FLICKORNA PUGH

sondag

Publicerad 2011-03-28 17:08:04 i Allmänt

Det ar verkligen spannande att bo har i DC trakterna for man vet aldrig om det ska vara 25 grader varmt (forra helgen) eller sno ute som den har helgen. Stephanies forsta fotbollstraning var installd men det visste inte vi sa vi akte dit och vantade/letade i 45 minuter. Steph var saklart jattebesviken sa for att muntra upp henne akte vi till Chuck E Cheese (alla foraldrars mardrom). Tank Busfabriken fast mindre och mycket fler barn.... jag far lite smatt panikangest av att vistats dar, men barnen alskar det. Jag at salladsbuffe och barnen pizza. Lotta och hennes barn kom och lekte med oss for de bor valdigt nara.
  

Efter det var det skridsko lektion och sen hade all snon smallt och vi hann med en promenad ocksa innan dan var slut.
 

en helt vanlig lordag

Publicerad 2011-03-27 03:54:33 i Allmänt

Stephanie och jag at frukost pa Panera innan Svenska skolan, yummy bagels!


 Efter skolan akte vi till banken for jag var tvungen att notarize lite papper. Sedan at vi (hela familjen) lunch pa Olive Garden - finns det nat godare? Svar; ja svensk kebabpizza, men annars ar det valdigt hogt upp pa listan. Jag ater ALLTID Chicken Scampi - det ar saaaaaaaaa gott.


Sallad o breadsticks ar ju inte heller fel.
Efter det gick jag och flickorna ut och gick, vi skulle lana film i Red Boxen(atomat dar man kan hyra dvd) vid 7/11 men jag glomde ta med kreditkort sa vi kopte slurpies och godis istallet... utifall att jag inte hade fatt i mig tillrackligt med kalorier, haha. (mitt nya nyttiga liv borjar pa mandag, som vanligt..)
Sedan gick vi forbi en tradgardshandel och tittade pa alla fina varblommor. Dar traffade vi Valerie och hennes pappa. Olivia och Valerie sprang omkring och jagade honsen lite innan vi gick hem.
Nu har vi precis kollat pa filmen och atit godis sa vi haller pa att spricka. En helt vanlig lordag med andra ord:D

Imorgon ska Stephanie trana fotboll for forsta gangen, spannande!! Sen skridsko skola.

Jag kan tydligen ha fel!

Publicerad 2011-03-23 18:02:28 i Allmänt

Snacka om att jag kanner mig dum nu.
Ni kanske har markt hur mycket jag gnaller pa att mina dagbarns foraldrar inte klar barnen efter vadret....
Hur eller hur sa finns det inget som forvanar mig nar det kommer till olamplig kladsel utav barn har! Jag har alltsa skaffat en del klader, skor, regnklader mm som jag anvander till dagbarnen.
Nu till saken:
Jag har en rod jacka som jag kopte till mitt forsta dagbarn Bradley, for 6 ar sedan. Det ar en var/host jacka som jag kopte i en secondhand affar for $7. Varsta klippet alltsa for det ar ett bra marke. Storlek 18 manader.
ALLA dagbarnen har anvant den nar det har behovs sa jag har verkligen haft stor anvandning for den.
Haromdagen nar det var over 20 grader varmt och A skulle aka till skolan satte jag pa honom den istallet for dunjackan han kom i. Nar han kom tillbaka hade de lagt jackan i vaskan sa jag glomde bort det. Nar den kom tillbaka i hans vaska nagra dagar senare tog jag ur den.
-Sen fragade A's mamma om jag sett hans roda jacka.
-Nej sa jag, du menar inte min jacka va?
Sadar holl vi pa innan jag gav med mig och gav den till henne.
Tyvarr kunde jag inte sluta irritera mig sa jag emailade kort till A's mamma pa alla dagbarnen nar de haft jackan pa sig under arens lopp. Aven A som bebis, 1aring, 2aring mm.

Idag kom han i jackan och da sa Olivia, I have a jacket like that!  Sen gick hon o hamtade den. Jag hade alltsa fel! Har fortfarande ingen aning om hur det gick till att jag hade bada jackorna men men...

Exakt likadana och Samma storlek!
Pinsam jag ar va? Haha

visst blir man glad

Publicerad 2011-03-23 14:46:56 i Allmänt

     

Sa har harligt har vi haft det ett tag nu. Visst blir man sa himla glad av varen!
Fast bli inte for avundsjuka for idag ar det gratt o trakigt, och det ska regna...

Springtime

Publicerad 2011-03-21 13:03:03 i Allmänt

Idag ar det officiellt forsta dagen av var (spring) star det i almanackan. Jaha ja.... om det innebar regn och aska kanske. Idag ar vadret riktigt trist, regn regn o mera regn. Det ska tydligen regna hela veckan, usch. Hoppas de har fel. Men nat roligt hander ju idag, eller rattare sagt for 26 ar sedan idag; da foddes min lillebror:D
Grattis Jocke!!

Min lillebror o jag
Annars var det inget roligt att rapportera. Har inte gjort nat speciellt i helgen eftersom barnen varit sjuka..
Vi har ialla fall grillat for forsta gangen i ar, och fler ganger kommer det bli.

Olivia har fatt sin forsta riktiga cykel, med stodhjul. Hon hatar den och tycker det ar jattelaskigt:-( Hon ar lite feg av sig och gillar inte nya saker...
Jag vill ha fler sana har dagar nar vi kan leka ute och njuta av solen:

HFMD

Publicerad 2011-03-17 19:17:19 i Allmänt

Jaha da var det dax igen for nasta konstiga sjukdom. I mandags lamnade Dylans foraldrar av honom har med feber. Jag kande det direkt och sa det till mamman men hon menade att han "var bara lite varm for han haller pa att fa tander". Sa fort hon akt tog jag febern: 40.3 grader hade han sa jag ringde dem men de svarade inte. Det tog nastan 5 timmar innan jag fick tag pa dem och da hade jag lamnat meddelande att jag skulle ringa en ambulans om de inte kom inom 20 minuter. Da hade han over 41 grader och de fick aka till sjukhuset. Han hade
HAND FOOOT AND MOUTH DISEASE (hfmd). Det ar jattesmittsamt. Fy fan sa forbannad jag blir! Det ar helt sjukt sa dum i huvet man far vara nar man gor sa. Om jag ar sjuk sa far ju inte jag betalt heller. Jag borde saga att de far betala mig eftersom de smittade ner oss! Och mamman ar SJUKSKOTERSKA!!!!!
Nu ar Stephanie och Olivia sjuka och jag tror att jag och Lonny har det ocksa fast det ar lindrigare pa vuxna.

What Are the Symptoms of HFMD?

Symptoms usually begin with a fever, poor appetite, malaise (feeling vaguely unwell), and often a sore throat. A couple of days after the fever starts, painful sores can develop in the mouth. A skin rash with flat or raised red spots can also develop, usually on the palms of the hands and soles of the feet and sometimes on the buttocks. This rash may blister, but it will not itch. There is no treatment. The illness is typically mild, and nearly all patients recover in 7–10 days without medical treatment.

Olivias afro

Publicerad 2011-03-14 20:24:08 i Allmänt

Sa har ser Olivias har ut "naturellt":

Fast det har var i somras sa nu ar det mycket langre...
Det gar nog inte riktigt forestalla sig hur jakla svart det ar att borsta/kamma/tvatta.
Hon skriker tills hon nastan kraks! Glom att ga till frissan, hon skulle behova sovas i sa fall!

Igar var det extra supersvart att reda ut efter att jag tvattat det sa jag skulle klippa topparna. det ar lattast om det ar rakt sa jag gav mig pa det "omojliga". Har ar resultatet:

Otroligt hur langt det ar eller hur?! Ser ut som hon har en peruk, haha!




Syns bast bakifran men sahar ser det ut framifran.
Olivia gillar det inte! "For langt och for rakt"!

mer semlor

Publicerad 2011-03-13 04:15:47 i Allmänt

En ratt vanlig vecka har det varit har hos oss. Har inte sa himla mycket att rapportera. Jag har haft dille pa att baka; har bakat bullar, brod, semlebullar, rulltartor mm. Tror att jag antligen lost det svara problemet med torrjast efter manga ar med stenharda brodbitar till bullar. Mycket moda har antligen givit resultat!!

Idag var det Semle dag pa Svenska Skolan, gissa om jag njot?! Saaaaa gott!
Sen akte vi hem o vilade lite. Efter det akte jag till Johanna, vi gick ut och gick i det harliga varvadret, snackade massa. Vi sag bade krokus och paskliljor. Varkansla!!!!!

Nu ikvall akte vi (jag, mannen och vara sma tjejer) ut och at middag och gick pa bio. Vi sag Gnomeo och Juliet. Den var gullig och barnen gillade den.

Kandisvimmel!

Publicerad 2011-03-07 15:27:14 i Allmänt

Den har helgen var ju Olivia och Lonny borta sa Stephanie hade bett om en "mamma-och-dotter-helg". Vi ar helt slut nu, men vi har gjort en massa!
-Girlscout workshop, da Stephanies trupp presenterade Sverige infor 350 andra scouter!
-Svenska Skolan
-Simhallen, jag simmade 500 meter och det kanns i kroppen(pinsamt otranad), Stephanie hoppade fran hogsta trampolinen(!)
-Ute och at pa Mango Mikes - Stephanies favvo restaurang. Da fick Johanna folja med;-)
-Barnvakt at Nicholas pa lordag kvallen
-Sondag morgon var det Madame Tussauds vaxmuseum dar vi traffade en hel del kandisar, bl a Obamas!
-Skridsor akning
-Shopping
mm

Har ar lite kort fran helgens kandisvimmel:

Jag och Stephanie med Obama paret


Jag och Tiger Woods


Stephanie och Tyra Banks


Steph med Angelina Jolie och Brad Pitt


Stephanie + the Clintons


Stephanie och Beyonce

Duktiga jag

Publicerad 2011-03-03 20:16:13 i Allmänt

Mina nya skor ar verkligen kanon bra. Jag och Johanna gick ut och gick nastan en mil harom dagen. For att vara exakt sa var det 7 km, men vi tyckte det ar ju nastan en mil, haha! Fick inte ens skoskav trots nya skor. Harligt!
Idag gick vi ocksa ut och gick en timma ungefar. Kanner mig jatteduktig och det ar sa harligt med frisk luft. Det ar inte jattevarmt har langre men med klarbla himmel och stralande sol kan man knappast klaga:-)
Nu nar Johanna har nytt jobb sa borjar hon sent varannan vecka sa vi hinner umgas (och motionera) tillsammans innan hon ska till jobbet och innan jag maste hamta Olivia fran forskolan. Annars brukar jag aka till gymet iof men nu blir det ju 2 flugor i en small. Umgas OCH trana samtidigt, hehe!
Kanner mig jatteduktig och effektiv!
I helgen ska Lonny bort men eftersom jag ska jobba pa svenska skolan far han ta med Olivia och slappa av henne hos farmor och farfar pa vagen. De aker ikvall och kommer tillbaka pa sondag kvall.
Stephanie och jag har massa roligt planerat, bl a ga pa Madame Tussaud's museet...
Nu ska jag ga o vacka dagbarna..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela