FLICKORNA PUGH

Halloween

Publicerad 2014-10-31 17:59:16 i Allmänt

Vi har redan firat lite fast halloween egentligen inte är förren idag. I tisdags var det halloweenfest på en resturang där vi åt middag, Silver Diner. Alice var inte överlycklig över att klä ut sig till häxa..


Sen har vi firat lite med dagbarnen







Igår gick vi på ett halloween party med girlscouterna där man gick trick-or-treating från bil till bil. Alla hade dekorerat sin bagage och fyllt den med godis. Trunk or Treat. De flesta hade en lek, typ kasta boll i en hink eller nåt liknande så man kunde få mer än en godisbit. Vi kan bara konstatera att Alice gillar det INTE! Hon grät, vägrade ta emot godis o ville bara åka hem. Så hon är nog för liten för att se det roliga i att alla klär ut sig och ger ut godis. För annars är hon ju en liten godisgris...som sin mamma. Får se om hon tycker det är roligt att ge ut godis istället. Vi har iallafall laddat upp för mycket besökare!





Äntligen

Publicerad 2014-10-31 17:46:23 i Allmänt

Äntligen har min systerdotter kommit till världen! Ser fram emot att få gosa med henne om några veckor:)

Stephanie 14 år

Publicerad 2014-10-28 12:10:33 i Allmänt

I lördags fyllde Stephanie 14, svårt att förstå att hon är så stor redan. Men på samma gång har vi ju fått "njuta" av tonåren ett tag redan..ganska länge känns det som. Vi i familjen firade redan i torsdags eftersom resten av helgen var fullspäckad med kompisar. I lördags gick hon med massa kompisar till vårt nyöppnade köpcenter, sen bio och sedan sleepover här hemma för S och åtta tjejkompisar. Vi beställde pizza och hade laddat upp med massa godis, läsk och chips innan. Fjortiskalas helt enkelt. 
I torsdags middag på olive garden, när Stephanie får välja. 

Det enda hon önskade sig var dessa skor. 


Naturligtvis får man inte ta kort på kompisarna, (man vill ju inte vara "lame")så ni får nöja er med detta. 

Härlig höst

Publicerad 2014-10-19 21:04:56 i Allmänt

Absolut härligaste tiden på året just nu, eller iallafall vissa dagar när det inte ösregnar Eller är 30 grader varmt. Idag är en sån där härlig dag! 14 grader varmt, sol o klarblå himmel. Sovmorgon till kl 8, yoga, frukost och sedan hjälpa Olivia och Stephanie med att plugga lite inför nästa vecka. I eftermiddag är steph och en kompis barnvakt åt ett gäng ungar (ett skolarbete för att tjäna ihop pengar att donera till ett barnsjukhus). 
 
 
 
Lite pluggande och fikande på Barnes & Noble
 
Igår kväll hittade hittade jag Olivia i Alice säng och Alice på golvet. Tja, ok?

Äpplen

Publicerad 2014-10-07 19:43:27 i Allmänt







I helgen var vi o plockade äpplen. Jag fick tvinga med familjen, de var så sura o ville absolut inte åka. Men det blev jättekul (fast det skulle de nog inte erkänna). Sen dess har vi ätit äpple till frukost, lunch o middag typ. Gjort äppelpaj, äpplepannkakor och idag gjorde vi äppelmos. 


O lekt lite förstås. 

Resplaner, veckan mm

Publicerad 2014-10-03 16:06:33 i Allmänt

Har bokat resa nu, jag kommer till Sverige 22-30 november. Ska åka själv och det känns både skönt och tråkigt. Ska bli otroligt skönt att bara resa själv, men jag har aldrig varit ifrån barnen så länge förut så det känns lite jobbigt. Särskilt mammagrisen Alice. Fast hon är pappig oxå så det är klart det kommer gå bra :)
å så får jag ju träffa en ny familjemedlem❤️, ska bli så kul!
 
Annars rullar livet på för fullt här, fullt upp med jobb, sjukgymnastik, skolan, läxor och aktiviteter. Finns det nåt som heter hösttrötthet?, för i så fall har jag en släng av det. Helt slut är jag, går gärna och lägger mig kl 20. Måste hitta energi..!
I tisdags var jag och Johanna på ikea. Jag lyckades med det omöjliga - att inte handla något! Vi åt och lekte:)
Som ett kosläpp på våren ungefär!
 
igår åt vi på chilis för att fira att det nästan är helg. Perfekt väder o mysigt att sitta ute.
De här två busarna...
Roade sig medan vi väntade på maten
 
I helgen ska Olivia iväg och campa med girlscouts. Nervöst, första gången hon ska sova borta. Fast hon har ju sovit hos farmor/farfar och mormor/morfar men det här blir lite annorlunda. Jag och Stephanie har svenska skolan och Lonny måste jobba några timmar så Alice får följa med honom till jobbet på lördag. 
Sen får vi se vad vi hittar på resten av helgen. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela