FLICKORNA PUGH

Påsken

Publicerad 2014-04-24 16:35:37 i Allmänt

Vi hade ett härligt påsklov. Vi var ute och njöt av vädret rätt mycket, lekparker, picknick'ar, cykelturer och promenader. Sen hann vi med lite annat som; köpcenter, ikea, lazertag, simhall mm. Men frågar man barnen så har vi ju naturligtvis "inte gjort någonting roligt". Som vanligt alltså. 
Påsken åkte vi ner till farmor och farfar, det regnade hela tiden vi var där. Så besviken jag blev som längtat till stranden. Barnen o farmor målade ägg, sen var vi på Easter Egg Hunt på en kyrka. Det var inomhus i år pga regnet men ändå väldigt lyckat. De hade hoppborgar, ansiktsmålning och massa olika lekar och gott att äta. Efter att ha hoppat, plockat godisägg och träffat påskharen(som Alice var livrädd för!)  åkte vi hem till farmor o farfar. Stephanie åkte och bollade med sin bror o vi andra tog det lugnt. På söndag, påskdagen åt vi god frukost och begav oss hemåt. Sen åkte vi och lekte med Lotta o barnen i en park. Annandagen firas ju inte här så då var det tillbaka till vardagen med skola och jobb. 
 

Före och efter

Publicerad 2014-04-14 16:08:00 i Allmänt

 
Något dom jag stört mig på hela mitt vuxna liv är min stora glugg mellan framtänderna, som för varje år blivit större och större. Den ena framtanden var verkligen på rymmen, vet inte riktigt vart den var på väg men nu jäklar. Idag är jag klar med min invisalign tandställning och jag är jättenöjd! Tog lite längre än de planerade 28 veckorna men det är bara för det var så svårt för mig att ta ledigt och åka till tandläkaren. 
 



Underbara helg

Publicerad 2014-04-14 02:49:55 i Allmänt

I fredags fyllde Lonny år så vi firade med smarrig tårta såklart. 

På kvällen tog hans kompisar med honom ut   
Lördagen var det min tur att gå ut. Jag Johanna och Lena gick till en liten klubb/café där Nina Persson från the Cardigans uppträdde. Vi hade jättekuläven om musiken inte var riktigt vad jag brukar lyssna på. Gillade ju Cardigans så jag trodde nog att hon skulle varit bättre. Kul ialla fall!




Idag blev det sovmorgon för hela familjen (hallelulja!!) sen plockade jag undan alla vinterkläder, gick igenom sommarkläderna och såg vad som fattades. Så vi blev ju bara "tvungna" att åka o shoppa lite kläder till barnen. :-) 
Fyndade en massa shorts, kjolar o klänningar. Fikade/lunchade utomhus (underbart trots att det var 30 grader så vi fick sitta i skuggan!) sen gjorde Stephanie slingor hos frissan medan jag och Olivia gick på pedikyr. Alice fick åka med pappa hem o sova middag vid det laget för hon hade fått nog (milt uttryckt). Känner mig väldigt nöjd med denna helgen och redo inför veckan med endast de yngsta dagbarnen. Ska bli härligt att ha mina barn hemma nu på lovet också. 

Snart påsklov

Publicerad 2014-04-11 13:14:00 i Allmänt

Min fantastiska utsikt från sovrumsfönstret. Man kan ju inte bli annat än glad när man drar upp persiennerna och ser detta, Rosa blommor, blå himmel och solsken!
 
 
Idag är det sista skoldagen innan barnen har påsklov, de längtar och jag med! Jag har iofs några dagbarn som kommer ändå men 5 st kommer inte på hela veckan så det blir stor skillnad! Idag är också Lonnys födelsedag!
äntligen är det riktig vår här, så himla härligt! Jag njuter varje minut av detta underbara väder för snart kommer jag klaga på värmen i ett halvår... 
 

Tennis

Publicerad 2014-04-07 03:56:38 i Allmänt

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Promenad, cyklat, lekpark, spelat tennis, fixat i trädgården och lekt med grannarna. Så härligt! 


21 årskalas

Publicerad 2014-04-06 04:15:34 i Allmänt

Fredagskvällar är jag så sjukt trött, men igår då jäklar var jag uppe till halv elva. Det ni! Jag, Olivia och Alice var hos Johanna och Vivi på middag och filmkväll. Eller, prat- och lekkväll snarare, tror inte nån kollade på filmen. Jag var sjukt pratsugen så Johanna blev inte av med oss förren kl 21, och det är sent för mig vill jag lova. Sen tar det ju en timma o köra hem, men ungarna som jag förberett med pyamas sov minsann inte en blund på vägen. Men glada var de så vad gör väl det. Sent i säng = sovmorgon. Fast jag gick upp vid 7 o tonade håret innan jag vikarierade på svenska skolan. Efter det kom stephanies bröder och deras mamma. Jag var ganska trött så det var skönt att de inte ville hitta på så mycket. Vi var bara här hemma, grillade och käkade och sen firade vi Aaron som fyller 21(stort här i USA) om tio dagar. Tårta o lite påskfirande hanns med innan de åkte hem vid 21. De hade med sig påskgodis och presenter till tjejerna. 






BunBun

Publicerad 2014-04-05 04:18:51 i Allmänt

Thor (eller BunBun som Alice kallar honom) älskar det fina vädret vi har nu när han får vara ute lite mer. 



Barnen matar honom med sand och stenar, mums!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela