FLICKORNA PUGH

massa blabla

Publicerad 2010-09-27 19:24:06 i Allmänt

De senaste veckorna har varit fullt upp - som vanligt alltsa! Olivia har ju borjat pa forskola 2 dagar per vecka, svenska skolan har kort igang och Stephanie har som vanligt fullspackat schema med scouterna, basket och fiol(!) som hon precis borjat spela. Oktober kommer bli om mojligt annu mer hektiskt, atminstone for mig; jag har inte ledigt en enda dag i hela oktober! I o forsig sa ar det ju inte jattejobbigt att bara ha ett dagbarn som jag kommer ha varenda sondag i okt, och pa lordagar slutar jag ju tidigt fran svenska skolan, men det kanns anda lite tungt. Ska ta det mycket lugnare i november och december.

Hostvadret ar antligen har, det har varit helt underbart, klarbla himmel o stralande sol och ca 20 grader= perfekt vader. Jaja, jag ska val inte skryta for mycket, vissa dagar ar det fortfarande 40 grader, men inte lika ofta som under hela sommaren. Idag regnar det faktiskt antligen, det behovs verkligen.

I helgen hade vi fullt upp med flera kalas att ga pa, och vi hade bjudit hem fotografen fran vart brollop pa middag i fredags kvall och sa skulle vi kolla pa kort fran brollopet. Men han "glomde" ta med sig korten, detta trots att han kom 2 timmar for sent. Ibland blir jag verkligen tokig pa amerikanare!

Pa fredag ska jag till court (sager man domstol eller ratten pa svenska?) for jag har polisanmalt en jakla idiot i vart bostadsomrade for att vi (jag o dagbarnen) blev attakerade av hans pitbull i lekparken. Den var iofs inte aggresiv men det var riktigt otackt. Agaren fanns inte nagon stans och det tog nagra minuter innan jag lyckades ringa polisen och ytterligare nagra minuter innan polisen dok upp. Hunden sprang ner ungarna (forsokte val leka) och hoppade pa dem o mig, bet i min hastsvans och medan jag forsokte forsvara barnen slet den i bernens klader sa det var knappt jag lyckades halla i dem. Jattelaskigt! Jag forsokte halla i den i halsbandet men da bet den mig sa jag slappte, den sprang ivag nagra ganger nar jag sparkede den men kom tillbaka hela tiden. Polisen lyckades inte heller fa fast den sa de fick kalla pa hjalp men de lyckades i alla fall hjalpa mig att bara barnen till sakerhet.  Jag sag ju vilket hus hunden kom ifran sa jag polisanmalde, for har man en stor jakla pitbull far man ta mig 17 halla ordning pa den ocksa. Jag ar sa himla arg for Olivia var redan radd for hundar sedan innan (vet ej varfor), men nu ar hon rent ut sagt skrackslagen. Nar vi var pa ett kalas i lordags sa vagade hon inte ens leka, for att de hade en hund i en hundgard, hon skulle bara sitta i mitt kna. Stackars barn, och lilla J (ett dagbarn som bara ar 18 manader) var ocksa helt apatisk efterat, Valerie verkar komma over det lattast trots att hon var helt hysterisk nar det hande. Ska bli intressant och se vad som hander i court. Jag vill ju inte att de ska gora nat mot hunden, men agaren borde fa lara sig en laxa sa det aldrig hander igen!

Sammanfattning

Publicerad 2010-09-14 20:53:12 i Allmänt

Vet knappt vart jag ska borja skriva om brollop, besok och allt kul vi gjort de sista veckorna men har ar lite ialla fall. Har verkligen haft det helt underbart med bade vader och alla som varit pa besok. Gick faktiskt ratt sa bra att bo 18 personer har i huset, haha! Vi har shoppat en hel del, legat vid poolen, atit massa gott, gatt pa promenader i 40 graders hetta, pratat och bara umgatts. Mohippa med Hawaii-tema och aven lite linedance pa en countryclub hanns med. Forutom att en del akte pa forkylning o feber i olika omgangar sa har allt varit toppen! Nu ar jag dunderforkyld o hostar som 17, men det far ga..
Vi akte ner till  Hampton 2 dagar innan brollopet och vi var lite oroliga for orkanen Earl som skulle komma lagom till dess - typiskt. Men vi klarade oss undan med lite duggregn pa fredag morgonen, annars fint vader. Vi hann med stranden och det var STORA vagor den dagen, jattekul. Sandra fyllde ar pa lordagen nar vi gifte oss sa jag kande mig lite taskig som "tog hennes dag ifran henne", men det ar ju ett bra datum, eftersom en sa underbar person ar fodd den dagen *puss*!
Brollopet gick bra, trots att jag var lite stressad innan, sa blev allt riktigt bra. Tack for alla roliga lekar ni ordnat!
Vi hade en valdigt kort cermoni i samma lokal som festen var i sedan. Trots att vi inte hittade ringen (jag fick anvanda min forlovningsring igen!) sa blev det bra. Olivia klangde pa mig nar jag skulle saga mina vows men det var ju inte helt ovantat... Maten hade jag varit lite orolig over men den var god (Lonnys bror lagade mat). Det tog lite lang tid for en del att ta mat eftersom vi hade buffe och det var over 100 gaster, men annars tror jag det var ok. Jag vet att jag hade skitkul ialla fall, och jag ville garna att barnen skulle ha roligt och det hade de garanterat!

Nu borjar barnen vakna, sa bilder far jag lagga upp en annan gang...
TACK ALLA MINA NARA O KARA SOM KOM HIT, DET BETYDER MYCKET FOR MIG OCH DET HADE INTE ALLS VARIT LIKA KUL UTAN ER ~TACK, TACK, TACK!~

Olivias forsta dag pa preschool

Publicerad 2010-09-14 20:09:55 i Allmänt

Idag var forsta dagen som Olivia gick pa forskolan (preschool). Hon gar saklart i 3 ars klassen, eftersom hon ar 3 ar och bade Valerie och Linnea gar i samma klass sa de kanner ju varandra sedan innan. Igar var det oppet hus pa skolan sa da var vi ocksa dar men da fick ju foraldrarna stanna, och idag var det en "vanlig" skoldag. Sa gar det till att inskola barnen i USA - det ni!

Olivia var arg pa mig nar jag skulle aka darifran men det hade gatt bra sedan. Kandes jobbigt att aka darifran for jag trodde hon skulle vara hur cool som helst. Det var 4 langa timmar innan jag fick komma tillbaka och hamta, men da var hon hur glad som helst:-) Forresten sa ar det en svensk flicka till i klassen (forutom Olivia o Linnea), som heter Emelie. Kul!

Jag och Olivia igar, pa oppet hus pa skolan.



Linnea, Olivia och Valerie imorse, forsta skoldagen.

brollop

Publicerad 2010-09-07 04:12:51 i Allmänt



Har fullt upp med besok, men har ar iallafall ett kort fran brollopet som var valdigt lyckat. Till o med vadret var bra, trots att vi oroat oss over orkanen... som vi slapp undan. Skriver mer en annan dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela