FLICKORNA PUGH

Det här med lockigt hår altså..

Publicerad 2014-09-30 03:01:43 i Allmänt

Nåt av det jobbigaste jag vet är att platta hår, mitt o olivias. Jättejobbigt! Gör det nästan aldrig för det tar flera timmar av slit o svett. Men jag gillar rakt hår så ibland blir det av. Tvingade Stephanie att platta mitt i helgen. Hon var så självsäker o trodde hon skulle klara det på en timma, hahaha. Nu har hon sagt att hon aldrig mer tänker hjälpa mig med det:( jag har "världens tjockaste o jobbigaste hår".
Men rakt blev det till slut.

Olivia har tjatat om att jag ska platta hennes hår så ikväll slapp jag inte undan längre.


Då blev ju Alice lite sugen så jag blåste hennes hår (nästan) rakt också, visste inte riktigt att det var så långt. 





Sötisen! Så nöjd så..

Skönt med fredag

Publicerad 2014-09-26 13:02:11 i Allmänt

På linneas kalas förra helgen
Äntligen är helgen här, eller iallafall nära. Ska bara jobba idag oxå.. Vilken lång vecka det varit. 
Förra helgen var det fullt ös med svenska skolan, åka till Hampton och sedan kalas. Sen var helgen över så det kändes inte som jag var ledig alls. Den här helgen hoppas jag få vila lite. Sjukgymnastiken kör slut på mig också, helt färdig är jag. Och Alice....vad ska man säga, hon är verkligen trotsig. Allt ska bråkas om, o jag menar verkligen ALLT! Vart jag än är så tror nog folk att jag försöker kidnappa henne som hon skriker. O det är inte lugnare hemma direkt. Skriker o tjuter om allt, vill äta/vill inte äta, vill sova/vill inte sova, vill gå ut/vill inte gå ut. Inget är bra. Och jag kan inte läsa böcker för dagbarnen om Alice är vaken, hon blir helt galen och skriker o slåss. Hoppas verkligen den här fasen är över snart! 
Grrr
Hoppas det är den här glada Alice som vaknar idag o inte den där tjuriga som vi hade igår

Kräftskiva

Publicerad 2014-09-15 19:30:00 i Allmänt

Denna helgen.., oj. Började på fredag kväll med besök och övernattsgäst när Sandy kom hit. Jag var redan helt slut efter veckan, även om jag trivs med mitt jobb som dagmamma så är det faktiskt vääääldigt jobbigt. Jobbar ju minst 50 timmar, ofta uppåt 60 timmar i veckan. Skulle gärna byta ibland men det är ju också skönt att vara hemma när barnen kommer hem från skolan. Ok, tillbaka till fredagen; jag gjorde smörgåstårta till lördagens fest, fixade middag och förberedde lördagens lektion. Och underhöll vår gäst. På lördagen gick jag upp tidigt för att dekorera smörgåstårtan, sedan svenska skolan, öppet hus på gymnastik för Alice så hon fick prova på. Sedan hem o byta om innan kräftskivan. Sen iväg på den o kom hem kl 23:30, sååå trött men å så kul vi hade. Hade sedan innan bestämt mig för att ta helt LEDIGT på söndagen. Jag gick i pyjamasbyxor hela dagen, åt rester av smörgåstårta till frukost, lunch o middag. Kollade på tv nästan hela dagen o skypade med syrran, följde valet i Sverige lite me. Så skönt det var! Den enda som gjorde nån nytta var Lonny, men det var jag värd för han ska åka på golfresa ikväll o komma hem på onsdag. 
 
 
 
 
 
 
Alice är inte kräftälskare.. No!!
 
 
 
 
 
 
 

Kusiner

Publicerad 2014-09-11 19:29:27 i Allmänt

 
Olivia håller en hund! Väldigt stort steg för henne som varit så hundrädd sedan hon var två o blev attackerad. 
Kusin Julias lilla söta vovve Abby.
 
I år fick vi fira Belles födelsedag tillsammans med henne för första gången, eftersom hon bor i Seattle annars. Bittersweet...
Sysslingar
 
 
 
 

Livet går vidare?

Publicerad 2014-09-05 12:49:47 i Allmänt

 
De sista veckorna har varit väldigt jobbiga, min svärmor har gått bort. Helt plötsligt och oväntat. Jag känner mig som ett känslomässigt vrak. Ledsen, arg och tom på nåt vis. Vi är ok, vardagen hjälper lite för det är ju så att livet måste gå vidare. Känns overkligt och jag är så ledsen för mina barn som inte fick ha sin älskade farmor längre. Och för min man som inte fick ha sin mamma längre. Och ledsen för mig. Igår dog en annan släkting till min man, en alldeles för ung man, yngre än mig. Just nu känns livet grymt och orättvist. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela