FLICKORNA PUGH

Glad Mors Dag!

Publicerad 2010-05-31 04:53:20 i Allmänt

Denna helgen har bestatt av avslutning pa Svenska Skolan, pool party, underbart vader, god mat och bio besok!







Imorgon ar det Memorial Day har, vilket betyder att vi ar lediga!! 3 dagars helg ar inte helt fel!!
Vi ska grilla, nagra kompisar kommer over o sen ska vi till poolen. Mmmmmm antligen sommar!
PS: har hittat min brollops klanning och kopt Stephanies och Olivias klanningar ocksa:-)

Min signatur melodi...

Publicerad 2010-05-31 04:11:16 i Allmänt

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. ♫
Då valkar bara sväller och celluliter gror.
♪ Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.
♫ Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.
♪De krav som sommar´n ställer, förstör vår ledighet.
♫Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet.
♫Fast vem vill motionera..., när man kan sitta still.
♪ Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till♪

konstig ordning..

Publicerad 2010-05-26 22:15:56 i Allmänt

upptackte precis att de sista inlaggen jag skrivit hade jag glomt att klicka pa "publicera", sa nu tryckte jag upp alla pa en gang, lite konstig ordning blev det men, men.....

slappar-sondag

Publicerad 2010-05-26 22:12:55 i Allmänt

Igar var det sista lektionen pa svenska skolan, nasta lordag har vi avslutning. Ska bli skont att vara ledig pa lordagarna over sommaren men jag tror jag ska fortsatta for det ar himla kul oxa...

Efter svenska skolan drog jag och Stephanie ivag till IKEA och kopte presentkort till Johanna som fyller ar. Skulle inte kopa nat mer....men som ni kanske forstar sa ar det omojligt nar man besoker "lilla Sverige" = IKEA. Jag bara rakade kolla i "as-is" sektionen, det ar saker som folk har lamnat tillbaka och de saljer jattebilligt, eller sant som de anvant som skyltning. Kopte 2 stora ramar, en ljusstake, 2 kuddar, en blomma och kottbullar och dajm. Hoppsan sa det kan bli!

Sen var det bara att aka hem o byta om for att spela golf (driving range) med Lonnys kompis med familj. Stephanie ar jatteduktig, nasta Annika Sorenstam kanske??? Sjalv ar jag inte sa himla bra, men kul ar det.
 

Homesick och trotsig unge...

Publicerad 2010-05-26 21:46:25 i Allmänt

Usch vad jag langtar till Sverige just nu!! Ar lite deppig for att jag inte ska aka i sommar men gladjer mig at att jag far fin-fint Sverige-besok i slutet av sommaren:-)
Kollade precis flygpriser hem till Sverige over midsommar for man vet ju aldrig..... tank om de skulle ha varsta rean.... ha, sakert! Over 35 000 kr for mig och barnen sa det var inte sa aktuellt:-( och det var anda med 3(!) byten! Tank om man hade ett eget flygplan, eller en valdigt massa pengar, eller om man inte hade bosatt sig i ett annat land...;-)

Vet inte varfor jag kanner mig sa hemsjuk o nere. Har varit saaa supertrott hela veckan och sovit middag nar barnen sovit, och lagt mig tidigt. Det kanske ar som alla sager att man kanner hur trott man ar nar allt lugnar ner sig. Nu nar jag inte behover plugga och svenska skolans termin oxa ar over har jag ju sa himla mycket fritid, hehe. Laser Aftonbladet flera ganger om dagen och saknar allt och alla i Sverige jattemycket. Tank sa roligt med kungligt brollop och midsommar och allt sant mysigt.

Igar kvall var jag, Stephanie och Olivia pa Walmart och for att gora en lang historia kort sa fick jag satta in Olivia i bilbarnstolen och sta utanfor bilen och ta nagra djupa andetag for att lugna ner mig innan jag kunde vistats i samma bil som henne och kora hem, och sedan sa jag till Lonny att om jag nagonsin kommer pa iden att ta med Olivia till en affar igen sa maste han lova att sparra in mig pa ett darhus. Vada trotsalder, fy 17 alltsa!!

Nu till nagot lite mer positivt: Hoppas pa fint vader har i helgen for vi har langhelg och poolen oppnar, sa jag ska ligga ute och sola. Och imorgon ska jag prova brudklanningar....

Examen

Publicerad 2010-05-17 17:07:09 i Allmänt

 

Igar var min examen och det var valdigt... intressant. Jag har aldrig varit pa en graduation har i USA, inte ens High School sa jag visste inte riktigt vad jag forvantade mig. Min skola har ca 72 000 elever och ungefar 5110 tog examen. Vi var i en stor konserthall, typ globen (fast lite mindre). Jag var tvungen att vara dar en timma innan det borjade och man fick inte ha vaska, telefon eller nagonting med sig. Vi stallde upp i langa led, klassvis och marscerade in nar det borjade. Vi studenter satt nere pa planen och alla askadare uppe i askadar stolarna. Ceremonin tog ca 5 timmar(!!), och jag sag inte Stephanie, Olivia, Lonny eller hans familj forren vi skulle ga ut:-( Fast de sag mig. Jag horde dem nar jag fick mitt diplom men kunde inte avgora var de satt. Utanfor, efter ceremonin var det kaos nar 1000-tals personer skulle forsoka hitta varandra, men efter ca 40 minuter hittade jag dem..... Jag var saaaa trott och torstig, o lite grinig. Men vi akte ut och at och da madde jag snabbt battre. Stackars Olivia, jag forstar inte hur de lyckades sitta dar i 5 timmar, sa jakla trakigt alltsa. Det var ju kul att ha varit med om, men fy 17 va lang tid det tog med sa manga som skulle ta examen pa en gang! Skont att det ar over. Nu har man en utbildning da, wooohooo!!! Och jag "graduated Cum Laude", dvs "examen med ara eller with honors som man sager har, for jag hade sa bra betyg, (medel betyg pa 3.8 eller hogre nar hogsta betyg ar 4.0). Liiiite stolt over mig sjalv, hehe!


Inte helt saker pa vem Lonny tog kort pa har, for jag ar inte med pa denna bilden, haha!!

  
Nagra kort fran restaurangen: Lonny ater sallad(!) till for-ratt. Han har aldrig atit sallad i hela sitt liv forut! Olivia var inte pa fotograf humor sa hon gommer sig i mitt kna...

Inte for att skryta men...

Publicerad 2010-05-13 19:36:24 i Allmänt

Gu vad jag har det bra!! Klar med skolan, examen pa sondag!
Jag har njutit hela veckan av att vara ledig pa kvallarna, sa jakla underbart det ar!! Det kanns sa bra att ha en utbildning, speciellt har i USA. Det har varit jobbigt att plugga men faktiskt kul ocksa. Jag har nog tankt fortsatta studera faktiskt men nu kanns det inte som ett "maste", sa jag ska ta det betydligt lugnare. Nagon kurs har o dar... Jag ar ju "forskole larare" nu men maste plugga vidare om jag vill jobba i grundskolan och det ar val mitt egentliga mal, eftersom jag vill vara ledig pa somrarna sen nar Olivia borjar skolan om ett par ar(herregud vad konstigt det kanns att saga det, hon ar ju min "baby"). Da kan vi ju vara i Sverige hela somrarna, hehe!

Jag har varit duktig ocksa; gatt ut o promenerat varje kvall (shit va dalig kondis man har!), organiserat lite har hemma. Borjat lite smatt med kallaren nu nar vi inte har nagon inneboende langre kan vi ju satta igang med att fa ordning dar med. Vi var o kollade pa golv och dorrar igar men kunde inte bestamma oss. Det var lite distraherande med Olivia som ville klattra pa stegar och smalla i dorrar inne i affaren ocksa sa vi tog med en massa broshyrer hem istallet. Sa kul att gora om!

Just nu sover alla dagbarnen, jag sitter har o njuter, lyssnar pa musik o ater glass, tittar pa mina jattefina rosor som jag fick pa mors dag i sondags. Kanske ska vila lite nu nar barnen sover.... Vilket "jobb" jag har va?
Herregu sa skont jag har det!!

Mors Dag

Publicerad 2010-05-10 04:03:51 i Allmänt

Den har helgen har vi varit i Hampton, och idag ar det Mors Dag har i USA.
Bade Stephanie och Olivia sov hos sina kusiner (Lonnys bror) och vi passade pa att ga ut pa date igar kvall. Vi gick pa restaurang i Virginia Beach, mysigt med uteservering och solnedgang:-)
I morse gick vi ut och at brunch med hela hans familj, alltsa hans foraldrar och bror med familj. Gratis for mammor idag - inte illa!  Sen akte vi till Stephanies farmor o gav blommor o kort, pratade lite, sen resan hem igen. Har tagit det lugnt och njutit av att inte plugga. Grillad kyckling till middag o kladdkaka till efteratt, mmmm.
Nu ska jag dusha o lagga mig i sangen o kolla pa Desperate Housewives..
PS: Stephanie hade skrivit en jattegullig dikt till mig pa svenska!!! Ska ta kort pa den sen..

Inget intressant direkt

Publicerad 2010-05-03 21:28:59 i Allmänt

Jaha, nu ska vi se vad vi gjorde i helgen....
Stephanie missade ju campingen med scouterna sa hon var valdigt besviken, men madde snabbt battre sa hon hade kul anda. Efter svenska skolan akte vi (hela familjen) till Lonnys kompis barns ett-ars kalas som var utomhus i en park i 34 graders hetta! Precis brevid en lekplats ocksa men det gick knappt leka dar for barnen brande sig pa allt de rorde, Olivia var arg. De hade hyrt in Musse Pigg och det var valdigt populart bland barn o vuxna. Inte helt saker pa att fodelsedagsbarnet vet vem det ar men man maste ju sla pa stort nar man fyller ett eller?? Lyckat o trevligt kalas trots olidlig hetta. God mat: hamburgare, korv, revben, potatis sallad, chips, dricka och tarta.
Jag hade gjort mig illa i nacken (strackt mig tror jag), precis pa samma stalle som forra gangen. Jag hade sa ont att jag holl pa att borja grata pa svenska skolan. jag ringde Lonny och bad honom ta med min muskel-avslappnande medecin som jag fick av lakaren sist. Hade inte raknat med hur groggy jag skulle bli, eftersom jag brukar ta den nar jag ska lagga mig. Pa kalaset vagade jag knappt ta av mig solglasogonen ifall nan skulle tro att jag var aspackad (ingen alkohol inblandad). Nar vi kom hem kl 18:00 sov jag till morgonen darpa. Lite minde ont i nacken nu tack o lov men fortfarande stel som en pinne.

Pa sondagen lekte Stephanie med en kompis fran svenska skolan, de hade jattekul och lekte hela dagen. Jag ar glad att Stephanie traffat en svensk kompis i sin egen alder, aven om hon leker bra med yngre barn ocksa. De bor ca 20 minuter harifran, men det ar ju inte sa farligt. Jag skjutsade dit henne och hennes mamma skjutsade hem henne, sen satt vi o pratade har i over en timma medan barnen lekte.

Jag pluggade en hel del, och det kanns fantastiskt skont att detta ar sista helgen jag agnar at detta!!
Min examen ar den 16 maj och nu pa onsdag har jag min sista tenta, nast sista har jag ikvall, puh!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela