jag bara mata henne nar hon sjalv vaknar. Skont att slippa satta klockan och vacka henne. Nu vager hon 3850g vilket ialla fall ar drygt 200g mer an nar hon foddes.
Hon sover fortfarande valdigt mycket, brukar sallan vara vaken mer an 15-30 minuter innan hon somnar om. Det langsta hon varit vaken ar 4 timmar. Tycker om att ligga pa magen och ar valdigt stark i nacken.
Hatar bilbarnstolen och gillar inte babysittern nat vidare heller. Hon vill helst att man ska halla och bara henne hela tiden, gillar Babybjornen jattemycket! Och dammsugaren - hon blir alltid lugn nar man dammsugar.

Antligen semlor

Publicerad 2012-02-25 21:10:11 i Allmänt

Vi kom nyss hem fran svenska skolan. Vi akte dit och at oss matta pa semlor och visade upp Alice.
Jag ar kanske lite nojig men jag vill absolut inte att nagon ska ta i Alice om de inte har tvattat handerna eller atminstane anvant handsprit. Hahaha. men det kanns annorlunda att fa barn nu sahar mitt i vinter/influensa tider. Alla ar ju lite smasjuka eller forkylda tycker jag. Sag ett barn spy i korridoren sa da fick jag nastan panik och tankte maginfluensa - aaaaah! Stephanie och Olivia ar nog ratt sa vana nu med att de maste tvatta sig hela tiden for Olivia ar "handtvattarpolisen nr 1". Hon ser till att ingen kommer i narheten av lillasyster utan att tvatta bort alla basselusker forst. Ordning o reda! Kul att traffa min lilla klass och barnen var sa sota o ville se bebisen:-)



Fredag 24 Feb

Publicerad 2012-02-24 16:00:55 i Allmänt

Estelle? Ja det hade nog absolut ingen i hela Sverige gissat att var nya prinsessa skulle heta... Jag sa just till mamma igar att det enda man vet ar ju att det kommer vara ett supersvenskt namn. Men det blev det ju inte! Valdigt ovantat med ett utlandskt namn pa en svensk kunglighet men kul att de ar sa moderna att de vagar ga emot strommen. Jag gillar inte namnet nat vidare men jag tror att man vanjer sig. Jag ar redan nyfiken pa vad deras nasta barn kommer heta, haha. De kan ju knappast valja ett "vanligt" namn nasta gang nar de borjade med ett sant ovanligt namn. Har en kansla att de kommer skaffa manga barn:-)

Jag tanker bara pa den har sangerskan nar jag hor Estelle, men snart kommer man nog associera namnet med lilla prinsessan istallet:-) Tydligen finns det 1000 Estelle i SVerige redan..

Idag skulle jag och barnen njuta av det fina vadret som de lovat oss; over 20 grader o soligt. Nar kommer det fina vadret da? Det ar ca 10 grader, mulet och regnigt - usch! Men vi fick ju njuta igar, da gick vi ute i linne for forsta gangen i ar. Trodde jag skulle bli brun o fin, men jag ar fortfarande en blekfis...
Nahe, om man skulle ta tag i det har o stada och tvatta lite innan Alice vaknar igen.

Annu en prinsessa!

Publicerad 2012-02-23 20:04:04 i Allmänt

Ah sa himla kul att det blev en prinsessa!!
Jag har foljt och vantat med spanning pa om Prinsessan Viktoria och Daniel skulle fa en flicka eller en pojke.
Jag trodde hela tiden att det var en flicka och det var det ju. Nu ar jag riktigt nyfiken pa vad hon ska heta.
ALICE kanske?

Immigrations fragor

Publicerad 2012-02-22 20:44:39 i Allmänt

Jag har en formaga att skjuta upp saker och sedan stressa over att det inte ar gjort. Just nu forsoker jag tackla sant som jag vet jag maste gora for att jag INTE ska stressa over det sen. Som att skaffa pass till Alice, och fornya Olivias pass som gar ut i sommar. Har tar ju sant nagra manader. Sen maste jag ju skicka in papper pa Alice till folkbokforingen i Sverige sa hon kan vara svensk medborgare ocksa. Sen har jag fortfarande inte fatt Sverige att inse och acceptera att Lonny har adopterat Stephanie sa han ska sta som pappa till henne och inte Dave. For ni forstar att pa Skattemyndigheten/folkbokforingen godtar man bara Amerikanska domstolsbeslut ibland, och ibland inte. Lite som de kanner for det verkar det som... T ex om man gifter sig har sa accepterar de det dokumentet men inte om man skiljer sig trots att det ar samma avdelning som skriver ut dokumentet. Om man har ensam vardnad har i USA sa kan man anda inte ha ensam vardnad i Sverige for "sa fungerar det inte". Men innan de accepterat det pappret kanske Stephanie hunnit bli vuxen...

Jag maste ocksa lamna in och fornya mitt uppehallstillstand eller valja att bli amerikansk medborgare innan juni i ar. Vaaaaldigt mycket papper att fylla i och knappa fragaor att svara pa.
- Ar jag en mordare?
- Nazist?
- Prostituerad?
- Spion?
- Terrorist?
- Har jag nagon gang smugglat in nagot i landet? (raknas svenskt smagodis?)
- Har jag nagonsin ljugit? (eh...ja det har val de flesta?)

Sedan ar det jakligt dyrt att fornya ocksa, ca 9000 kr. Det ar ju en sverige resa liksom, skulle ju hellre lagga de pengarna pa en resa men man far ju skylla sig sjalv nar man bosatter sig pa andra sidan jordklotet eller vad tycker ni?

Lite smatrott och sugen pa semlor

Publicerad 2012-02-22 20:34:56 i Allmänt

Igar var inte en jattebra dag... Fettisdag och ingen semla!! Jag led verkligen men forhoppningsvis far jag semla till helgen om vi tar oss ivag till svenska skolan for da har de forsaljning av semlor - Jippi!!
Men mina 2 vikarier som ska ha min klass nu nar jag ar mammaledig (i hela 5 veckor!) kan tyvarr inte undervisa pa lordag sa nu ar jag lite radd for att aka dit, jag ar inte redo att undervisa an och jag skulle ju ta med barnen tankte jag. Man blir ju lite irriterad nar vikarierna drar sig ur i sista minuten pga av att de ska hjalpa sina barn med girlscouts den dagen. Om man har lovat att jobba redan kan man val inte ta pa sig att hjalpa till med nat annat eller?? Sa brukar ialla fall inte jag gora.

Jag har ju tjatat om att Alice sover sa bra... glom allt jag sagt sager jag bara for sa ar det absolut inte langre. Om jag inte haller henne sa skriker hon, hon sover inte heller - endast om man haller henne. Med andra ord blir det inte mycket gjort har och jag fick inte manga minuters somn inatt. Lonny stannade hemma fran jobbet idag och jag fick sova nagra timmar i morse nar han tog hand om Alice, puh! Jag tror att hon har magknip men det ar ju inte sa latt att veta och hon ar ju ratt nojd om man haller henne. Bortskamd kanske? Haha! Lonny har blivit valdigt van vid BabyBjorn barselen ialla fall for den verkar hon gilla men jag far lite ont om jag har den pa mig for lange, trots att hon bara vager typ 3.5 kg.

Just nu kollar Olivia pa sin alfabets-dvd som hon ar lite besatt av for tillfallet, sen ska vi ga ut och ga en promenad i det harliga vadret. Stralande sol, bla himmel och ca 15 grader tror jag. Lite senare ska jag aka och kolla Johannas nya lya, for hon har flyttat hit till Alexandria idag - me like - Nara och bra!

Sondag

Publicerad 2012-02-20 01:26:24 i Allmänt

Lordagsmorgonen agnade vi oss at att stada, Stephanie och pappa storstadade Stephies rum och jag och Olivia hennes rum (Olivias rum). Alice sov...saklart ;D
Sedan duschade vi, gjorde oss snygga och at lunch innan vi fick besok. Sandy (Stephanies broders mamma) kom hit for att ta med Stephanie och Olivia ut pa en "tjej-dag". De shoppade pa kopcentret, gick pa bio och sedan gick de ut och at middag innan de kom tillbaka hit. Innan Sandy akte tillbaka till Hampton sa skypade vi Dave (Stephanies aldsta bror) som bor i Japan nu 3 ar eftersom han ar en Marin Soldat.
Tjejerna hade haft jattekul och det var valdigt skont for mig ocksa....
Vi fick mer besok - av Lonnys kompis med familj. Vi at middag med dem och bara pratade och jamforde bebisar, deras yngsta ar knappt ett halvar och baouta stor!! Han ser ut att vara minst ett ar.

Idag har vi shoppat med Johanna och atit lunch med henne, svenska kottbullar coh potatis forstas.
Jag har bytt lite klader som Alice fatt dubbelt av och sedan rakade vi visst handla lite annat ocksa... oj da sa det kan ga nar man har Lonnys kreditkort med sig. Hur tankte han nar han skickade ivag mig med det tror ni? Hihi
Jag har ocksa hunnit med att prata pa Skype med bade pappa och syrran sa det ar inte daligt
Just nu sitter jag har och kollar pa datorn medan Alice sover brevid har pa soffan och Stephanie o pappa bakar kakor. Olivia kollar pa TV - och smyg-ater kakdeg:-)
Nu vaknar visst Alice sa det ar bast att hinna njuta lite av bebismys innan hon somnar igen!

Alice 3 veckor

Publicerad 2012-02-17 22:44:18 i Allmänt

Alice ar nu 3 veckor gammal och hon gar sakta, sakta upp i vikt men har inte riktigt natt tillbaka till sin fodelsevikt annu. Just nu ater hon varannan timma dygnet runt vare sig hon vill eller inte. Det ar nog inte jattemanga foraldrar som far vacka sina nyfodda bebisar och tvinga dem att ata, det brukar ju vara bebisen som vacker foraldrarna.... Tills hon gatt upp lite rejalt i vikt har vi ialla fall blivit tillsagda att mata henne sahar ofta och vacka henne om hon sover. Gulsoten ar inte helt borta men mycket battre. Hennes har ar fortfarande rakt men blir lite lockigt nar vi badar henne - fast rakt igen nar det torkat. Ogonfargen har gatt fran bla till brun nu och hon blir bara sotare for varje dag:-)

Idag har Jillian och Lauren (dagbarnen) varit pa besok och Olivia var saaaa lycklig att fa leka lite med dem igen. De hade med sig present till lillsyrran ocksa, fina klader och skor.
Jag langtar lite tills jag borjar jobba som dagmamma igen for det ar riktigt kravande att underhalla Olivia, hon ar inte van att vara hemma sa har mycket utan dagbarnen att leka med. Visst njuter jag av att vara "mammaledig" men det ar inte sa latt att vila och njuta nar Olivia ar hemma. Man far ju daligt samvete for jag forstar ju henne ocksa. Haromdagen letade vi efter en lekpark dar det fanns andra barn sa hon skulle ha nan att leka med men det var helt ode overallt sa vi akte till IKEA sa jag lamnade av henne i lkerummet medan jag satt utanfor med Alice och vantade medan hon lekte av sig i en timma....

Har leker Olivia i ett av rummen pa IKEA

Glad Alla Hjartans Dag

Publicerad 2012-02-14 18:06:28 i Allmänt

Idag ar det Alla Hjartans Dag, en av mina favoritdagar pa hela aret.
I morse gjorde jag choklatechip pancakes i form av hjartan till frukost. Barnen fick en liten present: ny pyamas och choklad, Alice fick harband:-) Till Lonny hade "barnen" (jag) gjort ett kollage med kort pa Alice och ett annat forstorat kort pa alla 3 tjejerna som han kan ha pa sitt kontor pa jobbet. Han var sa jakla nyfiken pa vart jag skulle aka och vad jag skulle gora o varfor igar kvall nar jag forsokte hitta ramar till korten. Sedan slog vi in det fint med massa hjartan och rosetter och la det i hans bil sa han skulle hitta det nar han aker till jobbet i morse.
Har forberett mat ocksa, vi ska ata steak med klyftpotatis och bearnaissas och gronsaker, mmmm. Olivia o Stephanie ska gora efterratt: chokladdoppade jordgubbar och kakor(Olivias ide).
Sen kanske jag o Lonny ska ga pa bio for Johanna har erbjudit sig att vara barnvakt.

Jag och Alice har varit pa viktkontroll och hon har bara gatt upp pyttelite sa vi maste komma tillbaka om 2 dagar. Hon kraks sa det star harliga till sa jag tror det beror pa det, inte sa kul. Och i eftermiddag ska vi aka till lab och de ska ta fler blodprov pa min stackars lilla prinsessa, buhu. Hoppas gulsoten gatt ner!




Visst ar hon sot i koftan som mormor stickat!


doppar jordgubbar i choklad

Roliga kort

Publicerad 2012-02-13 16:24:32 i Allmänt

Det ar saaaa svart att ta bra kort pa en bebis, och annu svarare att ta kort pa en bebis och hennes 2 syskon. Om 2 barn blir bra pa kort sa kan man vara saker pa att den 3dje blundar eller gor en konstig grimas...
Vi har forsokt oss pa att ta familjekort men det kan man ju glomma. Forst och framst sa ar Alice vaken i kanske 5 minuter per dygn och 4 av dem grater hon (ok kanske lite overdrivet men ungefar sa ar det ju), sa da har man en minut pa sig att fa till ett bra kort. Da galler det att ingen annan ar sur eller osams, haha.
Har ar nagra av de drosvis daliga korten jag tog igar:

 
Vart ar Alice?             ...och resten av vara huvud? 

  
Alice skriker och Olivia kollar pa vad??         Suprise!!

  
Mitt favoritkort!

 
Arg!                                Forvanad?

 
Det ar inte latt att ha 2 aldre systrar som tycker om att kla ut en till prinsessa...

Fast jag fick ju nagra bra kort ocksa forstas.... kolla Vimmerbytidmingen pa lordag!

Playdate

Publicerad 2012-02-12 22:00:43 i Allmänt


Idag kom Valerie och hennes mamma och halsade pa oss. Kanns inte som det var sa lange sedan Olivia och Valerie var sahar sma, men nu ar de ju stora tjejerna. En stolt Valerie haller Alice:-)

For ovrigt har vi stadat en massa idag, passar pa att kora med Lonny en hel del sahar dagen innan han borjar jobba igen.

Lordag 11 Feb 2012

Publicerad 2012-02-11 21:40:35 i Allmänt

Nu borjar jag kanna att jag orkar mer, och det ar riktigt otroligt skont att inte vara gravid langre. Har shoppat lite bade igar och idag. Alice har fatt lite presentkort och nu har vi brannt loss och shoppat upp dem. Igar akte jag och Johanna till Walmart och Ross. Handlade lite smatt o gott och det var sa kul att strosa runt lite, fast jag var riktigt trott efterat...  Idag drog jag och tjejorna till Old Navy innan vi skulle slappa av Stephanie pa ett kalas (lazertag kalas). Alla 3 flickorna fick lite klader och sedan akte jag och de 2 minsta hem. Nu ar Lonny och Stephanie ivag pa Girlscouts men de kommer nog snart hem. Jag och Olivia har gjort hallonpaj och vaniljsas sa det blir det till efterratt, nu ska vi bara bestamma middag. Blev sa himla sugen pa kalops, men det tar ju ett tag sa det far kanske bli imorgon. Kanns som det blir hamtmat idag, och sen ska jag och Alice vila lite. Jasp

Alice 2 veckor

Publicerad 2012-02-09 18:51:38 i Allmänt

Idag ar Alice 2 veckor gammal och vi har precis varit pa hennes aterbesok. Allt sag bra ut; gulsoten ar pa vag ner och hon har tappat navelstrangs-stumpen. Det enda ar hennes vikt som de vill fortsatta halla koll pa sa vi ska aka o vaga henne igen nasta vecka.

Pappa ar lite kameraskygg, men inte Alice


Mammas lilla Alice

Nasta vecka ska Lonny borja jobba igen, sa da blir det andra bullar har. Tror det kommer ga bra, men jag tar verkligen till vara pa tt han ar hemma fortfarande och kor med honom ;-) Igar var forsta gangen jag lagade mat sedan Alice foddes och da blev det svenska pannkakor pa Stephanie och Olivias bestallning. Annars har jag inte gjort mycket hushallsarbete har hemma och det har varit valdigt skont. Min svarmor har erbjudit sig att komma upp hit nar Lonny borjar jobba men vi ska avvakta lite och se hur det gar. Svarast blir det ju for Olivia, hon tycker att jag ar saa trakig som bara vill vila hela tiden.

Aterbesok

Publicerad 2012-02-08 17:24:29 i Allmänt

Det har varit nastan 20 grader varmt har i ca en vecka men jag har inte direkt orkat njuta av det harliga vadret, bara suttit ute nagra minuter har o dar. Idag tycker jag antligen att jag mar lite battre men idag ar det kallt och ska snoa! Har svanger vadret...

Igar var jag pa min aterkontroll och jag tror han tog bort nagra stygn. Jag ar lite mesig sa jag har inte vagat kolla pa snittet men lakaren sa att det sag jattefint ut och sen drog han bort nagot med pincett, antar att det var tejp och nagra stygn... hur eller hur sa kanns det saa mycket battre nu. Min sjalvdiagnos ar att stygnen stramade nar jag reste mig mm, for nu ar den smartan borta och jag ar bara lite om inne i magen. Fragade lakaren massa dumma fragor som varfor tar det sa mycket langre tid att laka den har gangen, varfor fryser jag hela tiden och ar sa yr och svag.... "Jo det kan jag svara pa - det ar for att du ar 35 nu och det ar din 3dje graviditet!" sa han. Jodu tack for den, haha. Jag blev ialla fall glad att jag hade gatt ner 22 pounds inte 7 pounds som jag trodde. Tyckte ju att det var jakligt konstigt att man kunde foda en bebis som vager 8lbs och bara ga ner 7lbs!! Men det visar sig att min vag har hemma ar knapp sa det var ju skont! Jag har gatt ner allt jag gick upp under hela graviditeten nu, bara 12 dagar efter lilla Alice foddes. Jakligt nojd med det, fast jag vill ju garna ga ner mer, men man far ju se det positiva :-)

Imorgon ar det dags for Alice aterbesok, da ar hon 2 veckor gammal. Jag langtar/fasar lite for jag tycker inte att hon blir mindre gul hur mycket solsken hon an far och hennos ogonvitor ar sa gula sa jag ar lite radd att hon ska bli inlagd pa sjukhus. Annars sa mar hon ju bra och ater o sover hela tiden.

Vi har fatt lite fler besok, Lotta och hennes dotter Linnea kom o lekte och lagade lunch till oss harom dagen. Valdigt bra ide tycker jag:-) Igar var Lonnys kusin har ocksa. Tycker att alla man ar lite roliga for de blir sa forvanade over hur liten hon ar, hmm, undrar vad de hade forvantat sig? Hahah

Vila och lite besok

Publicerad 2012-02-06 04:18:01 i Allmänt

Den har helgen har till storsta delen bestatt av vila, ialla fall for mig och Alice. Men nagra besokare har vi orkat med:-) Lonnys kompisar har varit har och beskadat underverket och gratulerat med presenter. Aven aldsta kusinen Julia och hennes pojkvan kom forbi igar kvall.


Idag tjatade jag till mig lite hemlagad mat, vi at jattegod lax, potatis och broccoli. Sa himla gott!
Det har blivit mycket hamtmat pa sista tiden...
Fast sen var vi lite onyttiga nar vi kollade pa Superbowl; chips o dip, godis och cookiecake som Stephanie bakat. Gott var det ialla fall:-)


Kolla sa himla stark hon ar i nacken!! Nar hon ligger pa magen kan hon lyfta huvudet jattehogt - endast 10 dagar gammal! Lite svart att fanga pa kort bara men har syns det nog.





ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Publicerad 2012-02-04 19:43:44 i Allmänt

Ja det ar i stort sett vad hon gor var lilla Sleeping Beauty : sover, sover och sover, ater lite och sover igen...
Vi sitter mest o bara tittar pa henne och vantar pa att hon ska vakna.

Idag ar barnen glada for att det ar lordag = godisdag. Just nu ar Olivia pa prinsess-kalas hos en kompis. Alla skulle kla upp sig till en prinsessa och sen har jag hort ryktas om att en riktig prinsessa skulle komma dit pa besok. Kan ni tanka er hur lycklig Olivia ar!

Stephanie o pappa ar och handlar (godis) och lite mat som vi enligt Stephanie bara maste ha imorgon eftersom det ar Superbowl. Skulle nog bast beskrivas som USAs storsta holiday, det spelar ingen roll om man (som jag) ar totalt ointresserad av sport - det gar inte undvika. Stephanie tycker det ska bli jattekul och hon ska baka en tarta i form av en amerikansk fotboll.

Jag borjar bli trott pa att ha ont och vill bara ma bra nu, ringde och fragade min lakare om jag kunde fa ett nytt recept pa smartstillande men nej, det ar bara att bita ihop:-( Det har varit helt underbart vader har, ca 20 grader varmt! Sa det skulle vara mysigt att ga ut o ga, men jag forsokte o lyckades ta mig ut pa framsidan dar vi stannade. Alice sov saklart men hon fick ialla fall frisk luft o lite sol. Olivia ritade och hoppade hage medan jag satt pa trappan o kollade pa.
Stephanie ar sa duktig pa att hjalpa till, hon masserar min nacke, byter blojor pa lillasyster, tvattar klader och hjalper pappa att fixa mat - vilket oftast innebar hamtmat iofs men anda.

Jag ar en kossa

Publicerad 2012-02-04 03:44:58 i Allmänt

Olivia har tydligen aldrig sett nagon amma en bebis och har i USA ar det ju vanligare att man ger valling (antar att det beror pa att mammaledigheten ar 6 veckor och det ar ju lite jobbigare att amma om man maste jobba). Hur som helst sa blev Olivia lite chockad nar hon sag mig amma Alice forsta gangen. Jag hade faktiskt aldrig tankt pa det innan, men det ar ju inte sa konstigt om hon aldrig har sett det.
"Va, har du hennes mat i BHn??"
-Ja Olivia, hon dricker mjolk som kommer fran mina brost.
"Men mamma, da ar ju du en kossa!"
Sjalvklart for en 4 aring, for kalvar dricker ju mjolk fran kossan, sa da maste jag ju vara en kossa....
 
Stolt Storasyster

Vi var foresten hos lakaren idag igen och hon hade gatt upp en hel del i vikt och gulsoten ar battre sa nu ska vi inte tillbaka forren nasta vecka nar hon "fyller 2 veckor". Skont!

Jobbar pa solbrannan

Publicerad 2012-02-02 18:57:47 i Allmänt



Har ligger hon, min gula, fina lilla Alice och solar lite.
Hon har fatt gulsot sa vi har beordrats att sola (ligga i solskenet nara fonstret) sa hennes gulsots-varde ska ga ner. Sen har hon gatt ner 10% av sin vikt sa nu maste vi standigt aka in o vaga henne samt aka till lab och ta blodprov for att halla koll pa gulsoten. Det ar ju inte allvarligt men jobbigt anda att se dem ta blodprov pa min lilla prinsessa :-(
Pa en skala som de anvander nar de "mater" gulsot sa hade hon 18 (om det nar 20 sa blir hon inlagd pa sjukhus). Men igar hade det gatt ner lite sa det ar pa ratt vag.
Jag har sa svart att forsta att hon gatt ner sa mycket i vikt for hon ater valdigt mycket och valdigt ofta, och "skafferiet" ar fullt om man sager sa. Jag haller pa att sprangas, Dolly Parton kan slanga sig i vaggen. Hahaha!


Hur gullig far man va?!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela