FLICKORNA PUGH

Blowout

Publicerad 2013-09-30 00:29:17 i Allmänt

Om jag var superrik skulle jag aldrig tvätta mitt hår själv, bara gå till frisören o låta dem fixa o platta det. Gillar mitt raka hår!

Tog med Mina stadstjejer ut på landet

Publicerad 2013-09-30 00:13:12 i Allmänt

Vi sov till halv åtta, sen fixade vi frukost, åt, och sen drog jag med min familj ut på landet för att plocka lite äpplen. Älska hösten liksom! Så härligt ute, det gäller att hinna njuta eftersom vi har ca en månad behagligt väder på våren och en månad på hösten. Då kan man njuta av att kunna öppna fönstren o andas frisk luft (lyx) och jag kan bara inte få nog av detta underbara väder. Ja jag vet att jag tjatar om det men åh så härligt det är! Det tog ungefär 1 timma att köra till farmen o vi kollade på alla söta djur innan vi plockade en skottkärra full med äpplen. 

Mamma/frissa/bank/städerska/chafför

Publicerad 2013-09-29 01:44:21 i Allmänt

Så kan Stephanie beskriva mig. Förutom att slinga hennes hår (utväxten) har jag hjälpt henne städa sitt rum och rensa garderoben, skjutsa o låna ut pengar. Tänkte lägga till kock fast då skulle jag ljuga för Lonny lagade faktiskt mat idag. Men jag lagade faktiskt frukost så det så

Böcker o glass

Publicerad 2013-09-28 04:16:27 i Allmänt

Ikväll var vi på Olivias skola på bokbytarkväll och glassbar. Normalt sett brukar jag bara ta med böcker att donera men den här gången hade jag inga böcker att ge bort, vi gjorde oss nyligen av med ett hundratal böcker (jag=extrem samlare) men titta här, vi hittade en väldans massa böcker som vi tog hem. 
Men det är ju kul nu när Olivia kan börja läsa själv med lite nya lättlästa böcker. Och en stor hög böcker till mina dagbarn. Det är ju gratis men det var riktigt pinsamt så många böcker jag tog hem, snåla smålänning...

Just det

Publicerad 2013-09-26 16:57:23 i Allmänt

Ibland känns det som det enda jag gör är att städa eller fixa mat hela dagarna. Blir ganska ensamt ibland utan nån annan vuxen att prata med oxå. Varför gör jag det här egentligen? Jo just det:
För att få vara hemma med den här lilla gullungen!

Picnic och bibblan

Publicerad 2013-09-21 03:37:44 i Allmänt

 
26 grader varmt och strålande sol, då måste man ju bara ha picnic o njuta lite! Sen låna lite böcker på det roliga biblioteket oxå. 
 
 
 
 
 
Olivia vill så gärna ha rakt hår. Har plattat hennes hår nu, det tar sååå lång tid. Halvvägs klar på kortet...puh!
 

Blir vi sjuka nu då eller?

Publicerad 2013-09-21 03:23:20 i Allmänt

En grej jag inte gillar med att vara dagmamma är att vissa föräldrar verkligen inte respekterar mig och mina regler (trots att det står väldigt tydligt i kontraktet de skrivit på!) Man tar väl för helvete inte en sjuk unge till daycare, det fattar väl vem som helst. Ändå är det hela tiden ett problem. Ska det verkligen vara så svårt att fatta liksom? senast igår kom det hit ett dagbarn som hade varit borta i en vecka, jag frågade om allt var bra och om det var nåt nytt. Svaret löd såhär: nja, hon mår verkligen inte bra, det har varit en tuff vecka. Först feber och nu utslag överallt. Supergnällig, sover och äter dåligt. 
Eeeeh?!?! Men vad gör ni här då?    Men mamman försäkrade mig att det var ju bättre nu och ingen feber de senaste tre dagarna. När jag skulle byta blöja såg jag att hon ju visst hade flera hundra röda prickar över hela kroppen. Ringde mamman o sa att hon fick komma o hämta, det ser ut som hand-foot-mouth-disease och är iså fall smittsamt. Sa att jag tyckte de skulle gå till läkare. Senare ringde hon och sa att det var ju tydligen så hade läkaren sagt. Så nu sitter vi typ här o väntar på att alla vi ska få det. Ett annat dagbarn blev smittat, hittills. Det påverkar faktiskt andra, när de är sjuka får ju inte jag betalt och om jag eller mina barn blir sjuka måste jag ju stänga. Inte nog med att jag inte har nån inkomst då, men alla andra föräldrar som får vara hemma från jobbet för att de inte har nån barnomsorg då! Jag blir tokig på sånt!
ok, nu har jag gnällt klart, jag lovar...
 
Imorn ska vi åka iväg(om ingen är sjuk då) och sova på hotell nånstans. Det är allt jag vet... Vi ska lämna av barnen hos farmor o farfar sedan ska jag och Lonny iväg på nåt som han har planerat (efter lite tjat från mig om att han inte är romantisk iofs). Om jag har höga förväntningar? JA!  Om jag blir besviken ifall nån är sjuk? JA!
håll tummarna nu!

Steph lagar middag

Publicerad 2013-09-17 01:47:25 i Barnen

Stephanie och Olivia ska laga middag en dag i veckan var. Ikväll var det stephanies tur och hon fixade Fish & Chips och Ceasar sallad till det. Mycket gott! Till efterrätt var det apelsin-smoothie. Mmmmm! Får se vad Olivia serverar imorgon för då är det hennes tur.

Balett dansös

Publicerad 2013-09-17 01:39:43 i Barnen

Olivia hade sin första balettklass ikväll. Koncentrationsförmågan var väl sådar, men Hon tyckte det var jättekul.

Perfekt väder

Publicerad 2013-09-16 16:25:16 i Barnen

Äntligen är det lite svalare, man kan till o med ha jacka på sig. I alla fall på morgonen och det har mina barn längtat efter. Knasbollar. Fast jag tycker också det är mysigt. Jag längtar lite tills jag får använda scarf, härligt. Men nu njuter jag av att det är skönt ute och man faktiskt kan öppna fönstren. Frisk luft utan luftfuktighet på 100%, det är lite lyxigt för oss.

Inget nytt här

Publicerad 2013-09-16 16:18:35 i Barnen

Helgen var lugn, väggarna i källaren är uppe o vi har spacklat o sandat. Nu ska vi måla snart. Känner mig mindre motiverad men måste få klart nån gång. Annars slappade vi faktiskt lite, och var på kalas där Olivia fick hjälpa till att trolla. Jättekul!!

Tillbaka till vardagen

Publicerad 2013-09-12 16:27:04 i Barnen

Nu är allt igång med skola, läxor och aktiviteter. Igår var det föräldramöte på stephanies skola och ikväll på olivias skola. Stephanie fortsätter med gymnastik i år, Olivia ska börja med ballet och så fortsätter hon med simlektioner. Sen lite girlscouts på det, för båda två. Själv tänkte jag börja träna igen (när då?!) nu när jag nästan är bra i knät efter min vurpa med cykeln.

3 årig bröllopsdag

Publicerad 2013-09-05 15:37:31 i Barnen

Igår firade vi 3 årig bröllopsdag fast det känns på nåt vis som mycket längre. Kanske för att vi varit tillsammans i mer än 10 år. Vi är ju inte de mest romantiska människorna i världen men lite firande hann vi med trots att jag var tvungen att gå på kurs på kvällen. Lite komiskt att både jag och maken hade tänkt överraska varandra med cheesecake så båda hade köpt med sig det hem. Och blommor fick jag (tur för honom!)

Första skoldagen

Publicerad 2013-09-03 15:39:58 i Barnen

Idag är det 3 September och första skoldagen här. Sommaren är slut med andra ord, poolen är stängd för säsongen och barnen har åkt iväg med sina bussar. Olivia börjar första klass och Stephanie 7de klass- högstadiet, ny skola!! Tror de var redo, de har längtat lika mycket som mig!

Alice 18 månader

Publicerad 2013-09-03 15:26:56 i Alice

Alice är nu ett o ett halvt år, eller egentligen drygt 19 månader. Hon går, springer och klättrar. Har precis lärt sig att gå nerför en trappa genom att sitta på rumpan och hasa sig ner ett steg i taget framlänges. Hon är lite bättre på att äta men vägrar fortfarande äta frukt. Pratar mycket (bebisspråk) men de enda riktiga ord hon säger är: mamma, oj, uh-oh och No. Hon visar att hon förstår en hel del. Om jag säger att vi ska gå ut springer hon o hämtar skor mm. Hon tycker om att vara ute, lekparken och bada i poolen. Älskar hundar! De flesta djur är hundar enligt Alice. Hon skäller på katter, kor, älgar och kaniner också, vov vov!! Det hon avskyr mest i hela världen är att borsta tänderna. Vikt: nästan 26 lbs(12 kg), drygt 33 inches(84cm)lång. 79% i både längd o vikt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela