FLICKORNA PUGH

Minisemester

Publicerad 2014-07-28 01:52:09 i Allmänt

Jag och Johanna åkte på mminisemestet till Williamsburg i helgen. Tog med de yngsta: Olivia och Alice och Vivi. Stephanie sov hos en kompis och männen var "lediga". Det blev en härlig tjejhelg med bad, båt, hotell, och lite glass hann vi med. 
Elektronik är bra på långa bilresor. 


En liten tur ute på landet (grusväg!) 

Åkte färja, det var jättekul tyckte barnen. 



Vi hittade en egen strand och njöt trots att vädret kunde varit bättre.. Regn 80% av resan. 


Men kolla vilken härlig strand liksom!!!!

Det är roligt att sova på hotell!!!

..jätteroligt!

Veckan

Publicerad 2014-07-18 21:26:41 i Allmänt

Att ha bara ett eller ibland två dagbarn är rena semestern. Vilken skön vecka! Stephanie o Olivia går sommarskola nu i tre veckor. Fyra timmar om dagen då de får träna på ett ämne man behöver hjälp med. Läsa o skriva för Olivia och algebra för Stephanie. På kvällarna har vi: ätit middag på Ikea en kväll, lekt i poolen, varit på gymet mm. Jag har inte fått träna på en månad pga foten men nu får jag börja lite smått med att cykla, simma eller styrketräna bara jag inte belastar foten för mycket. 
Drog med mig steph till gymet :)





70 årskalas

Publicerad 2014-07-18 21:08:38 i Allmänt

Min svärmor fyllde 70 i lördags, vi firade på en brasiliansk resturang. Mycket god mat o kul upplevelse. 









Billös

Publicerad 2014-07-10 20:26:00 i Allmänt






Lite bad o glass, annars ganska lugn vecka. Min bil har gått sönder så jag har varit billös i två dagar. Tänk så mycket man tar för givet egentligen. Känns jättejobbigt att vara utan bil, även om jag inte använder den varje dag så känna det jobbigt att veta att jag inte KAN. Skitdyrt blir det men jag får tillbaka den ikväll. Puh! Alternatorn var det o jag har ingen aning om vad det är på svenska, o inte tänker jag slå upp det heller. :) 

4 juli 2014

Publicerad 2014-07-05 21:56:52 i Allmänt

Igår var det 4de juli, underbart väder, lediga, njöt av pool, grillade, o lite fyrverkerier på kvällen. 






Idag är jag helt slut, vet inte varför, men skönt att vi inte har så mycket på göralistan. Yoga i morse, Jag o Lonny åkte o köpte ny rullgardiner till vardagsrummet, satte upp dem, o sen har vi inte gjort mycket. 

Heeej

Publicerad 2014-07-04 00:59:21 i Allmänt

Äntligen helg, tredagarshelg!!! Så himla skönt! Den här veckan var tuff, två nya dagbarn varav en väldigt ledsen ettåring. Plus att jag försöker lära Alice o Veronica att sluta med blöjor. De är som hundvalpar, kissar lite här o där... Hujedamig vilken vecka, men både Stephanie och Olivia har hjälpt mig. Steph "sommarjobbar" hos mig. :)
Imorn är det ju 4juli o vi är lediga, Jippi! Jag njuter av att städerskan varit här o städat i eftermiddag, det är jag verkligen värd efter denna veckan! Det finns knappt nån bättre helgkänsla än att vara ledig och huset är skinande rent. Älskart!
Heeeej!

Plockat smultron i trädgården, så somrigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela