FLICKORNA PUGH

Maginfluensa

Publicerad 2015-04-24 13:03:19 i Allmänt

Jag och Alice har maginfluensa. Usch och blä! Stackars Alice har aldrig kräks innan så hon var så rädd och ledsen. Det är ju bara den värsta känslan. Nu hoppas vi bli friska och krya inför en fullspäckad helg. Jag har lärarutbildning hela lördagen 9-17, sen ska jag åka hem och hämta Stephanie plus två kompisar för att åka vidare ner till Hampton. Lonny och de två minsta måste åka tidigare för det är barnkalas för en kompis barn. På söndag ska vi till Busch Garden, en nöjespark. 
Känns sådär just nu, hur ska jag orka liksom?

Hej

Publicerad 2015-04-20 18:13:09 i Allmänt

Helgen bestod av svenska skolan, lekdejt, plock och sortering av vinterkläder som vi lagt undan nu och tagit fram alla sommarkläderna. Jag och Alice tog än sväng till Walmart och köpte nya sandaler och lite bilar som Alice fick välja ut. På söndagen åkte vi in till Lonnys jobb som ligger snett brevid Vita Huset. Körsbärsblommorna och magnolian har blommat över nu men tulpanerna i parken bakom vita huset är så fina nu. Vi tog lite kort och käkade frukost ute innan vi åkte på Alice dansklass. 









Påsk

Publicerad 2015-04-10 13:09:55 i Allmänt


Två dagar på påsklovet gick Olivia och Alice på gymnastik"läger". Första dagen var Alice lite ledsen först men andra dagen gick bättre, hon sprang in utan att säga hejdå till mig och var jätteglad när jag kom och hämtade tre timmar senare. 
Alice och kompis med sin skörd av ägg efter olivias easter egg hunt som var väldigt lyckad. 

På påskafton var vi på en påskfest i en kyrka som ligger nära oss. Massa kul för barnen men sjukt mycket folk. 






Lite annat vi hunnit med är att Stephanie målat sitt rum grått och jag har varit hos frissan. 


Lite ljusare igen, och 15 cm kortare

Påsklov

Publicerad 2015-04-01 02:30:14 i Allmänt

Barnen har påsklov, jag jobbar men har bara 2-3 dagbarn denna veckan. Stephanie har varit på carnival med kompisar och imorgon ska hon följa med en kompis familj till deras Beach house i tre dagar. Men jag lockade med henne på pedikyr i helgen så vi fick lite egentid:)


Alice började sin dansklass i lördags och hon tyckte faktiskt att det var jättekul. Skönt för hon är lite knepig och gillar inte nåt. 



Olivia och Alice ska gå på gymnastik kollo två dagar nu på lovet, första dagen var igår. Alice hade varit lite ledsen först men sen gick det bra. Olivia tyckte det var superkul. Nästa gång är på torsdag. 
Idag jobbade jag halva dagen sen kom min assistent och tog över. Tog med ungarna, hämtade Lonny på jobbet, sen åkte vi till Svenska ambassaden. Dags att skaffa nya pass. 
Idag var Sveriges stadsminister där så jag hade hoppats få se honom men vi missade honom precis. När vi körde ut ur garaget kom han tillbaka från lunch med värsta polispådraget. Jaja nu är passen fixade, skönt att kunna checka av det från den långa listan av allt som måste göras. 
Olivia och jag skulle hitta på något bara hon och jag i söndags och hon valde bio så vi gick och såg Home efter att hela familjen varit ute och ätit brunch först. 
Olivia älskade filmen och jag tyckte också att den var ganska bra. 

Ikväll ringde det på dörren, det var en annan mamma som bor på vår gata som jag inte känner så väl men hon tackade så mycket för inbjudan och frågade om hon skulle ta med sig något på torsdag. Eeeeh va????? Det visade sig att vår lilla Olivia skrivit och delat ut inbjudningar till ett påskparty hos oss på torsdag kl 15!!! Jaha ja, där ser man.. Tur att jag fick en liten varning då. Unge!  Jag frågade hur många hon bjudit men det visste hon inte riktigt, alla barn de träffat vid lekparken typ. Bäst o baka lite och köpa påskägg då för det utlovades det visst på inbjudan. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela