FLICKORNA PUGH

Semester!

Publicerad 2011-07-03 01:33:34 i Allmänt

Nu har min semester borjat, sista arbetsdagen igar. Jag har val aldrig tagit semester sa har lange i hela mitt liv, anda till 14 Augusti ska jag vara ledig. Sa himla harligt det ska bli:-)
Nu har vi nagra dagar att slappa och bada i poolen innan det bar av till Sverige. Jag inledde forsta semester dagen med att utnyttja ett utav mina presentkort till ett spa. Jag gjorde pedikyr, finns det nat harligare an att sitta i den massagestolen och njuta medan nagon masserar fotterna och gor dem fina. Knappast va? Sedan vaxade jag ogonbrynen, och de fragade som vanligt om jag inte ville vaxa overlappen ocksa... eh nej tack, men kul att du fraga...! Sedan gick jag, Johanna och barnen till poolen dar vi simmade och stekte lite. Efter det hem o dusha snabbt innan vi shoppade och at lunch pa Moby Dicks, varldens godaste kycklingsallad, mmm.
Inte illa inledning pa semestern eller hur. Imorgon kommer vi ga till poolen igen innan vi ska aka bort pa barbeque/4th of July party hos nagra vanner. Gotta love the summer!

PS: vi har i stort sett packat klart infor Sverige resan pa torsdag, ovanligt duktigt och valplanerat for att vara mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela