FLICKORNA PUGH

Antligen langhelg!

Publicerad 2011-05-27 23:07:19 i Allmänt

Om 35 minuter borjar min helg, woohooo!! Det ska bli underbart skont! Hoppas forstas pa bra vader och friska barn ocksa men det ser lite morkt ut pa den fronten. Olivia klagar pa ont i halsen och Stephanie ar likadan + forlyld. Poolen oppnar ju i helgen sa det passar inte med halsont och daligt vader. Men huvudsaken ar att jag har 3 dagar ledigt!!!!!!!!!!! Sa jakla skont! Memorial Day Weekend - Jippi!!
Idag har varit en jobbig dag, jag ar pa daligt humor och barnen har brakat. Jag langtar ihjal mig till vi ska till Sverige!                                                           Jag ska verkligen njuta i helgen:-)
Sa fort sista dagbarnet aker hem om 30 minuter nu.... ska jag ivag pa pedikyr (terapi for en sliten dagmamma), sen ska vi ga ut o ata. Inte helt fel start pa helgen.
Resten av helgen ar forhoppningsvis fylld av pool, barbeeques, och en trip till Annapolis med vanner + familjer.

Varldens varsta stank!

Publicerad 2011-05-26 01:17:16 i Allmänt

Jaha da var vi nagra tusen fattigare for igar fick jag nog av denna AVSKYVARDA LUKT. Det absolut varsta min nasa utsattsa for i hela mitt liv. Jag misstankte ju att de dar faglarna som byggt bo i var skorsten hade dott, och i sondags var det ingen tvekan langre. Det luktade dod - kan bara beskrivas som den varsta lukten i varlden. Igar ringde jag till nat som heter Critter Control, deras jobb ar att ta bort doda djur - usch!!
De kom idag, tog bort flakten over spisen och hittade 6 doda faglar. Sa jakla ackligt!! De "dammsugade" och tvattade men det luktar fortfarande, fast inte lika ackligt. Killen gjorde rent pa utsidan ocksa och satte for ett galler. Hutlost dyrt, men man kan ju knappast klandra dem for fy 17 vilket ackligt jobb! Tank sa mycket billigare det hade blivit om vi gjort som jag sa och satt for ett galler innan.... Ibland vill man saga I told you so! Men jag tror att en viss person redan vet det utan att jag sager det ;-)

Skolavslutning

Publicerad 2011-05-21 20:43:25 i Allmänt

Idag var det skolavslutning pa Svenska Skolan. Helt underbart vader och allt gick bra, kunde inte vara battre. Lite trakigt dock, for den har klassen kommer jag verkligen att sakna! Men det ar ju bara sa mysigt med skolavslutning och harligt nar barnen sjunger sommarsangerna - nostalgi!


Stephanie med sitt diplom


Gulligaste ungarna i stan... :-)



Adoptionen klar!!!!!!!!!!!

Publicerad 2011-05-15 15:35:27 i Allmänt

Jag har inte pratat om det har med manga for jag trodde nog inte att det skulle ga, men nu ar det klart:
Lonnys ar nu Stephanies pappa!!!
Jag kanner mig helt otroligt lattad, det ar sa skont.
I och for sig har han ju varit hennes pappa de sista 8 aren, eller sa lange Stephanie kan minnas, men nu ar det officiellt. Jag har oroat mig ratt mycket for det har under manga ar men inte trott att jag kunde gora nat. Som mamma tanker man ju oundvikligen pa vad som skulle handa om man gick bort mm. Och min ex-make ar ju inte direkt vid sina sinnes fulla bruk om man ska uttrycka det milt. Nu kan jag andas ut!
Nu heter hon Stephanie Nicole Garlock Pugh.
Har ar pappa och dotter:

Vi gick ut och at middag for att fira men vi ska ha ett adoptions party ocksa, det har Stephanie bestamt:-)

Mors Dag

Publicerad 2011-05-15 15:25:14 i Allmänt

Jag glomde helt bort att beratta om Mors Dag som var forra helgen.
Johanna hade fragat mig om jag ville folja med och shoppa pa ett kopcenter, men jag hade sagt nej for man ska ju vara med sin familj pa Mors Dag. Eller hur....
Vi lunchtid ringde jag desperat till Johanna o fragade om hon var kvar pa kopcentret for jag var sa sur pa min familj. De hade inte sagt nat eller ens gett mig ett kort. Och Olivia och Stephanie bara brakade.
Jag akte och motte Johanna och vi shoppade lite (mycket) och at lunch.
Sen nar jag kom hem hade min gulliga familj (utbytt?) kopt blommor, smycken, gjort kort, fixat tarta och kopt hem min favoritmat fran Olive Garden. Lonny hade till o med vikt min tvatt!! Haha! Ahhhhh, kan det bli battre!

Skaffat faglar

Publicerad 2011-05-15 15:15:52 i Allmänt

Tror att jag kanske namnt det forut (?) men vi har haft en fagel som byggt bo i var flakt-trumma 2 ar i rad. Jag har sagt till Lonny valdigt lange att vi maste skaffa nat galler och tacka over sa de inte kunde gora det igen. Men de hann flytta in innan Lonny fick tummen ur...  sa nu kunde vi ju inte garna stanga inne boet med aggen.
Hur som helst: nar jag kom hem fran Svenska skolan igar trodde jag vi hade haft inbrott! Men det var bara faglarna som tagit sonder flakten och kommit in. Det hade rivit ner tavlor, klockor, vaser och blomkrukor, valt skrapet  och skitit overallt! Naturligtvis ar jag ensam hemma denna helgen. Lonny o barna ar i Hampton (de skulle akt forra helgen men farmor fick maginfluensa). Jag fick till slut ut dem men nar Johanna och jag kom hem hit efter vinfestivalen var mamma fagel har inne igen, samma visa. Nu har jag sparrat flakt filtret med en snoskrapa men hon ar helt jakla GALEN!!!!! Hon och alla ungarna sitter dar o sliter och forsoker oppna sa de kan komma in har igen. Och de ar sa otroligt hogljudda, det later som 100 faglar och de piper sa himla mycket. Jag blir tokig.
Ar tveksam till att ringa nan som kan komma och ta hand om det for jag vill ju inte att de ska ha ihjal dem.
Hjaaaaaalp!


Har ar mamman

Vinfestival

Publicerad 2011-05-15 05:11:21 i Allmänt

har precis kommit hem fran en vinfestival. Jattekul! Ska lagga upp foton sen, men bloggen kranglar...
Det kommer imorgon





Det hade regnat hela dagen sa vi akte och kopte gummistovlar.
Vi akte inte tillsammans och visste inte att vi kopt likadana, hahaha!!
Vi fick en hel del kommentarer pa festivalen:-)

rosor

Publicerad 2011-05-07 21:48:09 i Allmänt

Ville bara visa mamma o pappa hur fina och hoga rosorna blivit som de planterade hos oss:

frissan

Publicerad 2011-05-07 21:40:10 i Allmänt

Lonnys mamma fick magsjuka igar kvall sa Lonny och Olivia akte inte till Hampton. Olivia blev saa besviken, men nu har hon kommit over det. Lonny och hon hade forberett mysmiddag med grillning nar jag och Stephanie kom hem fran frissan. (efter svenska skolan)
Jag har tankt gora slingor men fick beslutsangest i sista minut och klippte bara topparna och gjorde harinpackning. Stephanie som har tjatat om att fa gora slingor i all evighet har antligen gjort det. Bara lite men fint blev det.
 
Innan                                                 Efter

Fler efter bilder:
 

Planerar helgen

Publicerad 2011-05-06 20:13:16 i Allmänt

Nu i helgen ska Lonny och Olivia aka till Hampton. Egentligen skulle vi aka alla 4 men jag orkar inte. Det har varit en lang vecka, Olivia har halsfluss och det kanns som vi nyss var i Hampton.  Det ar mors dag har pa sondag sa jag tycker att det ar bra att de aker ner till farmor (o farfar). Fast innan de aker ska Stephanie och Lonny ga pa "Father + Daughter Dance" ikvall.  

Jag o Stephanie ska ju pa svenska skolan och sen finns det oandligt mycket att gora har hemma.... stada, organisera, plantera. Skulle behova kopa ett parasoll till baksidan ocksa. Stephanie o jag ska till frissan ocksa. Kommer aldrig hinna allt det dar, men KAN man ens bli klar? Det finns ju alltid nat mer som behover goras. Oj vad jag har blivit lik min mamma, jag kan helt enkelt inte bara ta det lugnt... :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela