FLICKORNA PUGH

Tråkkväll

Publicerad 2013-11-27 01:17:00 i Allmänt

 
 
Nu har de åkt hem, så tråkigt det är! Vi har haft det jättebra, umgåtts, pratat, ätit gott, shoppat, haft tjejkväll, varit på zoo, filmmys, firat Leos 2 årsdag, en månad tidigt, skrattat så vi nästan kissat på oss och mycket annat. Har vi hunnit med allt vi ville göra då? Nej, naturligtvis inte. inte ens all tid i världen skulle räcka till.  Det var väldigt bra att ha Leo här när Emelie och Emil åkte till new york för då fick vi lite egentid. Det var jättemysigt. Saknar dem redan. 
Nu ska jag tröst-äta svenskt godis och läsa Amelia.
 
 

Dansa dansa

Publicerad 2013-11-20 18:39:00 i Allmänt

 
Lite Wii dansutmaning mellan Emelie och Olivia och lite vilddans mellan småkusinerna...
 
Nu är Emelie och Emil i New York och Leo är kvar här hos oss. Hittills har det gått suveränt (Var lite nervös med tanke på att han inte vil ha så mycket med mig o göra när Emelie är i närheten). Han har varit superglad, ätit jättemycket och sov både middag och hela natten utan problem. Idag har han också varit världens gladaste kille, men blev lite ledsen när jag la honom för att sova middag. Jag skulle bara springa och lägga de andra barnen och sen tänkte jag gå in och lägga mig hos honom men då sov han redan. :-) 
barnens andra kusin Belle och Lonnys bror kom från Seattle idag. De stannade till här några timmar innan de åkte vidare till Hampton. Första gången Alice träffade dem. Olivia hade längtat så mycket att jag lät henne stanna hemma från skolan på morgonen men sedan lämnade de av henne i skolan när de skulle åka. 
 
 
 
 

Fiskpedikyr

Publicerad 2013-11-19 12:10:00 i Allmänt

 
 
 
Igår kväll hade jag och Emelie systerkväll. Vi åkte till ett spa och sedan middag på resturang. Vi tänkte att det kunde vara kul o testa nåt nytt, så varför inte fiskpedikyr...
Så himla fruktansvärt, jätteäckligt, obehagligt, kittligt, obehagligt, vidrigt. De sa att det skulle bli bättre efter ett tag så jag "stod ut" i fem minuter innan jag gav upp. Syrran däremot klarade hela tiden på tjugo minuter. Men det var inte lätt och vi kommer inte göra om det. jag är ganska säker på att ingen som provar detta kommer någonsin vilja göra det igen, men jag vet inte. Usch, jag ryser bara jag tänker på det, haha
 
 
 

Besök på zoo mm

Publicerad 2013-11-16 21:35:31 i Allmänt

Det är så härligt att ha syrran med familj här. Resan hade gått riktigt bra med Leo, men han har haft riktigt svårt att komma in i dygnsrytmen och undrar också när de ska åka hem ibland. Haha, gullunge! Vi har varit hemma och umgåtts, Emelie och Emil var iväg och shoppade i fredags förmiddag. Idag har vi varit på zoo. Sen sov vi middag o nu sitter jag på soffan o väntar på att resten ska vakna. 




Nu är de här

Publicerad 2013-11-15 16:47:44 i Allmänt

 
Alice var överlycklig när Leo kom, och Leo var lite jetlaggad igår kväll men i morse har de lekt, så söta de är.

Playdate

Publicerad 2013-11-11 16:38:12 i Allmänt

Olivia var överlycklig när jag berättade att valerie skulle komma över och leka. De träffades när de bara var två månader och v var dagbarn här. De växte ju i stort sett upp som syskon, men nu går de på olika skolor och ses inte så ofta. Men desto roligare blir det ju när de ses.


En sån där härlig helg

Publicerad 2013-11-04 15:06:42 i Allmänt

Sovmorgon
Dra tillbaka klockan
Bodypump - och träningsvärk
Härligt höstväder
Sakna barnen som var hos farmor o farfar
Pyssla hemma lite
Ta ner halloween dekorationer
Vinkväll med kompis
Skype med syrran
Känner mig utvilad, nöjd och glad! ( kan behövas inför denna arbetsveckan!)
Fina syrran som kommer hit snart och förgyller mitt liv❤️

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela