FLICKORNA PUGH

Borde packa

Publicerad 2013-07-12 04:26:06 i Allmänt

Nu åker vi snart. Får alltid lite panik när man ska packa o planera för det är inte min grej. Men har beslutat att skippa presenter. Brukar ju ha en hel väska till bara det annars men det går bara inte. Vi har nog med packning. Lonny sa nåt roligt idag: räcker det med 2 väskor tror du? Jag trodde han menade per person men han frågade på allvar om vi - hela familjen på 5 pers- skulle klara oss med 2 väskor i nästan en månad. Hahahaha!

Stephanie är tillbaks

Publicerad 2013-07-10 01:39:09 i Allmänt

Stephanie har varit med en kompis + familj i Pennaylvania på One Direction konsert. Hon har varit borta i 3 dagar och hon var så nöjd! Nån annan som var väldigt nöjd när Storasyrran kom hem igen var Alice.

Mest spännande idag

Publicerad 2013-07-10 01:23:46 i Allmänt

Idag har de kommit o sågat ner vårt stora träd på baksidan. Vi ska skaffa nytt staket så vi tänkte det var bäst att göra oss av med det skyhöga trädet först. Väldigt intressant tyckte barnen såklart.

4de juli

Publicerad 2013-07-05 04:04:01 i Allmänt

USAs nationaldag firade vi med pannkaksfrukost, sen åkte vi till Johanna och umgicks, fixade tårta och badade i poolen. Mysigt! Sen stannade vi till på Ikea på vägen hem. Nu har vi ätit middag, glass och smällt av lite fyrverkerier. Trötta o nöjda! Imorn ska vi åka till havet.
 
 

Insanity

Publicerad 2013-07-04 02:29:12 i Allmänt

Onsdag o sista arbetsdagen för veckan, såå skönt! Imorgon är det ju 4de juli o helgdag här. Vi ska njuta vid poolen o äta lite gott. Det kan jag vara värd efter den workouten jag var på ikväll! Mitt gym har nya ägare ock jag trodde jag skulle gå på "bootcamp" (som är jobbigt nog!) men de hade bytt och passet hette INSANITY, väldigt bra namn! Det var verkligen insane! Trodde ja skulle dö alltså och jag har nog aldrig varit så röd i ansiktet. Helt slut är jag men det var faktiskt kul. Spännande o testa nåt nytt.
Alice, hon har skön stil hon. Gillar att vara naken o visa magen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela