FLICKORNA PUGH

Vattenpark

Publicerad 2011-06-28 18:44:18 i Allmänt

Idag har jag och barnen varit i den nya Splash Parken har i Alexandria. Det ar ett mini vattenland for sma barn, alltsa ingen pool, utan bara "plask". Hade tankt ta kort men det var sa svart att halla koll pa barnen och Alex bara grat hela tiden sa jag kunde inte ta nagra kort... men jag lanar nagra kort fran deras hemsida:



Stephanie och Olivia hade roligt ialla fall, och Alex hade nog gillat det om vi fatt parken for oss sjalva. Han blir bara sa radd nar det ar mycket barn runt omkring och en massa tjo och tjim.

Semester bilder

Publicerad 2011-06-27 14:13:54 i Allmänt

Hoppas ni haft en glad midsommar! Vi firade lite smatt med svensk lunch pa midsommarafton, t o m rodbetssallad:-) Pa midsommarkvallen akte vi till Outer Banks i North Carolina(jattefin strand). Ca 5 timmar soderut. Vi akte med en annan familj och vi var dar fredag-sondag. Vi hade jattetrevligt, var pa stranden, badade i hotell poolen, at jattegod seafood buffe, spelade minigolf och flog drake.












Olivia samlade maneter, eeewww! Tydligen branns de inte om de inte har "armarna" kvar.












Sommarlov!!!

Publicerad 2011-06-22 17:19:26 i Allmänt

Nu har barnen antligen sommarlov! Igar var sista dagen for Stephanie i skolan, sa nu har hon antligen sommarlov!! Vi har redan packat infor Sverige resan trots att det ar 16 dagar kvar.... vi ar liite otaliga nu!
Igar efter skolan och idag har Stephanie och Lexi salt Lemonade i sitt lemonade stand. De tjanade $9 igar och de var sa nojda.... hehe.

De sma barnen var ocksa nojda nar de fick KOPA LEMONADE:-)

Jordgubbar, poolparty o svenska skolan

Publicerad 2011-06-17 18:33:32 i Allmänt

Vi har haft en bra vecka och bade jag och Olivia njot av var fodelsedag. Trots att Olivia envisas med att "det minsann inte var hennes fodelsedag" i onsdags, "det var ju i sondags nar hon hade kalas ju"!!
Vi koper inte mycket presenter till vara barn, jag larde mig fran nar Stephanie var liten, hon fick alldeles for mycket och var riktigt otacksam. Sant ar sa trakigt, men nar jag insag det slutade vi och nu ar de inte sa otacksamma eller forvantar sig en massa presenter. Olivia fick ett Tea Party Set av oss, det ar det enda, men hon ar sa himla overlycklig over det!! Sen fick hon ju presenter pa sitt kalas och av Grandma + Grandpa, det racker gott o val tycker jag. Jag fick presentkort till 2 olika Spa och pengar, samt jattefina rosor:-)

Nu i helgen ar det Fars Dag har i USA, sa Lonny och Olivia aker ner till Hampton ikvall och kommer hem Lordag kvall. Jag ska ga pa lararmote med Svenska Skolan ikvall (Stephanie far hanga med), sen ska imorgon ska Stephanie pa poolparty och prisutdelning med Scouterna. Jag ska vara med och hjalpa till.
Pa sondag ar det ett annat poolparty och Fars Dag. Vi ska nog inte gora nat speciellt. Har lovat Lonny att han ska fa spela golf pa formiddagen sen ska vi grilla och ata glasstarta.

Jag berattade for Olivia att hon ska borja pa Svenska Skolan i host och hon ar saaaaa lycklig. Den yngsta gruppen heter Knattegruppen och da ar det mamma-och-barn. Jag ska undervisa den gruppen i host sa att Olivia ska fa borja. Kanner mig lite nervos, jag ar bra med barn, men vuxna..... det kanns lite jobbigt men det blir nog bra. Det ar enbart for Olivias skull, annars skulle jag stannat kvar i forsta klass/F1.


Jag ar sa himla sugen pa jordgubbstarta sa jag haller pa att baka en till lararmotet ikvall. Mmmmmmmm!
Hoppas ni far en bra helg!

Hoppas min tarta blir sa har fin... bild fran google

Barnkalas

Publicerad 2011-06-13 18:14:11 i Allmänt

Igar hade Olivia sitt barnkalas. Vi hade hyrt lekrummet pa hennes skola och partyrummet, for tarta och snacks efterat. Barnen hade jattekul och Olivia var saaaa nojd!

Birthday Girl


Stephanie, Olivia, Jillian och Valerie



Olivias tarta med grisen "Olivia" pa, det ar en karaktar fran en bok och aven en tecknad serie som heter Olivia.


Blaser ut ljuset


Oppnar presenter

Fiol konsert

Publicerad 2011-06-13 18:00:45 i Allmänt

Stephanie har spelat fiol nu i ett ar och hon ar faktiskt ganska duktig. Forra veckan hade hon sin forsta konsert. Det var val ca 40-50 elever som spelade tillsammans. Hade forberett mig pa att det skulle lata for ****, men det var faktiskt fint.




Sedan haller Stephanie och en kompis pa med ett frivilligt science project, och de ska vara med pa en utstallning.
Har jobbar de pa sin vulkan som ska spotta rod lava.

Jobb intervju

Publicerad 2011-06-03 23:50:38 i Allmänt

Pa mandag har jag min forsta jobb intervju pa valdigt lange. Det ar manga ar sedan nu..... Ett forskolelarar jobb som borjar i host nar skolorna satter igang. Det verkar fantastiskt, sa hall tummarna! Jag ar lite nervos for att de inte ska ha plats for Olivia dar, och isa fall kan jag inte ta det. Hoppas alla bitarna faller pa plats:-) Det skulle vara valdigt skont att ha ett riktigt jobb ett tag. Ett jobb dar man har fasta tider, inte jobbar 11-14 timmar om dagen, en rast under arbetsdagen och slipper tjata pa att fa betalt. Visst har jag det valdigt bra men ibland langtar jag bort.
Ja ja nu ska jag njuta lite av att det ar helg, snart ska vi ivag pa glass-party pa Stephanies skola sa nu ska jag svida om fran mysbyxor o T-shirt, haha!

Pool Premiar

Publicerad 2011-06-01 00:45:10 i Allmänt

Nu ar langhelgen slut...
Vi hade tur och regnet holl sig borta, sa vi kunde njuta av poolen som oppnade i helgen.
Sedan akte vi till Annapolis, det var supermysigt - kandes lite som Vastervik under visfestivalen:-)
Sen hann vi med grillfest hos Lotta och mera bad och mera grillning....






Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela